PERE TÄIENES: Näitlejatest abielupaar Anatoli Tafitšuk ja Liis Lindmaa. 20. märtsil tervitasid nad tütretirtsu, kes sai nimeks Frida.Foto: Teet Malsroos
Inimesed
29. märts 2016, 06:00

Näitleja Anatoli Tafitšuki perre sündis tütar (1)

"Jah, vastab tõele," kinnitab näitleja Anatoli Tafitšuk, et tema ja näitlejast abikaasa Liis Lindmaa perre on sündinud laps.

20. märtsil oli näitlejapaari Liis Lindmaa ja Anatoli Tafitšuki peres rõõmupäev, sest sotsiaalvõrgustiku Facebook andmetel nägi siis ilmavalgust nende tütretirts Frida.

Anatoli küll kinnitab Õhtulehele rõõmu-uudist, kuid ütleb, et ei taha sellest pikemalt rääkida, sest see on väga isiklik sündmus.

2012. aastal tunnistas Anatoli Kroonikale, et plaanib teha elukaaslasest Liisist ausa naise. Suvel vahetatigi abielusõrmuseid.

Tookordki leidis Anatoli, et pulm pole mingi iseäralik sündmus, et sellest peaks kõigile kuulutama. "Vaata, kui paljud ainuüksi tänavu abielluvad!" märkis ta.

Rakverest pärit Liis ja Ukraina juurtega Anatoli tutvusid Viljandi kultuuriakadeemias, kus nad õppisid teatrikunsti.

Liis lõpetas 8. lennu ja töötab Von Krahli teatris. Anatoli, kes sai tuule tiibadesse 7. lennust, lööb aga kaasa eksperimentaalteatris Cabaret Rhizome.