Foto: Teet Malsroos
Saund
23. märts 2016, 11:42

GALERII | Ewert ja draakonid meelitasid oma kontserdile tuhandeid muusikasõpru (1)

"Tere õhtust Saku Suurhall, tere õhtust Tallinn, tere õhtust daamid ja härrad, tere õhtust mehed ja naised, tere õhtust poisid ja tüdrukud, tere õhtust vennad ja õed, tere õhtust pojad ja tütred, tere õhtust onud ja tädid ja vanaemad ja vanaisad. Kas spektrum sai põhimõtteliselt täis? Tere õhtust, sõbrad, meie oleme draakonid ja aitäh, et te tulite!" juhatas Ewert Sundja kontserdi sisse.

Ewertil on oma kuulajaskonnast tõepoolest hea ülevaade –Saku Suurhalli oli draakoneid kogunenud kuulama suur hulk igas vanuses inimesi.

"See on kirjeldamatult äge olla teie kõigiga siin täna," sõnas bändi kitarrist Erki Pärnoja. "Natuke aega tagasi oli meil kontsert Mustpeade majas ja lootsime, et tuleb äkki 50–100 inimest ja praegu on teid siin üle 6000. Aitäh, et te tõite meid sealt Mustpeade maja keldrist välja!"

Ka Ewert meenutas bändi algusaegu: "Ma vaatasin telefonist, et meie esimene kontsert oli 6 aastat, 6 kuud, 5 päeva ja 22 tundi tagasi". Võimas on see edusamm, mida bänd nende aastatega on teinud.

Kuigi mõned päevad tagasi ütles Ewert "Radaris", et publiku üleskütmine on talle suur eneseületus, siis tuli ta sellegagi väga hästi toime – kontakt, mis mees publikuga saavutas oli nii vägev, et ta ei pidanud paljuks ka publikusse hüpata ja koos rahvaga laulda.

Lisaks suurepärasele bändile, muutis kontserdi tõeliseks elamuseks efektne valgus-show. Vaata pilte galeriist!