Foto: Kanal 2
Tele
21. märts 2016, 17:21

Skulptor Tauno Kangro "Talleke" ähvardab pakkumisrekordi lüüa (11)

Heategevusliku saate "Parim pakkumine" neljanda oksjoni haamrilöökideni on jäänud kuus päeva ning pakkumised tuntud inimeste asjadele aina kasvavad. Esirinnas on Tauno Kangro pronksist kuju "Talleke", mille hind on oksjonil tõusnud nüüd päris kõrgetesse summadessse ja ületab ka eelmise nädala Siim Kallase rekordilist oksjonitulemust üle 2 korra.

Oksjon algas alles ametlikult pühapäeval ning juba selle ajaga on "Tallekese" eest pakutav summa tõusnud 23 250 euroni. Jüri Kuuskemaa kullatud pronksist Buddha kuju ja "Jumala silm" jäävad sellest poole väiksemasse suurusjärku.

Üldse on esmaspäevase seisuga pakkumisi tehtud 1095 ning heategevuseks ja väljaloosimiseks minevad summad on 2 korda 27 750 eurot.

Eelmises saates müüdi Hillary Clintoni poolt Siim Kallasele kingitud Tiffany&Co kandik 10 550 euro eest, mis on seni suurim müügisumma.

Heategevuslik saade "Parim pakkumine" toob ekraanile Eesti tuntud inimeste isiklike asjadega seotud erilised lood ja saade on Kanal 2 ekraanil pühapäeviti kell 19.35.