Video: Mari Luud
Saund
21. märts 2016, 17:22

ÕHTULEHE VIDEO | Ansambel Ewert and The Two Dragons: suurel festivalil esinedes närvi pole, kuid kodupubliku ees on kõige hullem esineda (4)

Homme õhtul astub ansambel Ewert and The Two Dragons Saku Suurhalli lavale, et anda siin oma karjääri seni suurim soolokontsert. “Eesti on meie kodu- ja sünnimaa, me oleme Eesti bänd, Eesti poisid ja teemegi siin oma suurima kontserdi,” ütleb ansambli kitarrist Erki Pärnoja.

Laulja Ewert Sundja lisab: “Siin on väike nüanss juures. Festivalidel on meil tõesti välismaal olnud rohkem publikut, aga nii suurt soolokontserti pole meil varem olnud.” Seni suurim kuulajate arv on draakonitel olnud Positivus festivalil, kus see jääb vahemikku 11 000-15 000 ja Tšehhis toimunud Colors of Ostrava, kus oli kuulajaid 20 000 ringis. “Väikseim publik võiks olla aastaid tagasi Mustpeade maja all keldris toimunud kontsert, kus oli umbes sada inimest.”

Kuula videost, kuidas draakonite trummar kord laval päikesepiste sai ning kas hullem on esineda välis- või kodupubliku ees.