Foto: Instagram/powerliftingbarbie
Inimesed
21. märts 2016, 14:36

INIM-BARBIE KRIITIKUID EI SALLI: mul ei ole selle s... jaoks aega! (63)

Eesti oma Powerlifting inim-Barbie Anne Smith teatab, et põhjus, miks ta kõik "hater'id" (inglise k. vihkajad) ära kustutab või blokeerib on see, et tal pole ilmselgelt sellise s... jaoks aega.

"Mõned kallid mõrrad on isegi minu poole pöördunud, et selle üle (blokeerimise - toim) kurta. Hahaa, kui ignorantne see on! Ma ütleks, et lausa uus tase," kirjutab Anne Instagramis.

"Minge tagasi sinna, kuhu te kuulute, kallid vihkajad. Ma pole upsakas. Ma olen realist. Andestust," lõpetab inim-Barbie sotsiaalmeedia sissekande, milles ta õelutsevaid inimesi kritiseerib.

Samuti kirjutab reedel telesaates "Mälupokker" osalenud inim-Barbie Instagramis, et tema jaoks oli see saade show-tegemine. Nimelt ei hiilanud Anne Smith saates eriliste teadmistega. Selle asemel prunditas ta huuli ja loopis bravuurikalt žetoone. 

Mälupokker! #mälupokker #kanal2 #powerliftingbarbie

A photo posted by Anne Smith (@powerliftingbarbie) on

"See oli show ja 5-aastane ilmselt saab ka sellest aru. Need küsimused olid ka ilmselt meelega sinna valitud "sellised". Saite oma inim-Barbie, sellise lamba nagu kollane meedia tahtis maalida. Hagu juurde. Vaatajate numbreid ja muud kräppi. Huuled overdrawn and tissid lõua all," kirjutab Anne ja lisab, et tema hinnangul sünnitab ühiskond haigeid inimesi ja toidab veel haigemaid.