Film

Mängufilm “Vehkleja” tituleeriti Soome parimaks filmiks (6)

LISA KOMMENTAAR

Üllatus-üllatus!20. märts 2016, 19:11
Eestlased loovutavad kõike - isegi eesti film läks soomlastele! Kas ei võta tummaks?
Lootsin20. märts 2016, 18:05
vkr21. märts 2016, 11:57
Minu jaoks igavavõitu. Aga, vabandust, ma pole asjatundja, vaid tavavaataja.
mis mõttes20. märts 2016, 11:15
Sõna kõige otsesemas mõttes.
mis mõttes Soome FILM?20. märts 2016, 10:47
sEE on ikka EESTI film---EESTI näitlejad,EESTI MAAL ja EESTI produtsent.Seda ma ei usu ,et "TUJURIKKUJA" PÄRAST OSA SAI. Sõltub ikka inimesest endast,muudest teatriosadest ja üldse sellest,milline inimene muidu on.
K indlasti on märgatud ka seda, milline Märt INIMESENA on. Seda,mis ta teiste heaks ON TEINUD---KORRALDANUD heategevusüritusi ,mis pole sugugi tähtsusetu näide inimese kohta.See on väga oluline näide inimese iseloomustamiseks .Mitte igaüks ei tee teiste aitamiseks selliseid üritusi .See näitab,et inimesel on süda õige koha peal. Samuti oli ka filmis ,kui ta lapsi treenis .Südamlik ja soe inimene oli ta ka filmis.
Saatejuhina ta tõesti mulle ei meeldi ,aga selles filmis oli Märt väga inimlik ja südamlik ,mul tulid pisarad lausa silma.See oli meeldiv üllatus,et ta suutis mind heas mõttes üllatada.
Pole üldse õiglane,et film tituleeriti kui Soome FILM.
Märt20. märts 2016, 22:37
poisile see sobib, et Soome, peaasi, et mitte Eesti, sest eestlasi ta just ei armasta kui mitte öelda,et lausa vihkab. Niii et olgu siis juba Soome kui ei saanud Türgi, Liibüa või Sudaani film olla.