Lauren WeedmanFoto: Vida Press
Inimesed
18. märts 2016, 15:40

Abikaasa pettis näitlejannat nende 18aastase lapsehoidjaga

Ameerika näitlejanna Lauren Weedman võiks Jennifer Garneri ja Gwen Stefaniga kohvile minna ja kogemusi vahetada.

Seriaalist „Looking“ tuntud näitlejanna pihib värskes raamatus, et temagi abikaasal oli lapsehoidjaga armulugu, mis nende kooselu purustas.

Poolteiseaastast Leod hoidnud neiul oli vanust üksnes 18 eluaastat. Asi läks tõsiseks, et mees (Jeff Weatherford, keda Lauren nimetab oma pihtimuses Davidiks) otsustas tüdruku pärast Laureni maha jätta. Näitlejanna avastas reetmise alles siis, kui nad juba lahus elasid.

„Kui David kogemata oma sülearvuti minu juurde jättis, panin selle midagi mõtlemata tööle,“ rääkis Weedman New York Postile. „Arvuti oli mulle kuulunud ja tahtsin veenduda, et ma pole sinna jätnud ühtki tähtsat videot, näiteks Leo sündi. Kuid vanim video arvutis polnud mitte vannis sulistavast Leost. See oli meie lapsehoidjast Simone'ist [nimi muudetud] – porgandpaljalt. Ja see oli pärit aastast 2011 – aastast enne seda, kui me Davidiga abiellunudki olime.“

18aastase tüdruku võtmine lapsehoidjaks oli olnud Davidi idee, ehkki pere leivateenija oli Lauren ning mees pidi ise kodus last hoidma. Endine näitleja David oli tüdrukule mentoriks olnud. Silmatorkavalt seksikalt riides neiu oli jäänud väikese Leo kantseldajaks ka siis, kui abielupaar lahku läks. Video avastamise peale andis Lauren talle kohe hundipassi.

Ehkki lahkuminekust on kaks aastat, on Davidil Laureni väitel endiselt neiuga suhe. New York Posti kommentaaripalve peale vastas David: „Ütlen vaid seda, et Lauren on kirjanik ja jutuvestja, kes oma kunstis ühendab tõe väljamõeldisega, et sügavama tõeni jõuda.“