Fännitar ei aimanud, mis kuri plaan Madonnal tema liibuva pluusikesega tekkis. Foto: Vida Press
Inimesed
18. märts 2016, 13:05

VIDEO | Madonna rebis kontserdil 17aastase fännitari rinna paljaks! (21)

Madonna riivatusel pole otsa ega äärt - viimastel päevadel täiesti sõgenenud staar tõmbas laval fännitari rinna paljaks.

Intsident leidis aset Madonna Austraalia turneel, kus publik on pidanud taluma lauljanna mitme tunni pikkusi hilinemisi ning purjusolekut meenutavat käitumist. Uusima prohmakaga sai 57aastane staar hakkama Brisbane'is, kus ta tekitas samasuguse piinliku hetke nagu Justin Timberlake ja Janet Jackson aastaid tagasi Super Bowli finaalis.

Madonna kutsus lavale kauni brüneti ja kiitis publikule: "Just seda sorti plika, kellele tahaks vastu tagumikku laksu anda... ja tõmmata." Seejärel sikutas popmatroon fännitari liibuvat toppi, nii et see paljastas rinna.

"Oh shit, vabandust, seksuaalne ahistamine," kommenteeris Madonna, sellal kui neiu kärmelt rinna kinni kattis. "Sa võid minuga samamoodi teha. Tahad mu augu uuesti suureks teha?" nõmetses nelja lapse ema, kes peab parajasti kohtuvõitlust oma teismelise Rocco hooldusõiguse pärast.

The Guardiani teatel langes Madonna tembu ohvriks 17aastane Josephine Giorgiou. Ehkki videot on nüüdseks näinud terve ilm, ei lase tüdruk end ootamatust kuulsusest morjendada ning Madonnat ta kohtusse kaevata ei taha. "Miks ma peaksin Madonna oma elu tähthetke eest kohtusse kaebama?" muigab baaridaam ja algaja modell.