Soome teletäht väntas salaja seksivideosid.Foto: Vida Press
Inimesed
18. märts 2016, 06:00

Soome teletäht väntas salaja seksivideosid (10)

Populaarne Soome telesaatejuht ja hiphopimuusik Axl Smith on sattunud röögatusse seksiskandaali: selgus, et ta on oma kodus filminud vahekordi kümnete naistega.

Viis viimast aastat "The Voice of Finlandi" lauljate võistlust vedanud Smith väitis algul, et oli paigaldanud oma koju kaamera kartuses, et mõni seksipartneritest võib teda süüdistada vägistamises.

Ent nüüdseks kahtlustab politsei teda mitmekümne naise salajases filmimises paari aasta jooksul. Mitu ohvrit on väitnud, et Smith püüdis neid veenda tunnistustest loobuma. Üks naistest rääkis end olevat märganud, kuidas teletäht teda seksides selja tagant mobiiliga filmis.

Smith üritas küll algul omapoolse Youtube’i videoga asja klaarida, kuid tõmbas endale üldsuse meelepaha. "Tegin vea, et hakkasin oma vigu põhjendama, selle asemel et vastutust võtta," tunnistas saatejuht nüüd Facebookis.

"Ma ei kavatse ajakirjandusele avaldusi teha, vaid suhtlen uurimist puudutavates küsimustes üksnes politseiga," vahendab Ilta-Sanomat üleöö vahvast rahvalemmikust põlualuseks muutunud staari sõnu.