Foto: TV3
Tele
17. märts 2016, 07:23

FOTOD ENNE JA NÜÜD | Karin, kelle mees teda nii inetuks pidas, et jooksis otse sünnitusmajast uue naise juurde, lasi end kaunitariks opereerida ja lahutas abielu! (89)

Karin, kelle mees teda nii inetuks pidas, et jooksis otse sünnitusmajast uue naise juurde, lasi end kaunitariks opereerida ja lahutas abielu!

Kui ei teaks, et tegemist on tõsielusaatega, ei usukski, et päriselt niisuguseid asju ette tuleb! Kuid just sellised sündmused leidsid aset tänases saates "Minu imeline muutumine."

Saatetegijad kohtusid Kariniga 2012. aastal. Nelja lapse üksikema uskus, et kogu ebaõnn, mis teda elus tabanud on, on seotud tema ülisuure ja kõvera ninaga. Sellepärast oli tema enesehinnang madalamast madalam juba lapsena ja sellepärast pidas mees Karini sõnul teda ka koledaks. Kohe nii koledaks, et kui Karin oli viimast last sünnitamas, siis leidis mees sünnitusmajast uue naise.

Karini laste isa tunnistas saates, et ta leidis tõepoolest sünnitusmajast uue armastuse, kuid mitte Karini nina vaid tema madal enesehinnang oli nende probleemide põhjuseks. Karini jaoks oli aga see, et ta mehe meelest kole naine on, viimaseks piisaks ja ta kandideeris imelise muutumise saatesse, et lasta ennast kirurgidel kauniks lõigata. Ja kohe saate alguses tuli tagasilöök, mis pani ta valusaid pisaraid valama. Hambaarstid leidsid Karini suust põletikulise tsüsti, mille ravimine võtaks nii kaua, et saadet temaga teha ei jõuaks. Karin jäigi saatest välja. Alles 2015. aastal jõudsid lõpule need operatsioonid, mille nimel Karin elas.

Ta sai endale uue nina, uued rinnad, hambaravi ja kroonid, tema kõhult eemaldati arm ja seda pinguldati, talle tehti rasvaimu ja ilusüste. Karin teatas saate lõpus, et see suur muutumine muutis lõpuks ometi ka tema enesehinnangut.

Ka Karini laste isa tunnistas saate lõputseremoonial, et Karin on nüüd tõesti kaunis. Oma uusi rindu keeldus Karin talle aga näitamast. Praeguseks on kõik läinud nii nagu Karin unistas. Karin on lahutatud, ta läks kooli, tal on töökoht ja ta ütleb, et on oma eluga väga rahul.

Järgmisel kolmapäeval teeb suure muutumise läbi noor naine Häli, keda oleks võinud juba saatesse tulles kaunitariks pidada, kui tal vaid sellist hambutut naeratust poleks olnud. Seda, mida tema oma üksildaste hammastega suu pärast läbi on pidanud elama, ei tahaks oma saatuseks keegi.

Eilne saade on järelvaadatav SIIT!