Inimesed

Jamie Oliver surus magusamaksu läbi (14)

LISA KOMMENTAAR

nomisnüüd17. märts 2016, 07:14
Ehh missugused kommentaarid! Idikad olete siin puha või? Ja tõsimeeli teete maha tervislikku eesmärki? Sisuliselt saate ikka aru, millest artikkel on koostatud?
konsa17. märts 2016, 07:07
Jamie Oliver surus magusamaksu läbi
<<<<<<<<<<<<<
eks jamie ole nats lihtsavõitu inime poliitikast.
nimelt poliitikute ja ametnike PÕHITÖÖKS ongi MAKSUDE KEHTESTAMINE ja RAHVA KÄEST VÕIMALIKULT SUURE KOGUSE RAHA ÄRAVÕTMINE (selleks et nad saaks ise rohkem tarbida).
(vaadake kahekümne aasata maksutõus eestis ja millised põhjendused seejuures ja nende endi palgatõus)
poliitikud ja ametnikud VÕTAKS RAHVALT KOGU RAHA KÄEST ÄRA, AINULT HÄBENEVAD NATS
Ma 17. märts 2016, 00:51
Ei ole näinud hullemgi toituvad inimesi,kui seda on UK elavad inimesed! Ameerikas pidavat hullemad veel Olema! Lapsed tõesti joovad neid kohutavaid jooke ja normaalsest ema valmistatud toidust pole nad kuulnudki! Hommikul helbed piimaga ja 365 päeva aastas! Lõunaks Pizza mikrouuni-mitte ahju! Toit on Koik külmutatud! Inglise hommikusöögi sööb uk poiss mees kindlasti väljas-muna,oranžid oad ja praegune ,peekon! Koolis ei pakuta iialgi suppi EGA SEALIHA! Kes sööklas ei söö(lõuna on £2.10) on kodust kaasa võetud kolmnurkne sai,kartulikrõpsud, juustuküpsised-koolis on kihisev joogid keelatud! Selline ongi uk lapse kooli lõuna! Uk naised oskavad ahju panna vaid külmunud tõid,,see ongi söök! Üldjuhul süüakse lõuna ajal tänsvatoitu ( pakutakse tänaval)
Lapsed armastavad meeletutes kogustes magusat,nad on hullud magusa järgi! Koik jäätised on üli üli magusad ja portsjonid restoranis on meeletult Suured! Keha kaalu UK ei jälgita ega Nälgima!
16. märts 2016, 21:25
Kes ostavad viie aastastele neid magusaid jooke? Lapsevanemaid tuleb koolitada. Lapsed vaevalt seal üksinda poes käivad.
muig16. märts 2016, 20:02
Kustuv täht vajab püsimist! Tema enda magustoitude retseptide hulga on palju suhkrupomme!
Horros16. märts 2016, 19:22
Vaat siis milline uss ta on.
.
Loodetavalt ei võeta toladest eeskuju.
16. märts 2016, 20:25
Magusamaks ei täida oma eesmärki, seda on näidanud teise riikide kogemus, aga mõni loll lihtsalt peab kõik teiste rehad üle tallama.
seda et16. märts 2016, 18:42
tore, jälle üks maks juures, mida korjata, et neegrid saaksid maksumaksja raha peal vegeteerida.
16. märts 2016, 18:16
Asi ei ole mitte ainult kilodes. Niipalju suhkrut tarbida pole lihtsalt tervislik.
16. märts 2016, 20:56
Maks kehtib igale suhkruga tootele, sõltumata ostja poolt suhkru kogutarbimisest. ainult idioot arvab et maksude tõstmisel on mingi seos reaalse suhkru kahjulikkusega, see on lihtsalt maksutõus ja iga ettekääne maksutõusuks on hea, olgu see nii arulage kui tahes. Paksuks minemise seisukohalt ei ole suhkur kuidagi erinev muudest süsivesikutest, kui keha suhkrute ainevahetus on korrast ära siis kehale on täiesti ükskõik, kas rasvuda paljast suhkrust, saiast, ülemagustatud piimatoodetest või rohkest suhkrurikaste juur- ja puuviljade söömisest, kehale on kõik süsivesikud üks ja sama.
Ei ole17. märts 2016, 11:17
ikka päris nii must-valge see asi suhkrute osas. On rafineeritud suhkrud ja nt puuviljasuhkur ehk fruktoos, mida saad puuviljadest. Ja on ikka väga suur vahe, kas sa sööd päevas mõned puuviljad või jood paar-kolm limonaadi (üks 500ml jook sisaldab tavaliselt ca. 50g suhkrut)! Lisaks sisaldab üks magus karastusjook meeletutes kogustes suhkrut, nt teed juues ei kujutaks ettegi, kui palju seda jooma peaks, et sama suhkrukogus magustamiseks kasutada.
lible16. märts 2016, 20:56
Ja nüüd hakatakse vähem suhkrut tarbima?Mõnel lihtsalt saab aju kuumuse tõttu kahjustatud,nagu ka sellel kokal.Aga näe, mina surusin läbi!
Kui ameerikamaal on seadusega keelatud mõnes osariigis lennukis lehma vedada,olgugi,et seadus vana ja naljakas, kuid kehtiv.
Siis tahaks küsida,kellele selliseid seadusi vaja on.
Nja16. märts 2016, 18:01
Tahaks kohe midagi krõbedat kirjutada .... ! Miks, inimesed arvavad kui sööd magusat, siis tuleb kohe liigsed kilod ? Kui inimene üldse ei liiguta ja lemmik tegevus on diivanil vedelemine siis tekivad liigsed kilod. Krrt. ise olen lapsest saati magusat söönud, no ei tule kilosid. Tööl mul samuti paras jooksmine, aga endiselt meeldib magusad tooted.
. Inimesed hakake hoopis liigutama või tööd tegema siis kaovad lisakilod nõiaväel. Kui tööd teete siis tehke füüsilist niikaua kui tunnete ,et enam ei jõua ja siis tehke veel pool samapalju siis alles näete,et kilosid pole.
16. märts 2016, 18:16
Jep! Vanasti nii käiski elu, füüsilist tööd tehti palju ja suhkrur sisaldavad toidud olid pidupäevadeks. Nüüd teevad masinad raske töö ära ja rämpstoit/ suhkrupommid odavamad kui tervislik toit. Inimene täpselt nii laisk kui tal olla lastakse. Sealt ka rasvumise põhjus. Ainuüksi maksustamisega kuhugi ei jõua, aga alustuseks suurepärane!