Camilla Läckberg oma tulevase lapse isa Simon Sköldiga. Foto: Vida Press
Inimesed
16. märts 2016, 12:30

41aastast kriminullide kuningannat pilgatakse noore peika pärast (10)

Rootsi menukirjanikul Camilla Läckbergil on villand, et ta peab avalikkuse ees enda ja oma peigmehe suurt vanusevahet põhjendama.

41aastane kriminullide kuninganna („Murelind“, „Jääprintsess“) ootab 28aastaselt modellilt ja wrestlingutähelt Simon Sköldilt last. Noormeest süüdistatakse bestsellerite autori miljonite himustamises. Kuid Camilla kinnitab ajakirja Mama blogis, et vaatamata vanusevahele on Simon tema jaoks ideaalne mees ning nende suhe põhineb armastusel, mitte rahal.

„Mul on õnnestunud tutvuda mehega, kel on kõrge töömoraal,“ vahendab Iltalehti Camilla kirjutist. Menuautor kiidab veel Simoni säästlikkust. „Ta igatseb hoopis teistsugust elu, kui Stockholmil pakkuda on.“

Tulevane ilmakodanik on Simoni esimene laps. Camillal on kolm võsukest: Wille ja Meja isa on tema muusikust eksmees Micke Eriksson, Charlie isa politseinik ja „Robinsoni“ sarja võitja Martin Melin.

Camilla sõnul saab Simon kasulastega suurepäraselt hakkama. „Ta käärib juba varahommikul käised reipalt üles, et lapsed kooli ja lasteaeda sõidutada, trenni viia ja koju tuua. Ta on aidanud neil kodus õppida ja võidelnud selle nimel, et nad enda järelt koristaksid.“  

Paarike muutis mullu sügisel kooselu ametlikumaks, teatades oma kihlusest.