EESTI BLOGIAUHINNAD 2015Foto: MARI LUUD
Inimesed
15. märts 2016, 15:36

BLOGIAUHINNAD TULEVAD TAAS: sohki teha sel aastal ei pole võimalik! (1)

Eelmisel aastal käivitasid Eesti loetumate blogide omanikud Mariann Treimann aka Mallukas ja Mari-Leen Albers aka marimell blogiauhindade jagamise. Kõvasti kajastust ja samas ka nurinat saanud üritus on tagasi. Muudatused on sisse viidud ja sohki teha sel aastal ei saa!

“Esimene suurem muudatus on see, et me ei lase rahval blogisid kirja panna, vaid blogijatel endil,” räägib Mari-Leen. “Nii ei satu bloginimekirjadesse neid blogijaid, kes üritusest osa võtta ei soovi ja ühtlasi peab blogija ise valima kategooria, milles võistelda. Nii jääb ära see, mis eelmisel aastal, et üks blogi oli ühtlasi nii kokandus,- ilu, - kui spordiblogi.”

Lisaks on Mari-Leenu sõnul nii suurem võimalus võita erinevatel blogidel, kui nad on vaid ühes kategoorias ja üks ja kõige popim blogi ei napsa kõiki auhindu.

Sel aastal ei nomineeri end ka korraldajad ise. “Eelmisel aastal tekitas see palju kõneainet, et rahvas meid kirja pani ja me esikohti saime, kuigi näiteks mina loobusin enda auhindadest järgmise koha kasuks,” nendib Mariann.

Esimene voor, kus blogijad saavad end kirja panna kestab kuni 1. maini. Blogi saab kirja panna SIIN!

Teine voor, kus rahvas valib blogide seast oma lemmikud toimub 6.05-31.05. Igalt IP aadressilt saab hääletada vaid ühe korra, et ära hoida enda poolt hääletamist ja seeläbi võidule tõusmist. Blogiauhindu jagatakse 11. juunil 2016.