Video: Mari Luud
Inimesed
14. märts 2016, 20:00

ÕHTULEHE VIDEO | "POLITSEIAKADEEMIA" STAAR MICHAEL "JONES" WINSLOW: improviseerisin filmis 70 protsenti häälitsustest (10)

Legendaarses komöödiafilmis "Politseiakadeemia" Larvelle Jonesi kehastanud Michael Winslow saabus täna esimest korda Eestisse, kus ta astub teisipäeval üles komöödia-show'ga. Kuigi filmistaar tunnistas, et ta polnud varem Eestist midagi kuulnud, lubas ta õhtul mõnda pubisse maha istuda ja kuulata, mis häält eestlased teevad.

Häälitsuste ja heliefektide kunsti täiuslikult valdav Winslow rääkis Õhtulehele antud meeleolukas intervjuus muu hulgas, et ta improviseeris 70 protsenti kogu "Politseiakadeemia" seitsmes osas tehtud häälitsustest.

Samuti paljastas ta, et kirjutamisel on "Politseiakadeemia" kaheksas film. Seni kõigis "Politseiakadeemia" filmides mänginud Winslow ei ole praegu aga kindel, kas ta ka seal kaasa teeb.

Viimase "Politseiakadeemia" ekraanidele jõudmisest on möödas 22 aastat, kuid Winslow märkis, et ta on kaasnäitlejatega siiski vahepeal ühenduses olnud. 

Näiteks teadis ta, et filmis rinnakat politseiohvitseri kehastanud Leslie "Callahan" Easterbrook on ooperilaulja, Lance "Proctor" Kinseyst on saanud aga professionaalne golfimängija. Koos Steve "Mahoney" Guttenbergiga filmivad nad praegu aga teist osa ulmefilmile "Lavalantula". 

Vaata videot ja saa teada, mis häält teeb laavat sülitav ämblik ja kuidas Winslow veeklaas koeraks muutus!