Saund

Klassikatähtede esimeses saates oli nii tuld kui värki (10)

LISA KOMMENTAAR

Jura14. märts 2016, 20:13
mind isiklikult häiris enim naiskohtunik
vana ilves14. märts 2016, 12:15
kas luisa näitas oma värki?
Marge14. märts 2016, 07:15
Tõsist arvustust tuli ainult hr. Kaljustelt, neiu puhul kahtlustan, et mõned esinejad on temast lihtsalt üle.
Kahtlustan,14. märts 2016, 09:43
et sa ei jaga ei ööd ega mütsi:)
hh14. märts 2016, 06:24
ilus saade. Mulle meeldis kõige rohkem pianist - noormees.
Aitäh ERR-le, et ta raatsib oma ajast seda natukestki kulutada klassikalisele muusikale.
Võiks jõuda nii kaugele, et kas ETV või ETV2, teeks iga päev esialgu 15 minutise klassikalise muusika minutid. Loomulikult peaks see koosnema esialgu Da Capo-saate sarnasest muusikast.
ERR, kingi need minutid meile. kõige vaadatavamal ajal. Ilma reklaamiklipita.
publik14. märts 2016, 01:51
"Stuudio akustika on võistlejatele raske..." Mis viga pianistil, klaveri korpus ongi suuresti akustiliseks toeks , kõige raskem on viiuldajatel, pill on väike ja ruum ei toeta. Õnneks on helioperaator olnud asjalik ja väikese ruumi kaja juurde lisanud, kui telkust kuulata. Stuudios, koha peal, kindlasti seda polnud
Saatevaataja13. märts 2016, 23:31
Instrumentalistid olid tasemel, mida aga ei saa öelda saatejuhi ja ka professionaalidest žürii kohta. Neist viimased olid ikka "tuleta ja värgita". Vaadake teiste riikide kõikvõimalikke võistlussaateid ja te näete hoopis hoogsamat ja analüüsivamat teksti.
Reikop ei sobi seda saadet juhtima14. märts 2016, 08:07
Noored muusikud on tasemel! Žürii on heatahtlik, positiivne, toetav ja akadeemiliselt viisakas! Seda aga ei saa öelda saatejuhi kohta! Ikka need sobimatud "hambapesemis"-labasused, esinejatele tagantjärele targutused, labiilne naer.
ETV, palun vaadake soliidsem saatejuht! Leiate ehk muusikute endi hulgast, kes osakab lisada asjakohaseid kommentaare vastavalt klassikalise muusika õhkkonnale!
vaata kullake14. märts 2016, 09:40
see ei ole miski popisaade kus iga jorss kel kaks jalga saab tulla ja Chopin'i sahistada. Need inimesed on aastaid ja aastaid selle nimel pingutanud ja suudavad ka ise ennast analüüsida (vastupidiselt paljudele superstaarisaates osalejatele), mistõttu väärivad nad kaugelt väärikamat kohtlemist. Samuti suudab zhürii väga detailselt neile nõu anda aga see läheks kaugelt üle saate formaadi. Samuti me ei saa võrrelda ennast suurriikide sarnaste saadetega kus pink on kordi pikem. Kui me tahame et meil on eesti soost kvaliteetseid muusikuid siis tuleb neid ka võimaluse korral igati toetada ja aidata. Ja me tahame, et ka edasipidi keegi nendest saadetest osa võtaks. Vastupidiselt popmuusikamaailmale selles vallas artisti küpsemine võtab vähe kauem ja nende kakukeste küpsemist tuleb igati toetada õige temperatuuri hoidmisega.
Saatevaataja13. märts 2016, 23:31
Instrumentalistid olid tasemel, mida aga ei saa öelda saatejuhi ja ka professionaalidest žürii kohta. Neist viimased olid ikka "tuleta ja värgita". Vaadake teiste riikide kõikvõimalikke võistlussaateid ja te näete hoopis hoogsamat ja analüüsivamat teksti.