Foto: PantherMedia / Scanpix
Müstika
18. märts 2016, 18:45

Horoskoop: laupäev, 19. märts (1)

JäärAsjad, mida sa ei tunne, tunduvad nüüd eriti huvitavad. Sa käitud nagu Sherlock Holmes, ainult et luubi asemel kasutad, silmi, kõrvu, nina ja samuti ehk ka mõningaid tehnilisi abivahendeid.

Sõnn
Kas harjumused on meie sõbrad või vaenlased? See oleneb harjumusest – aga täna võib mõni harjumus taas sinus pead tõsta. Minevikule peab küll toetuma, kuid mitte sinna kinni jääma.

Kaksikud
Sind ajavad närvi flegmaatilised tüübid. Sa ise jõuad mitme telefoniga korraga kõnelda ja sel ajal veel ka võileiba nosida. Kõik siiski ei pea olema sama kiired kui sina! Anna inimestele aega!

Vähk
Vähi valitseja – Kuu – õnnelikud aspektid nii Saturni kui Uraaniga näitavad seda, et vana ja uus on nüüd kenasti tasakaalus ning sul õnnestub edukalt siduda mingi vana olukord ja uus situatsioon.

Lõvi
Kuu liigub Lõvis. Soovid teistele meeldida. Ning oma hea maine säilitamise nimel oled valmis ka kõvasti vaeva nägema. Kui keegi sulle komplimendi teeb, oled valmis sellele inimesele kõik andestama.

Neitsi
Päeva mõjud õnnestavad nii mõndagi suhet ja tekitavad sinu ja teiste vahele mõnusaid romantilisi vibratsioone. Hetk sobib ideaalselt ka selleks, et osta koju või kontorisse silmailu pakkuv vidin.

Kaalud
Veenuse ja Neptuuni ühendus toob su ellu uusi romantilisi või seltskondlikke kõrghetki. Suhtle! Sest kui sa nüüd vaid kodus istud, siis vaevalt sinuga midagi romantilist juhtuda saab!

Skorpion
Keegi, kel on kõrgem positsioon kui sinul, kipub oma võimu näitama. Noortel võivad suhted vanematega olla liiga emotsionaalsed. Teisel tasandil tuleks sul vältida liiga suurte riskide võtmist.

Ambur
Tunned end üsna õhuliselt, kergelt ja mõnusalt. On tunne, et võiks tulla üks tuuleiil ja sind kaasa viia. Sul poleks väikese lennu vastu midagi. Ainult hoia maandumiskoht meeles!

Kaljukits
Liigu rohkem ringi lae ja end uute muljetega. Muljed on samuti toit, mis aitab sul vormis püsida. Eriti kasulik oleks jalutada hilistalvises looduses ja õige tunnetuse puhul ka puudega pisut juttu ajada.

Veevalaja
Sinus on rohkem peidus, kui ise arvata oskad. Vaata pinnavirvendustest sügavamale ja sa võid teha avastuse - lahendused ja uued võimalused on alati olemas, vaja on need ainult teadvustada.

Kalad
Kalades liikuv Veenus teeb ühenduse Kalades asuva Kalade valitseja Neptuuniga. Seega on lähipäevad just romantilises plaanis igati paljulubavad. Kuid samas võid olla liiga sinisilmne.