Margus SaarFoto: Ardo Kaljuvee / Kroonika
Tele
13. märts 2016, 15:04

Uudisteankur Saar: "Ma saan aru, et Eesti on väike, kõik televiisorit ei vaata ja ei tasu oma nina liiga püsti ajada." (13)

"Aktuaalne kaamera" sai 11. märtsil 60aastaseks ning selleks puhuks oli Anu Välba saatesse "Hommik Anuga" kutsunud "Aktuaalse kaamera" uudisteankru Margus Saare, kes rääkis oma töö tagamaadest.

"Mul on hea meel, et Eesti pikima ajalooga saade "Aktuaalne kaamera" on elus ja ma olen osa selle ajaloost," ütles üle kümne aasta uudisteankruna töötanud Margus Saar. "Tuleb teha seda tööd, mis sulle meeldib ja niiviisi edasi panna."

Margus Saar leiab, et "Aktuaalse kaamera" saatejuht peaks olema selline, kes teda ei sega, vahendas Menu. "Kui mõte läheb mujale uitama, kui uudise kuulamisele, siis on midagi valesti."

Saar oma elus väljaspool tööd piiranguid ei sea. "Mul ei ole midagi selle vastu, kui ma lähen sõbraga "Hella Hunti" ja tulevad kõrvallauast kaks poissi, kes tahavad meiega pilti teha, sest vahel mõjuvad sellised asjad ka kainestavalt."

ETV uudisteankur rääkis oma tuntusega seoses veel ühe loo. "Ma käisin Otepääl poes ja seal üks kohalik noormees, kes oli reedeõhtuseks saunaks valmistumas ja korv oli igasugu asju täis, ütleb: "Johh, sa oled sealt saatest. Kuule, pane hästi edasi, Jürgen Fogel!"," rääkis Saar. "See oli kõik eelmisel aastal. Ma saan aru, et Eesti on väike, kõik televiisorit ei vaata ja ei tasu oma nina liiga püsti ajada."