IKEVALD RANNAPFoto: Steven Alkok
Saund
9. märts 2016, 13:54

KUULA VÕIDULAULU! Ikevald Rannap võitis Inglismaal BBC laulukirjutamisvõistlusel esikoha (4)

Laulja ja laulukirjutaja Ikevald Rannapi lugu “Genius” võitis BBC Radio Lancashire John Gillmore saates esikoha. Esialgu valiti ta esikolmikusse ning otseeetris teatati tema võit ning samas tehti ka temaga pikem intervjuu. “Olen tohutult rõõmus ja tänulik kõikidele inimestele, kes aitasid võidule kaasa.Võit aitab mul teha esimesed tõsised sammud oma loominguga välismaistes raadiojaamades. Lisaks, on lihtsalt imeline, et sajad lapsed esitavad positiivse sõnumiga lugu – mis saaks olla veel tähenduslikum mu jaoks,” Saade toimus eelmisel 4. märtsil otse-eetris ning seda kuulas ligikaudu 250 000 raadiokuulajat üle Inglismaa. Võitja selgitati läbi publiku hääletamise ja paljud eestlased aitasid sellele ka oma hääle andmisega kaasa.

Auhinnaks on võimalus salvestada 4 lugu stuudios ja 250 naela. Lisaks kantakse võidulugu “Genius” ette 2000-le inimesele 10 koori poolt 17. juunil King George’s Hall’is Blackburnis.

Kuula Ikevald Rannapi kirjutatud lugu “Genius”, mis kanti ette Duncan Heatheri ja Jordan Drinkwateri esituses BBC Radio Lancashire raadio kuulajatele ja stuudios olevale publikule!