Nick Gordon kasvas üles Bobbi Kristina ebaametliku kasuvennana. Pärast Whitney Houstoni surma sai temast neiu kallim. Foto: Reuters
Inimesed
9. märts 2016, 10:15

Advokaadid: "Nick püüdis Bobbi Kristina elu päästa." (1)

Mullu pärast pikka koomas lamamist surnud Bobbi Kristina Browni elukaaslane Nick Gordon kinnitas teisipäeval taas kord oma süütust.

Noormees, keda Whitney Houstoni ainsa tütre omaksed süüdistavad neiu uimastamises ja uputamises, on advokaatide sõnul ilma jäänud oma elu armastusest.

„Lisaks sellele, et Nickil keelati Bobbi Kristina kuuel viimasel elukuul teda haiglas külastada, on teda kauem kui aasta avalikult alandatud,“ seisab advokaatide Joe Habachy ja Jose Baezi avalduses. Nende sõnul oli neiu surm traagiline õnnetus.

„Tegelikult püüdis Nick Bobbi Kristina elu päästa,“ kinnitavad nad. „Tegelikult ei armastanud keegi Bobbi Kristinat rohkem kui Nick ja keegi pole tema surma tagajärjel rohkem kannatanud kui Nick.“

Eelmisel nädalal pitseeringust vabastatud lahangutulemused näitasid neiu surma ametlike põhjustena uppumist ning alkoholi-, uimasti- ja ravimijoovet. Bobbi Kristina kehalt leiti arvukalt verevalumeid ning juba paranenud arme.