Tele

Täna "Radaris" | Pagulaste tugiisik: kaamerate ette tulles on pagulastel tõenäosus peksa saada väga suur (22)

LISA KOMMENTAAR

Kalju29. märts 2016, 22:50
Olen aastaid Rootsis ja näen ,et mitte ei taha rootslased integreeruda sisserännanutega .Näha Rootsis rootslast on vast olla seal ,kuhu oodatakse kutsutuid,linnapildis mitte.Mönus segasummasuvila ,keegi päikest ei vöta ...pooltel on solaarjumid kodus pooltel rätid öll.Kahju ,kahju ka Eestit on tabanud sama saatus .Kas lapselapsed peavad ootama oi .oi.oi.VAEVALT .ET SEE MÖÖDUB Poole sajandiga .Edu Teile,pidage vastu.
Tegelikult9. märts 2016, 01:02
On isegi kahju, et see nii ei ole. Aga tooge siia rohkem kõrilõikajaid ja muid pätte ning varsti hakkabki nii olema.
Mm8. märts 2016, 20:57
Kuidas on võimalik, et äkki on selline variant, et ei ole, aga on siiski...? Tegelikult me teame ju kõik, et nad on juba mõni aeg kohal olnud! Ei usu ma, et nädalalõpus nähtud Tartu Lõunakeskuses ringi jalutav tõmmu perekond olid lugupeetud ajukirurg või teadlane oma viimaseid kuid raseda naise ja viie lapsega. Ajukirurgi naine vaevalt et kannaks lahtise kannaga kuldseid sussikesi triibuliste sokkidega.
Noojaah8. märts 2016, 20:09
Oot-oot, koolitati ju tugiisikuid, kelle palk pidi olema suurem kui kooliõpetajal. Kas neid loetakse palgalisteks vabatahtlikeks?
tera8. märts 2016, 18:30
Meil ei pidavat VEEL pagulasi olemaski olemas. Kes on siis see tütarlaps ja terve perekond? Miks ikka ja jälle keegi vassib ja valetab?
Urrr8. märts 2016, 17:37
Nagu tartus näha võid peksa saada olenemata sellest kes sa oled või mis nahavärv on.
Aga tugiisik ärgu dramatiseerugu asja üle. Meediats läbikäinud pagulane ei saa rohkem nahapeale kui tavalöine inimene.
maali8. märts 2016, 17:33
miks peaks moslemeid Euroopas ootama parem vastuvõtt kui kristlasi moslemimaades ? ja milline on vastuvõtt veel siis, kui oled nende riiki seadusevastaselt sisse trüginud ja avalikult tallad jalge alla nende tõekspidamisi ja seadusi ?
õige8. märts 2016, 17:52
ka meie sõdurid läksid moslemiriikidesse ja mida nad seal tegid?
Tugiisik8. märts 2016, 17:25
saab tavaliselt kõigepealt ise nuga või midagi jämedamat pepusse. Edu teile sallivad.
liane8. märts 2016, 17:02
Kirjutatakse ju , et moslemimaades tehakse kristlaste elu kibedaks. Näiteks Pakistanis süüdati 14-aastane nooruk põlema, kui ütles, et on kristlane. Kristlastest neidusid tülitati ja öeldi, et kristlased kõlbavad moslemitele ainult seks-tarvitamiseks ning kui neiud ütlesid, et ei poolda abielueelset seksi, sõideti neile autoga otsa, nii et 1 kaotas elu ja teised said raskeid vigastusi.
Politsei asja uurida ei soovi.
Eks see on Euroopa tulevik.
Ameeriklased on ka juba valmistumas, aga nemad lubavad kasvõi omakohut hakata tegema ahistajatele. Nende ajaloo viletsaim, aga sobivat kasrva president tahab ka neile moslemeid lisada.
US Presid.8. märts 2016, 17:34
Loodetavasti saab järgmiseks presidendiks D. Trump, kes oma maale küll islamikandjaid ei oota. Õnneks mõnigad eriti sinisilmsed Euroopa päritolu tugiisikud küll ootavad.
aga Aafrikas8. märts 2016, 17:53
hakkasid jälle kristlased moslemeid tapma, seega 1:1.
liane8. märts 2016, 20:56
Sel teemal vaidlemise asemel on soovitav lugeda islamiteemalist artiklit viimases Akadeemia-ajakirjas. Oma ala asjatundja kirjutatud.
Sealt võib iga mõtlev inimene aru saada, et islamiusk onteiste suhtes eriliselt sallimatu.
Sallijad pole kindlasti harimatud, vaid rahaahned kohtlaed.
no juba ära tüütab8. märts 2016, 16:49
kui räägitakse Odini Sõdalastest siis rõhutatakse koguaeg ,et meil ei ole pagulasi ja püütakse naeruvääristada,kuna kedagi ei ole ....nüüd siis ikkagi on ?? kes siis lõpuks valetab ?? ...ära tüütab see vassimine ....kas keegi mõtleb ka ,et päevast päeva luuakse usaldamatust ,,peavoolumeedia,, artiklite ja sõnavõttudega, kui selgub jälle ,et on nagu väänatud seda tõde või otsest valet räägitud...ja siis imestme koguaeg ,miks inimesed on nii umbusklikud :) ..kellelegi on see kõik kasulik
valgemees10. märts 2016, 01:24
Tule Tallinnasse näed, täiesti palju on mustasid insenere ja üliõpliasi, kristiine kandis varsti on valge inimene haruldus. riik vassib meeletult.
liane8. märts 2016, 16:37
Euroopa uudiste kanali peal näidati Türgis asuvaid põgenike laagreid - naised ja lapsed. Viisakalt toimivad laagrid ja kenad inimesed tundusid olevat. Ka Saudi-Araabias on olemas tühjana seisev telklinnak ca 1 miljonile põgenikule. Nii et pole neid siia tarvis vedada ja omakasupüüdlikku orjakaubandust harrastada.
Rootsis juba politsei on võimetu midagi nende vastu tegema ja soovitab kaastundlikult naistel ettevaatlik olla. Kas meie vabadusega harjunud naistele on sellist jama kaela vaja?
NLiit kogu oma totalitaarsuse juures oskas muslimid paika panna ja sel ajal siia saabunud on viisakad inimesed. Ka omal kodumaal on need muslimid viisakad.
Tähendab, et kas saadavad siia oma kuritegeliku elemendi kaasaegsete konkistadooridena tegutsema. Nüüd ma enam ei imesta, miks Montezuma või Atahualpa nii lollid olid. Euroopa valitsejad on veel lollakamad.
Kristiina.8. märts 2016, 16:29
Haige soovitus ikka küll. Nendele ei või järele anda. Kui pagulane on nõus siis tuleb lasta. Kongo mees nt. oli meedias. Haige peitumise propaganda. Andke jah õigus pättidele. Need üldjuhul annavad netis signaale kes võimelised tegudeni minema ja saaks rajalt maha võtta.
!!!8. märts 2016, 15:02
Müts maha! Sest vabatahtlik tugiisik on praegu amet, mis on tervistkahjustav. (vajest anda päevas 0,5 liitrit piima ja 5-10 aastat varem pensionile nagu varem anti?) Sest märksa rohkem, kui esinev pagulane riskib ühe keretäiega, riskib hoopiski tugiisik kas vägistamisega või kõri läbilõikamisega. Kui tema hoole all olev väidetav prohvessor või tuumafüüsik hoopiski islamiradikaaliks või teroristiks osutub.
SALLIV8. märts 2016, 14:47
Aidake aga aidake ,mujal Euroopas on just paljud nendest abistajatest endale püha kindzalli ise rindu saanud, Nii et edu teile ja ärge unustage noakindlat vesti kandmast.
7.päeva adventist8. märts 2016, 14:29
Bulgaarlased osutusid tublideks,pagulased ise tunnistavad,et väldivad läbi selle riigi minemist,seal ei lasta pagulastel halvasti käituda.Loodame,et ka sakslased hakkavad oma merkelismile vastu ja see tädike saab karistada.
Eesti mees8. märts 2016, 15:32
Adventist või sunniit, vahet pole
aga8. märts 2016, 14:24
meil ei pidavat ju pagulasi olema? nii et valetame aga hoolega
viimane hea uudis - Sveitštis tagasi ELi astumise avalduse
hiljuti loetud õnnestunud ütlemine - oled mees või rootslane?
aga olgugi, et olen juba vanamutt kuid tooge need ingid ja piad siia, kohe hea meelega annan tappa
tahate nii väga aidata siis sõitke Türki mitte ärge tooge lõunamaa inimesi siia külma ja niiske kätte
pooled on neist raudkindlalt karistuse hirmus redutavad kurjategijad