Inimesed

Laura Remmel: võistleksin "Eesti laulul" ka viiendat korda (46)

LISA KOMMENTAAR

ccc10. märts 2016, 17:44
Ei usu, et ta ka järgmine kord võidab. Sven Lõhmuse lood on juba nii etteaimatavad ja need pole ka Eurovisioonil eriti edukad olnud (va Rändajad, mis oli midagi väga ebalõhmuselikku ja midagi täiesti teistsugust). Aga kui samamoodi jätkatakse ei võida Laura ei järgmine, ülejärgmine ega üleülejärgmine kord. Kindlasti on järgnevad aastad jälle mõningad laule, mis on tema omast paremad. Supersonic sai nii hea koha ainult esitaja pärast. Lugu oli üks Laura halvimaid lugusid üldse.
Tänan9. märts 2016, 00:24
jah, selle eest, et olid ainus proff. laulja eesti laulu finaalis.
Kõrv puhkas, kui laulsid!
Ja veel, sul on vedanud ka oma mehega! Äge!
Syllie8. märts 2016, 19:19
Eurovisioonile Laura laulud ei sobi ja ei usu , et kunagi võidab!
8. märts 2016, 18:24
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
To . Talupidaja 8. märts 2016, 22:40
Sa talupoeg oled kirjutamise selgeks öppinud ,aga möistust sul kyll ei ole !!
Juku8. märts 2016, 17:44
kui järgmine kord pööraks pisut vähem tähelepanu tualetile ja samavõrra rohkem meeldejääva rehfrääniga laulu otsingule, võiks ju tulemuski tulla.
esinemiskotüüm8. märts 2016, 18:24
tuleb mugavamaks teha ja siis pole kordade arv enam mingi küsimus,peaasi,et Lõhmus vastu peaks!
Naine 21.8. märts 2016, 16:17
Väga kena tugev jõukas pubekate sou oli. Tubli, riik hoolib noortest.
Armsale Laurale8. märts 2016, 16:16
Laura on väga kaunis, filigraanselt puhta häälega, kõik on alati viimistletud ja täpne. Mul on väga, väga kahju, et Laura ei võitnud, ta oli seda väärt ja oleks igati võiduvääriline. Kahjuks on meil helistajad enamuses tüdrukud - , suuremad ja väiksemad. Nemad olid Jüri ilusa poisi imago austajad ja see ta võidule viis. Samas ei ütle midagi halba Jüri kohta, ilus bass ja ponks poiss. Aga tal on veel arenguruumi küllaga, häälel oleks vaja kooli, noodid ei lähe tihti täppi, ühesõnaga, küps on Laura, Jüri veel veidi toores. Juba siis oleks pidanud Laura Eurovisioonile saama, kui ta laulis ilusas kollases kleidis päevalillelaulu. See oli juba väga ilus. Millegipärast kipuvad meil valed lood /eranditega/ võitma.
Koolivend.8. märts 2016, 15:55
Tere Laura, katsu oma viiuiga hakkama saada mida õnnistati sinule läbi pisarate. Kahju sinust, pole sind kaua näinud, kas Tartumaalt lahkunud ja mis sinul tervisega, et veits nagu vanaks jäänud. Olid kooliajal armas sassispeaga tõmmu tüdruk. Kas kodus pahandused, et liialt palju kollases meedias elad.
ehh8. märts 2016, 15:18
See riietus oli jube , tundub ,et tahab sellise väljanägemisega millegi taha varjuda.
Kunagi ta mulle meeldis, aga nüüüd....
Hambatehnik.8. märts 2016, 15:09
Siin minuarust vist hammaste näitus oli,Jürile tunti kaasa anti kõigerohkem hääli. Laura jäi teiseks ja Missa näitas ainult kahte hammast jäi viimaseks.
anna minna Laura8. märts 2016, 14:52
kaugemale sa ikka ei jõua
mis ----sti see uuesti8. märts 2016, 19:12
Aga siis kasvata juba habe kah ette - ( see oleks igal juhul soliidsem ja etem kui selle Miley Cyrus strap-on atribuutika kasutamine :D )
anna minna Laura8. märts 2016, 14:52
kaugemale sa ikka ei jõua
Tom8. märts 2016, 13:55
Ainult Lõhmuse mõlemad laulud olid väärt Eurovisionile saatmist. Küll te veel põrute selle playga ja paras lasteaiale. Arvan, et Laurat mustavad sama soo esindajad, kellele loodus pole sellist ilu kui Laurale andnud viisipidamisest rääkimata. Teine rühm Laura mõnitajaid on need, kes varem juba välja langesid.
Lõhmuse looming8. märts 2016, 14:43
Kui aastast aastasse ühesuguseid eurolugusid vormib, siis on selge see, et see ei müü.
ava silmad8. märts 2016, 18:40
Aga pole ju mingit ilu, kui krohv ja meik maha pesta - tavaline krõõt Ülenurme külast, maakas... nina natuke liiga püsti, vihm sajab sisse.
8. märts 2016, 13:20
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Küll8. märts 2016, 14:26
Kahju kohe 13.20 kommentaatorist, kellest niipaljugi ei hoolita, et keegi ta ravile saadaks.
.8. märts 2016, 19:21
Olen käinud seal ja tunnistati terveks..mida aga küll teie kohta öelda ei saa vist. Tunnete lausa arste nimepidi..hämmastav ja osakonna number teada..räägite vist enda palatist kus hiljuti viibisite. Miks muidu sedasi mind süüdistate ja laimate? Kui te mind ei tunne, siis palun hoidke oma käed paigal ja ärge kirjutage sõnaotseses mõttes s--tta. Iga üks saab aru, et ainuke kellel on probleem..olete teie. Kui te olete nii haiglane Jüri fänn, siis teil on ka probleem. Kui te ei kannata isegi minu mingit lihtlabast arvamust tema kohta..SEE OLI MINU ARVAMUS LIHTSALT! Jõudis kohale? Kui mitte, siis kordan..see oli minu arvamus, minule on ta sellise mulje jätnud ja mina ei ole tema fänn. Ja ma ei ole kindlasti Jämejala idioot..kuidas te üldse naistepäeval naisterahvaga räägite? Häbematu lontrus.
Tootem8. märts 2016, 12:17
Tütarlapsest sirgub toode
Tootem ile8. märts 2016, 14:00
Kus sa siin tütarlast näed ja mis tootega tegu?
.8. märts 2016, 11:30
Mis teil viga on? Miks te nimetate Laurat puudega inimeseks? Mingi haige nali teil? Minu arvates täiesti tavaline inimene, kellel on oma ambitsioonid ja kellel on väga hea laulu hääl. Ei ole tema sõbranna või ta ise. Olen tema vanune naisterahvas, kes ei kannata ajukääbikute puudega isikuks sildistamist. Kas olete ta pensioni raamatud näinud või pensioniametis istumas näinud? Ei ole, seega suu kinni sellise haige asja kohta. Iga kell oleks tema laul võita, sest kui keegi ei ole veel arusaanud, siis see Jüri on väga ebameeldiva käitumisega..jälgige teda kui teda filmitakse..kas siis Eesti laulul või Me armastame Eestimaad saates. Nii egotsentriline ja ülbe, ennast täis-vaadake mind, ma olen kõige kõige. Ma ei tea miks teda pushitakse igale poole. Ja laul ei meeldinud, kes see saadab sellise laulu Eurovisoonile? Kindlasti võidab lugu, mis on hea sõnumiga või väga omapärnane. See Play kahjuks küll omapärane ei ole ja mis sõnumit saab anda.. Play? Sorry kui väga emotsionaalne tundub aga jah, Laura nüüd küll ei ole süüdi mitte milleski, et te teda sedasi alandate siin.
Mis sul8. märts 2016, 12:18
Mis sul viga on, muidu normaalne tekst aga sealt keeras ära kus sa Jüri halvustama hakkasid. jüri on ka tavaline inimene ja ambitsioonikas, mis sõnumsee Supersonic nii väga Playga võrreldes oli, ära tule ütlema, et Laura laulul nüüd mingi eriline sõnum võrreldes Jüri omaga oli. Ja kui Jüri tundub sulle ülbe jms. siis minule on mulje Laurast jäänud, selline ülbe ja närviline, Eesti Laulus ka peoovis suu kõrvuni naeratada aga näoilmest oli suurt pettumust ja kadedust näha. Ja siis kui paluti tal oelda miks Jüri peaks voitma siis utles paar sona ja peale seda oli, et ah ei ma parem rihkem ei raagi voibolla voidab ara ka veel mu kiidulaulu peale. Laura tundus mulle võlts ja feik. Jüri oli soliidne ja ei üritanud mingite tulukestega ufot mängida, viisaka riietusega noormees, esitas soliidse laulu ja võitis ära :).
.8. märts 2016, 15:02
Arvata on, et kõik pubekad kohe kaitsema hakkavad. Mina rääkisin enda arvamusest, teie arvake mis tahate. Minule on ta sellise mulje jätnud, jälgige tema käitumist ja näete isegi. Jah tubli poiss, et nii kaugele jõudnud aga mina räägin tema kaamera ees käitumisest. Minule ei sümpatiseeri see. Igal ühel oma arvamus.
Kuule 15:028. märts 2016, 15:28
Ole nüüd aus! Sa oled ise üks pubekas, kirjutamise järgi on ju aru saada.
kaamera8. märts 2016, 15:41
Huvitav. Igaüks näeb oma silmadega erinevalt (pindu ja palki). Olen ka Jüri kaamera ees käitumist juba üksjagu näinud ja mulle on jäänud mulje, et ta on pigem meeskonnamängija, "Me armastame Eestit" jm mängudes ikka aitas ja tunnustas meeskonnakaaslasi. Ta ei pööra pead ära, kui kaamera tuleb, seda küll - ega ta ei võigi, temalt kui tiitliomanikult oodataksegi kaamera ja publikuga suhtlemist, isegi kui see on hetkel tülikas ja tahaks pigem hinge tõmmata. Kui ta sellest ära väsib, on tõsine ja endassetõmbunud, võib paista ülbena, aga ei pruugi olla.
.8. märts 2016, 19:37
Ma räägin sellest olukorrast, kui tema laul tuli... hakkas tõmblema kaamera ees..et tema laul ja tahaks nii kaasa laulda. Seda kohta te vist ei näinud. Mina ei räägi sellest, mis ta muidu on, kindlasti tore ja hea poiss. Vaid just need hetked, kus ta teeb oma grimmasse nagu oleks maailmakuulus staar. Selline asi mulle ei sümpatiseeri. Mis ma ikka vaidlen siin tema fännidega või tema enda sugulastega. Minu arvates ei ole õige lugu Eurovisiooniks ja see ei tohiks teid huvitada, sest see on minu arvamus, vaid minu. Arvatavasti Balkani maad teevad puhta töö seal. Mind ajendas algselt üldse kirjutama see, et nii lihtsalt tituleeritakse inimene puudega isikuks, kuigi selleks ei ole mingit alust. See kui teile Laura ei meeldi, ei anna õigust inimest avalikult puudega isikuks nimetada. Lisaks mind vaimuhaigla patsiendist nimetada, see on solvav ja väga nõme. Lihtsalt sellepärast, et minul on minu enda arvamus.
mm8. märts 2016, 10:11
Oleks tal kena normaalne kleit seljas olnud, võib olla olekski võitnud sel korral. See tuledega asjandus ta seljas ei andnud esinemisele midagi juurde, sest lava oli ju suht valge. Vähemalt teleekraanil see ei mõjunud, aga Eurovisioon ongi ju telesaade
laur8. märts 2016, 10:01
Laura --Sa pole ju kullake mitte karnevalil,vaid laulukonkursil !! Hääl on hea,aga pane ennast normaalselt riidesse.
nii8. märts 2016, 10:07
Täpselt minu mõte!
nojah8. märts 2016, 10:46
hääl on küll aga järelikult mitte piisavalt hea kui nii paljude katsetuste järel pole kaugemale jõudnud, no need riided ka tekitavad ebameeldiva tunde mis punkte maha võtab, ise nähtavasti arvab vastupidist.
paolo Milaanost.8. märts 2016, 09:58
Järgmine aasta tule normaalse naiseliku välimusega ja võidadki. Oled oma "sulgedega" liiga üle pakkunud !!
no8. märts 2016, 09:49
kas teil imelik ei ole? Lugu sai 2 ( ! ) koha - ja millised kadedad ja halvustavad kommentaarid!?
Imelik8. märts 2016, 13:52
See teine ( -kuni 10. ) koht antigi talle pikkade jalgade ja suurte säravate hammaste eest, laulmisega pole siin midagi pistmist. Rohkem nagu Anu Saagim - volume 2 :D, iga päev trügib internetti etlema, täielik taidleja Ülenurme tasemel...
jh8. märts 2016, 09:33
Kuigi Laura oli sel aastal mu lemmik, polnud lugu ise piisavalt hea. Sunflowers ja Moonwalk olid ikka palju paremad. Selline mulje jäi, nagu oleks Lõhmus talle esimese ettejuhtuva laulu ette visanud :)
Mulle omale meeldib kõige rohkem tema lauludest Pühakud. Kus olid ikka head sõnad ja armas viis. Vot saaks midagi sellist korrata, siis võib ka võit tulla... Ja inglise keel unusta ära :) Välismaalased ei saa Su hääldusest aru!
Eesti keelsed8. märts 2016, 12:20
Eesti keelsed laulud ei jõua kaugele, need jäägu Eestile. Ise ka ei viitsi väga kolmeminutilist ukrainakeelset armastuslaulu soigumist kuulama, midagi aru ei saa ja sõnad tõlkes on ka kuidagi imelikud.
jh ile8. märts 2016, 13:24
kes sa rott üldse oled?
Huvitav8. märts 2016, 09:25
Keegi, kes siin kommenteerib, ei suuda probleemi teadvustada ja omistab oma puuet teisele inimesele.
Huvitav ale.8. märts 2016, 09:33
No kuidas ei ole siis puuet,mäletate mida tehti omal ajal Maie Pariguga ja Arno Oksmaaga.
Et 8. märts 2016, 14:23
Ja kuidas peaksid need Huvitav ale poolt mainutud isikud puudega kommentaatori ja Laura teemaga seostuma
Kaugsõidumees Laurale.8. märts 2016, 09:19
Tere. Laurake liigu natuke ringi ka väljaspool Eestit. Tule Ungarisse mustlaskarnevalile saad ka kindlasti 2 koha. Tark jätab järele aga ei taha sulle halvasti ütelda jääme eestlasteks.
Meelis.8. märts 2016, 09:05
Laurake ikka 5 x = oled rumal aga järjepidev.
Pole tal mingit puuet,on ainult8. märts 2016, 09:01
kehvad laulud,milledest ei anna midagi välja pigistada.Ainult
ilusate hammaste näitamise eest esikoha saab ainult mära hipodroomil.
Ilusaid reisi jälle näeb Muhumaal jaanalinnufarmis.
08.43-le8. märts 2016, 09:00
ühinen Teie arvamusega.
Leila.8. märts 2016, 08:43
Tere,ma vabandan kui mõtlen valesti. Laural on viga midagi peakesega või on inimene viidud segadusse sunniviisiliselt peale sundides. Tunnen kaasa aga inimene peaks kindlasti arstile pöörduma ja ravikuuri läbi tegema.
5x8. märts 2016, 08:23
Raadiost kuulata täitsa norm lugu aga lives põrus täiega.