Elinat ning tema kehastatud Paulat ühendab emarollFoto: Martin Dremljuga
Tele
7. märts 2016, 16:49

Elina Purde naaseb ekraanile! (22)

Kanal2 alustab homme komöödiasarja „Takso“ uute osade näitamisega. Ja justkui naistepäevale kohane, jätkab uuenenud seriaal märksa naiselikumalt kui varem - Jan Uuspõllul kõrval on koha sisse võtnud õrnemat liini esindama hakkav Elina Purde.

2013. aastal „Kättemaksukontorist“ lahkunud Elina sõnas, et uuesti seriaalis mängimise mõte oli talle sümpaatne. „Uutel stsenaristidel on väga lennukas ja naljakas mõttelend, nii et väga põnev on!“ Siiski nendib Elina, et  üksjagu klapitamist nõuab võttegraafikute paika panemine, kuna tema väike tütar ei käi veel lasteaias ega –hoius.

Kuid just Elina tütreke oligi üheks põhjuseks, miks sarja peaprodutsent Anti Reinthal Paula rolli talle pakkus.  „Elinal on emakogemus olemas,“ ütles Reinthal, kelle sõnul tiivustabki kolmel töökohal toimetavat Paulat vaid tütre heaolu. Etteruttavalt olgu öeldud, et FIE Paula toimetab lisaks taksoärile ka autoremondi töökojas ning baaris.

Elina ise leiab, et naised, nagu tema kehastatud Paula, on täiesti imetlusväärsed. „Lisaks igapäevastele kohustustele tekivad ju tihtipeale veel ootamatused – laps jääb haigeks, veeboiler ütleb üles, võti murdub hooviväravas ja nii edasi. Rööprähklemisel on negatiivne varjund, aga kui seda osata, siis on ju suurepärane.“

Lisaks Elina Purdele ning Jan Uuspõllule saab uuenenud sarjas näha ka Margus Pranglit, Mart Toomet, Taavi Teplenkovi ning Ivo Reinokit.