Rasmus KaggeFoto: Teet Malsroos
Tele
7. märts 2016, 11:44

Rasmus Kagge lahkub ERRist: üks suur ja pikk ring on minu jaoks lõplikult täis saanud (54)

Ligi kümme aastat "Pealtnägijas" töötanud Rasmus Kagge lahkub juba käesoleva kuu lõpus rahvusringhäälingust, et teha oma karjääris kannapööre.

2012. aastal Bonnieri preemia pälvinud Kagge teatas täna sotsiaalmeedia vahendusel, et "aeg on lõpuks ometi teha karjääris kannapööre". "Seda enam, et ma olen alles 38aastane. Seetõttu lahkun ma märtsi lõpus "Pealtnägijast" ja "Vikerhommikust". Lahkun Eesti Rahvusringhäälingust ja üldse ajakirjandusest. Et aprillist asuda tööle Stenbocki majas Toompeal. Minu uus tööandja on Riigikantselei ja amet Vabariigi Valitsuse kommunikatsioonibüroo meedianõunik."

Kagge rõhutas, et ta ei lahku Pealtnägijast ega ERRist intriigide või vastuolude tõttu. "Vastupidi, mind on "Pealtnägija" meeskonnas ja ERRis hoitud ja armastatud kõik viimased 10 aastat ning selle eest tänan südamest kümneid kolleege."

"Lühidalt öeldes – ma teen elus kannapöörde, sest üks suur ja pikk ring on minu jaoks lõplikult täis saanud. Ma olen töötanud piisavalt kaua nii ajalehes, televisioonis kui ka raadios. Ma olen noor mees ja lihtsalt nii ongi, et ma vajan elus uusi väljakutseid." 

"Kui Vabariigi Valitsuse kommunikatsioonibüroo juht Helin Vaher tegi mulle hiljuti pakkumise tulla peaministrit ja valitsust nõustama, siis olin ma sellega sisuliselt poole sõna pealt nõus.

Edu Rasmusele tema uutel väljakutsetel!