Pilt on illustreerivFoto: ALAR TRUU
Saund
7. märts 2016, 10:49

SUUR ELEKTROONILISE MUUSIKA PIDU TULEKUL: Paul van Dyk esineb juulis Tallinna lauluväljakul

Tallinna lauluväljakul toimub 16. juulil suur elektroonilise muusika festival Electronic Family. 

Festival sai alguse Amsterdamis. Hollandi elektroonilised festivalid on tuntud oma suurepärase tehniliselt viimistletud produktsiooniga, mis tuuakse spetsiaalselt kohale Madalmaadest. Electronic Family toimumisajal muutub lauluväljak tõeliseks üle-euroopaliseks elektroonilise muusika keskuseks, mida saadavad kütkestav meeleolu ja  rahvusvaheliste tippartistide poolt esitletud tuntumad muusikapalad. 

Festivalil astuvad üles Above & Beyond (Jono Grant, Tony McGuinness, Paavo Siljamäki), Paul Van Dyk. 

Armada kaubamärk, mille omanik on Armin van Buuren, toob festivalile oma juhtivad artistid ja sõbrad:  Aly & Fila, Cosmic Gate, Orjan Nilsen, Shogun. 

Festival tutvustab ka kõige väljapaistvamaid esindajaid Talinna naaberlinnadest: Orkidea Helsingist ja Feel Peterburist. 

Vokalist Christian Burns’ist saab festivali erikülaline. Tema hääl on üks kõige äratuntavamaid hääli elektroonilise tantsumuusikas . Christian tuiskas keeristormina elektroonilise muusika maailma ning tema ühised hitid koos muusikutega nagu Tiesto, Armin van Buuren, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, Paul Oakenfold, BT, Benny Benassi ja paljud teised on saanud üldtuntuks. Festivalil esitab Christian Burns erilise live-vokaalpartii.