Foto: Reuters / Scanpix
Müstika
12. märts 2016, 10:13

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Veevalajale ja Kaladele järgmiseks kuuks ajaks? (2)

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni aprilli keskpaigani).

VEEVALAJA

Olles käinud läbi pika tee, ootab meid ka lõpus katse, õigemini proovilepanek muutuste osas. Üritatakse kõigutada sinu uskumusi, elustiili, suhteid ja tööd, ent mida kangekaelsemalt vastu paned, seda suurema tõenäosusega variseb torn sinu jalge all. Parim strateegia on lasta muutuvatel faktoritel teha enda tööd – ole valmis tegema midagi, mida sa seni pole teinud ja astuma välja mugavustsoonist. Tundub, justkui kõik, mida teeksid, kipub vaidluste suunas, seega ürita tuju kontrolli all hoida ja ära võta teiste öeldut nii südamesse.

Eriti rängalt tabab see neid, kes harjunud ehitama õhulosse. Maapind ootab ja õhuloss kaotab oma võlu. Ehk olekski parem, kui pööraksid rohkem tähelepanu reaalsele elule ja väldiksid pea pilvedes elamist. Unistamisest loobuda ei tohi, kuid selle kõrval ei tasu päris elu unustada. Tundub, justkui kõik, mida teeksid, kipub vaidluste suunas, seega ürita tuju kontrolli all hoida ja ära võta teiste öeldut nii südamesse. Pea meeles, et aasta lõpp tundub paljude jaoks vaimselt õige aeg vanade asjade lahendamiseks.

Tööelus tuleb mõlgutada mõtteid, mis saaks siis, kui homme sul enam tööd pole. Kuhu pöörduksid? Kust leiaksid uue töö? On sul piisavalt varusid, et ei peaks kohe tõmblema hakata? Kui praegu need asjad selgeks mõelda, on maandumine kriisi korral pehmem. Kui soovid tööd vahetada või alles otsid tööd, mõtle väga-väga hoolikalt läbi, mida teha sooviksid ning tee ettevõtete osas taustatööd, sest periood ei soosi pealispinnalisi otsuseid.

Armastus: pole just kõige meeldivam kuulda, et järgneva kuu aja jooksul on oht, et sinu suhe puruneb. Kui tunned, et suhe tuleks päästa, siis mõtle kindlasti selgele suhtlemisele ning viisidele, kuidas seda päästa. Kui aga suhe oli juba eos määratud hukule, võib see nüüd lõplikult puruneda. Hoiduma peaks aga igasugu eelduste tegemisest. Armastuse otsijad peavad samuti pettuma, kuna aeg ei soosi suhete loomist. See tähendab, et praegu jäävad asjad eelkõige sõbratasandile.

Küsi endalt järgmised küsimused: kas mul on olemas tugivõrgustik, kuhu vajadusel maanduda? Kas minu elus on lahenduseta probleeme või lõpetamata asju?

KALAD

Minevik peab jääma selja taha, sellest tuleb õppida ja edasi minna, kuid osad teist aga nähtavasti hoiavad siiani kinni asjadest, olukordadest ja inimestest oma minevikus. Uks on lahti ja tee vaba, miks sa siis ei lähe? Millest peaksid veel loobuma? Kas on veel mõni mõttemall, mis tahaks korrigeerimist? Mõtle hoolikalt järele, mis ei lase sul tegeleda sellega, millega tahaksid? Suurenisti on see seotud just finantsküsimustega. Pea meeles, et ärevus, muretsemine ja virisemine ei tee olukorda paremaks. Võta kätte ja lahenda ära kõik need asjad, mis muret tekitavad, vähemalt võimaluse piires ja praegust olukorda arvesse võttes.

Ka tööl tunned, et teed midagi lihtsalt seepärast, et on vaja arved maksta ja kõht täis süüa. Kas saad midagi teha, et tingimused oleksid paremad? Et olukord pareneks, pead esmalt jõudma selgusele iseendas. Tööotsijad, kel kuidagi ei vea, peaksid samuti mõtlema, kas ehk hinnatakse oma võimeid üle või hoopis liiga vähe.

Armastus: kardad midagi, olgu selleks siis minevik, tulevik või sina ise. Minevikku sa muuta ei saa, tulevikku ei ole mõtet karta ja iseendaga tuleb tööd teha. Pidevalt muretsemine hoiab sind tagasi leidmaks uut suhet, õnne või olemaks õnnelik praeguses suhtes.

Küsi endalt järgmised küsimused: mida ma alla surun, tagasi hoian? Millised on minu eesmärgid? Kuidas saaksin edasi liikuda?