Müstika

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Veevalajale ja Kaladele järgmiseks kuuks ajaks? (2)

LISA KOMMENTAAR

Hahahah13. märts 2016, 16:41
Ühte lauset on kaks korda kopeeritud ja kopeerin siia veevalaja oma.
"Eriti rängalt tabab see neid, kes harjunud ehitama õhulosse. Maapind ootab ja õhuloss kaotab oma võlu. Ehk olekski parem, kui pööraksid rohkem tähelepanu reaalsele elule ja väldiksid pea pilvedes elamist. Unistamisest loobuda ei tohi, kuid selle kõrval ei tasu päris elu unustada. Tundub, justkui kõik, mida teeksid, kipub vaidluste suunas, seega ürita tuju kontrolli all hoida ja ära võta teiste öeldut nii südamesse. Pea meeles, et aasta lõpp tundub paljude jaoks vaimselt õige aeg vanade asjade lahendamiseks"
Pea meeles, et aasta lõpp tundub paljude jaoks vaimselt õige vanade asjade lahendamiseks.
Kas te kopeerisite DETSEMBRI taroskoobi või midagi? Praegu on MÄRTS, aasta algus alles, mis aasta lõpust te jahute. Kirjutame lauseid ühe pisikese teksti sisse mitu korda ja kopeerime vanu taroskoope uute alla, ehk keegi ei pane tähele, kui te ei viitsi seda taroskoopi avaldada iga kuu siis ärge tehke seda, parem kui mingi mõttetu copy paste vanadest taroskoopidest. Pettunud.
Hmm13. märts 2016, 16:36
Nii tore, et te panete kahele tähemärgile sõna sõnalt sama taroskoobi. Näiteks lõvi ja veevalaja oma on sõna sõnalt sama, lootaite selle peale, et ehk vaadatakse ainult oma märgi horoskoopi?