Foto: Vida Press
Õhtulehe horoskoobid
10. märts 2016, 10:09

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Kaaludele ja Skorpionile järgmiseks kuuks ajaks?

Taroskoop ehk horoskoop tarode kaasamise abil aitab saada aimu, mis ootab sind ees järgmise kuu aja jooksul (s.o kuni aprilli keskpaigani).

KAALUD

Järgneva kuu märksõnaks saab pere ja koduga seotud. Kui valmistud kolima, sujub kõik edukalt. Kui juba kolisid, võib uuest elukohast saada turvaline paik ning saad viimaks lõõgastuda. Kasuta seda aega kõigeks koduga seotuks, sest just see paistab kõige paremini sujuvat. Juhul kui sa ei kuulu kummassegi kategooriasse, tähendab periood lihtsalt seda, et kodust saad vajaliku energia, et argiasjadega toime tulla.

Ürita sel kuul külastada ka lähedasi, keda pole ammu näinud-kohanud. Võimalik, et sinuga võtab ühendust mõni kauge sugulane ja teatab häid uudiseid. Ehk kohtad hoopis vana sõpra või sõbrannat. Igal juhul on kõik taolised kohtumised sinu jaoks meeldivad.

Tööelus naudid stabiilsust, seega ära rabele asjatult seal, kus seda vaja pole. Praegu tehtud väiksed panused aitavad sind edasi pigem pisut kaugemas tulevikus. Küll aga ära unusta olla piisavalt mänguline, et rutiini enda jaoks lõbusamaks muuta. Kes alles otsivad tööd, peaksid pöörduma lähedaste ja sõprade poole – parima pakkumiseni võib juhatada just keegi neist.

Armastus: kui oled suhtes, muutub see nüüd lähedasemaks ning ehk on küsimuse all ka abielu. Kui alles otsid armastust, proovi külastada võimalikult palju erinevaid üritusi (mitte niivõrd pidusid), et kedagi kohata. Kui keegi sind mõnele kutsub, võta aega ja mine!

Küsi endalt järgmised küsimused: kas pööran lähedastele piisavalt tähelepanu? Kas mu koduses keskkonnas on midagi, mida tahaksin muuta?

SKORPION

Karikate Äss seostub armastuse, õnne ja kiindumusega ning viitab uutele algustele, enamasti suhtevaldkonnas, kuid tegu võib olla ka töö või mõne muu ettevõtmisega. Kui oled seni tundnud end nukra või isegi depressiivsena, võid nüüd loota ja uskuda, et hea õnn on sinu poole teel. Võta vastu, mis sulle tuuakse ja ära jää liigselt mõtlema, mis võinuks olla, vaid keskendu tulevikule. Ära hoia keelt hammaste taga ja väljenda end selgelt, eriti vaba ole komplimentide ja tunnete väljendamisega. Need, kes soovivad last saada, võiksid arvestada, et praegune periood on igati soodne.

Tööl võib sind oodata edutamine või saad tööpakkumise hoopis mujalt. Sinu tööd hinnatakse ning ka ülemus, kes muidu ehk sinu tööd ei märka, on ühtäkki muutunud lahkemaks. Kui alles otsid tööd, proovi kandideerida kohtadele, mida muidu välistaksid, ent mis südames sulle huvi pakuks.

Armastus: kui oled vallaline, võid nüüd kohtuda kellegagi, kes mõistab sinu hinge ja jagab unistusi. Juba olemasolevas suhtes suudad kõik probleemid selgeks rääkida ning andestada, kus vaja. Karikate Äss toob õnne kõiksugu suhetesse, seega kui oled seni tundnud end üksikuna, on sel lõpp.

Küsi endalt järgmised küsimused: kas peaksin kellelegi andestama? Miks varjan seda, mida tegelikult tunnen?