Õhtulehe horoskoobid

TAROSKOOP: mida lubavad kaardid Lõvile ja Neitsile järgmiseks kuuks ajaks? (4)

LISA KOMMENTAAR

Mõttetu13. märts 2016, 16:35
Veevalaja ja Lõvi horoskoobid on SÕNA SÕNALT samad. Vaadake järele kui ei usu, vaadake lõvi taroskoopi ja siis veebalaja oma õhtulehes. Sõna sõnalt sama tekst. Eelmine kuu oli Veevalaja ja Jäära tekst sama. Mis mõttega te postitate seda topelt? Väga nõme küll ikka.
9. märts 2016, 22:49
"Pea meeles, et aasta lõpp tundub paljude jaoks vaimselt õige aeg vanade asjade lahendamiseks."
Teate, "tarotajad", nüüd jäite küll vahele ;). Siis kasutate ühtesid ja samasis lõike, tõstate neid omavahel ringi ja mängite inimestega?
Ärgake! Aastalõpp oli poolteist kuud tagasi!
Haha13. märts 2016, 16:45
Ma olen ka märganud juba mitu kuud kuidas nad panevad kahele taroskoobile sama horoskoobi(veevalaja ja lõvi oma on sõna sõnalt samad ja täielik copy paste). Lisaks kopeerivad veel vanu taroskoope ja reklaamivad neid uutena. See juba huumorinurk. Ei viitsita korraliku taroskoopi koostada ja siis kopeeritakse vanu ja pannakse lausa sama horoskoop mitmele tähemärgile(eeldavad vist, et kõik loevad ainult oma märgi horoskoopi). Hahaha
Eh13. märts 2016, 16:47
Aastalõpp oli kaks kuud tagasi mitte poolteist? Mismoodi saab olla 1,5 kuud tagasi aastalõpp kui praegu on märts? Nüüd juba kaks ja pool kuud aastalõpust varsti, poolteist kuud on väga mööda ikka.