Üritused

ÕHTULEHE VIDEO | Jüri Pootsmann: ma ei oleks seal laval hakkama saanud, kui taustalauljaid poleks olnud (64)

LISA KOMMENTAAR

mulk10. märts 2016, 09:37
Olen alati esmamulje nautija st. enne lõpukontserti esitlusi ei kuulanud. Jüri Pootsman oli ainuke kes erines teistest. Oli meeldiv hääl, kehakeel, esitlus. Midagi väga uut, ilusat kõrvale, silmale. Muidugi pole laulja midagi ilma laulu loojateta. Kõik see tiim on au väärt.
Eestlanna8. märts 2016, 18:12
Mulle just meeldis Jüri riietus lõppkontserdi ajal, samamoodi võiks ta välja näha ka Rootsis. Tal on lavaline karisma täiesti olemas, huvitav hääl ka. Laul pole küll eriti meloodiline aga Jüri andis endast parima. Peale Jüri esitatud loo meeldis veel Grete lugu.
Soovin edu!
Mida juttu7. märts 2016, 18:27
Ma poleks hakkama saanud kui poleks taustalauljaid olnud. Mis jutt see on,Jüri peab end siis nii hädapätakaks et ei suuda laval ka üksi olla v? On tont nah!
vana naine7. märts 2016, 17:22
Minule meeldib Jüri väga ! Erinevalt enamikest teles kekutavatest noortest on ta väga soliidne ja väärikas noormees . Peab au andma vanematele , kes on kasvatanud sellise viisaka noormehe ! Palju edu Sulle , Jüri , Eurovisioonil ! Hoian Sulle pöialt !
Danja7. märts 2016, 13:09
Danja7. märts 2016, 13:08
jürikene7. märts 2016, 09:11
sa oleksid võinud laval lihtsalt niisama seista või karu häält teha, võit oli sulle tagatubades juba ammu kindlustustatud ja oli vaid VORMISTAMISE KÜSIMUS
Pealtnägija6. märts 2016, 22:59
Käisin kontserdil ja Jüri Pootsmann oli parim. Enne olin kindel Laura Remmeli pooldaja, kuid tema esitus oli kuidagi steriilne ja liiga korralik. Jüri Pootsmann on vōrreldes aastatagusega väga meeldima hakanud, häbelikust nohikust on saanud sümpaatne noormees, kes oskab lisaks laulmisele ka pressi küsimustele kenasti vastata. Play on väga hea laul ja Stockholmis saadab seda kindlasti edu.
Urrr6. märts 2016, 14:08
Ära roni kohtadesse kus sa üksi hakkama ei saa. Nagu mingi tite ninnunännutamine...
rahul6. märts 2016, 13:12
Usun Jürisse ja tema meeskonda, tuleb jätkata tööd parima tulemuse nimel ( +40%), siis saab sellest loost Eurovisioonil hea esitus. Tavaliselt meeldib väga andekas ja ilus Laura, seekord mitte, võibolla Lõhmuse lauludest tüdimus ja ei meeldinud kostüüm, ei olnud naiselik ega seksikas. Kahjuks Kristelit segab Misa osatäitmine Padjaklubist.
rändur6. märts 2016, 13:06
Koolipoiss tuli lavale, laulis oma laulu ilusti ära, sõnad olid korralikult pähe õpitud, pidev enesekontroll et kuidas ma ikka välja näen ja lõpuks ülestunnistus, et ilma abita poleks hakkama saanudki.
Laul lõppes enne ära kui oli üldse alanud. Ootasin tükk aega, millal lõpuks tuurid üles võtab aga seda ei juhtunudki. Esineja olek, riietus ja kogu stiil on maha kopeeritud bändilt nimega Hurts, see oli esimene asi, mis silma torkas. Kahjuks jäi powerist puudu, et nende tasemele jõuda. Kas see on tõesti Eesti professionaalne popmuusika?
Maria6. märts 2016, 12:37
Lugu on valitud. Ei olnud parim lugu ja parim esitaja, aga lugu on valitud. Nüüd on vaja edasi töötada. Jürile oleks nüüd võimalikult palju esinemisi vaja lavanärvi treenimiseks ja hääle koolitamist proffide käpa all, et intonatsioon korda saada. Plussid - mõnus tämber madalamas registris. Omamoodi karismaatilisus ka olemas. Hea tiim ka taga. Miinused - must laulmine, mitte kogu aeg, aga siiski aru saadav. Ja lugu oli väga keskpärane. Ma seda ise ei kuula, kui kuulen, siis pole hullu, taustaks käib kah, aga ei midagi väga meeldejäävat. ja tundub, et seda lugu vist paremaks muuta oluliselt ka ei anna.
Professionaalsuse ja lavaküpsuse poolest olnuks Laura parem valik. Paraku loo sõnum jättis suht külmaks.
Liigne tehislikkus ja liiga palju multifilmi mulle ei meeldi laval. Aga mingi multika soundtrackiks see surematuse lugu - miks mitte. Kui Elsa, siis Elsa (vihje näosaatele).
Tegelikult mulle meeldis sally'de attitude laval. Aga eurovusserile ei saadaks. Ka toores ja lugu samuti mitte nii hea.
Pedaja lugu meeldis. Kummardus natuke vanale progele ja see miski oli olemas. Aga jällegi mitte Eurovisioonile.
Millega on meil Eurovisioonil hästi läinud? Meloodiliste lugudega ja vokaaltehniliselt heade esitajatega. Stig üksi poleks Eurovisioonil kuidagi silma jäänud, kui poleks olnud Elinat.
Meloodi poolest ilusat ja head lugu meil sel aastal ei ole. Et s...st saia teha jääbki üle ainult Pootsmanni tuunimine. Asi pole lootusetu, paremaks saab ikka, aga tööd on vaja teha.
Üks vanaema.7. märts 2016, 10:43
Väga hea kommentaar! Kõik minu mõtted on kirjas, peale Pedaja, kes mulle üldse ei meeldinud. Ma ei saa aru, mis oli Pedaja laulus hea, kas viis, sõnad või soditud nägu?
Vana@7. märts 2016, 15:58
Uimasus. Ilmselt valdav enamus loomakarjast on ise umbeigavad, et selline tümakas ära kammib.
kahju vaid et6. märts 2016, 09:31
taustalauljad end nii näotult paksuks on söönud ja ei viitsi oma füüsise eest hoolitseda
6. märts 2016, 12:46
Taustalauljad on laval selleks et laulda. Nad ei osale seal missivõistlustel ega reklaami viimast pesumoodi. Paljud väga head ja kuulsad taustalauljad maailmas on suht kaalukad, ooperi primadonnadest rääkimata. Kas sa eelistaksid mõnd tibi olematu lauluoskusega?
.........6. märts 2016, 17:35
No mis puutub siia taustalauljate välimus hääl on tähtis, meeldib et Jüri võitu pooldas ka žürii enamus, tegelikult peale Jüri polnudki valikut kolme hulgast, nii et edu sulle Jüri---tubli poiss- istu 5.
.........6. märts 2016, 17:35
No mis puutub siia taustalauljate välimus hääl on tähtis, meeldib et Jüri võitu pooldas ka žürii enamus, tegelikult peale Jüri polnudki valikut kolme hulgast, nii et edu sulle Jüri---tubli poiss- istu 5.
Teie aktsiad tõusid, härra Pootsmann!6. märts 2016, 09:29
Just mõtlesin, kuidas see laul tunduvalt parem oli kui poolfinaalis. Aitähh aususe eest ja tõesti, taustalauljatele mõnus aplaus !
ka7. märts 2016, 00:25
Tunduvalt parem oli ta ka seetõttu, et Jüri oli poolfinaali ajal haige. Taustalauljad olid siis kardina taga varjus, ainult hetkiti paistsid välja, nüüd on eeslavale toodud. Ja eelkõige on siin vast ikkagi mõeldud moraalset tuge - kõige kogenumad eurojõud mängus.
zxc6. märts 2016, 09:24
saadeti kõige rohkem gay lugu, väga hea valik, pruunid punktid minu poolt!
Vana@6. märts 2016, 09:17
Miks neid Lõhmuse lugusid alatasa materdatakse? Just Papaia lugu oleks olnud õige Eurovisioonile. Jüri oma on liiga tavaline ja igapäevane. Me ei löö sellega läbi.
tubli6. märts 2016, 08:49
poiss ta võib ju olla ja on ka kindlasti, aga Eurovisioonil ei tee selle lauluga tõesti midagi. Kas mina olen supergeenius või mitte(ma ei ole ennast selleks ka kunagi pidanud, avaldasin lihtsalt oma arvamust)eimuuda midagi.
mhmh6. märts 2016, 08:39
kus lasteaias ta võis käia?
jah6. märts 2016, 08:37
see on ime ,kui poolfinaalist edasi pääseme .me peame valima laulu,mis eurov, läbi lööks ,mitte seda ,mis meile meeldib .
lauljaid6. märts 2016, 08:36
kes ei suuda eestis olles eesti keeles laulda pole vaja saata meid esindama. Parem jäägu minemata.
Gagarin6. märts 2016, 08:36
Ei kõlba kuhugi. Kohtunikud ikka täis lambad. Kui talle ja pedajale 12 jagasid. Amatööride ühing rsk
0076. märts 2016, 08:35
Eurovisioonile soovitaks selga panna sama riietuse mis siin https://www.youtube.com/watch?v=LWi9BAF-aZw. Jäta ära mingid läikivate nööpidega koledad pintsakud. Hele särk, tumedad viigipüksid, mustad kingad.... stiilne ja lööv.
jh6. märts 2016, 09:43
Olen nõus.
Ei maksa meie stiliste usaldada, sest enamasti keeravad nad mingi kräpi kokku.
Õige6. märts 2016, 10:43
100% poolt selle arvamusega. Oleks lihtne ja šikk. Kirjutage oma mõttest eurotiimile, ehk arvestatakse ja polegi mingit hilbustilisti a`la senjafookin vaja.
naisuke6. märts 2016, 08:25
Võitis parim laul ja parim laulja. Rõõmustage! Palju õnne, Jüri Pootsman!
Laura- no mis sõnade ketramine!
Loen ja enam ei imestagi6. märts 2016, 08:14
On ikka meil palju kibestunudõelaid ja negatiivseid inimesi, kes kunagi midagi head ei näe ja oskavad ainult kõiki ja kõike maha teha. Kui Eurovisioonile valiti Ott, oli sama seis kommentaariumites: Ott ei saa suurel laval hakkama, närv ei pea vastu ja ikka kõik oli nii vilets kui vilets. Ehk mäletate , kui hästi Otil tegelikult läks. Nii ka Jüriga. Ta on noor ja poel suurel laval olnud, aga temas on see karisma olemas. Selle lauluga tuleb välja ka tema mõnus tämber ja taustalauljad on loomulikult vajalikud, et tervik kõlama panna. Mulle just meeldivad Jüri nn. tõmblused, igal artistil peab olema oma liikumine, neid käte laiutajaid on juba liiga palju. Jüril läheb EV-l hästi, usun temasse.
Oot6. märts 2016, 08:51
Otil oli veel üks asi, mida Jural pole see on oti hääl
Pootsman jääb eurolaval märkamatuks, liiga tavaline, igav
tiramiisu6. märts 2016, 10:00
Paraku ei jaga ma suures enamuses aplodeerijate arvamust.
Jüri Pootsmann pole superstaar. Ta on teismeliste lemmik. Just eile arutasime seltskonnas mehe fenomeni üle. Esiteks ta laulab mustalt. Teiseks jätäb hääle võimsus soovida - palun võrrelge Leplandi ja Pootsmanni. Viimasel jääb üks register puhtalt puudu juuu???!!
Ja lõppeks. Pole ka toda välimust niiväga.
Vabandan kiljuvate fännide ees.
Laul ise stiilne kuid väga kahtlen kas poolfinaalist üldse edasi saadakse. Hall esitus ja esitaja.
6. märts 2016, 14:04
Meie ka just eile arutasime seltskonnas ja leidsime, et laulab väga hästi, on hea hääletämbriga. kas puhtalt või vähe mustemalt või jääb "üks register puhtalt puudu" ei oma tähtsust tavalise kuulaja jaoks, kokku oli kõik ilus. Ei tea, kumba seltskonna arvamust nüüd tähtsamaks peaks lugema. Ja "lõppeks", küll "kriitik" arvab endast palju.
10.00--le6. märts 2016, 17:38
Kas žüriis olid kiljuvad fännid, olid ikka asjalikud inimesed.
Jälle6. märts 2016, 08:11
võitis Eestis laul, mis Eurovisioonil ei saapoolfinaalist edasigi. Samas hea, et mõni parmupill ei võitnud.
to: Jälle6. märts 2016, 08:22
Mis Sina oleks selleks teinud, et laul saaks edasi, koguni võidaks? Laulja ja supergeenius oled? Häbenege ometi!
6. märts 2016, 13:19
Kui igasugu jama kiita siis ei lähe midagi paremaks. Miks üldse hääletada, kui me pole lauljad või supergeeniused?
Minu6. märts 2016, 08:53
Jaoks oli meisterjaan parim,
Tohoohh6. märts 2016, 07:37
Keegi juba muretseb, et suurel laval kukub kohe valusalt läbi:) miks just valusalt, kukub siis kukub,ka selline saavuus on kiiduväärt. Kas virisevad ja kurjad kommenteerijad ei leia milleski midagi ka head???? Eks tehke ise paremini,mürgised inimesed. Tore oli ja jõudu ja edu Pootsmannile ja kõigile:
Kukkumine6. märts 2016, 08:55
Tookski tüübi maapeale tagasi, selleks et staariks olla, saada tuleb tööd teha....
Meie peres hääletasidki lapsed Jüri poolt
Ants6. märts 2016, 07:37
sirje6. märts 2016, 07:35
Kuidas eesti rahvas saab nii õel olla,kogemused tulevad ju aastatega.TUBLI POISS!!!
6. märts 2016, 16:37
Arstidel tulevad ka kogemused aastatega..... senikaua las "puterdavad"? Ega see Pootsman mingi titt pole, kelle katsetustele kõik aplodeerima peavad. Kas Eestis siis ühtegi kogemustega lauljat enam pole? Ta võib ju harjutada omaette kui tahab. Häda on selles, et ta läheb Eestit, mitte iseennast esindama. Selge see, et rahva ootused on kõrged. Tahaks ju et meie tubli laulurahva maine rikutud ei saaks.
Eurovisoonil6. märts 2016, 07:17
te kukute valusalt,see on kindel
alf6. märts 2016, 07:13
Kõik kordub. Saadeti eurolaulule Tölplik ,kes jäi viimaseks, nüüd Pootsmann. Tase.
yy6. märts 2016, 06:20
esituses puudub sära ja elu. Liigutused , no ma muidugi ei tea, millest laul räägib, aga vist on tegemist mingi väga raske olukorraga, millest vestavad äkilised kramplikud liigutused.
Kui mees laulab, tahaks kuulda mehe häält, vaba kehahoiakut.
yy-le6. märts 2016, 08:24
Ei tea isegi seda, millest laul räägib, aga siin julgelt sõna võtmas. Kas häbi ei ole oma lolluse pärast?
hh6. märts 2016, 12:44
miks peab eestlane teadma, millest ingliskeelne laul räägib? See on ju Eesti laulu saade järelikult oleks saate tegijatel kohustus see selgitus publikule anda. Inglise keel on küll hea osata, kuid Eestis on olemas oma riigikeel , mida me ei pea oäbenema. Kui laul on võõrkeeles ja seda ei tõlgita, siis peab laul see olema niiiii hea, et kuulaja ei kuulagi sõnu - muusika räägib enda eest.
Lugeja6. märts 2016, 03:00
Eestis on tegelikult nii mönigi hea laulja,kellest annaks voolida nii möndagi. Aga eesti heliloojad ei oska lauljaid laulma panna.Nad ei oska artistist artisti voolida.Eesti heliloojad ei oska muusikainstrumente mängima panna.Nad ei saa pille rääkima..Nende looming on nagu väljaoksendatud kartulisupp.. Eesti heliloojad,te olete täielikud pas*ad..
?6. märts 2016, 18:47
Kes siin nendest nii väga HELILOOJAD on?!
hea, et ise tunnistab6. märts 2016, 01:08
Head backilauljad teevad suure töö ära, peidavad elavas esituses saalis solisti vead ära ja suurel konkursil on kogemustega lauljate toetus algajale väga vajalik, aga vat telekas., see sunnik laseb solisti vead ikka läbi, ei ole seda toetavad helirežissööri soundi.
ips6. märts 2016, 00:43
tuleb jälle mudast tõusma hakata pärast...
6. märts 2016, 00:41
Selline jama jääb viimasele kohale ,kuidas igasugused troppid üldse pääsevad sinna
00:41-le6. märts 2016, 10:36
Kes teisele ütleb, see ise on tropp. Tubli, Jüri Pootsman, hääl on võimas, selles on varjundeid ja lugu läheb esitades aina paremaks! Edu, meie pere hoiab Sulle kõvasti pöialt!
Vana@8. märts 2016, 19:30
Troppid, jah? Ma hoopis küsiks, kuidas sellised düsgraafikust tropid siia kirjutama pääsevad?
Jah6. märts 2016, 00:35
... noormehel endal on õigus, algus oli eriti nõrk, aga pärast polnud viga, sest taust oli vägev. Ent sel laulul oli vähemalt rütmi ja viisi. Õnnitlused autorile!
Danja7. märts 2016, 13:09
küll tuleb kogemust ka5. märts 2016, 23:56
küll sa hakkama saad, hea et see poolfinaali nn "pissihäda" tants minevikku jäi
hmmm...5. märts 2016, 23:39
Mis suurel laval saab siis?
5. märts 2016, 23:56
Ta on laps suurel laval ja hääl jääb nörgaks.!!
Täielik ämber!7. märts 2016, 10:45
Jah, kindlam oleks Eurovisioonile saata ikka täiskasvanum inimene, kes on laval aastaid esinenud. Jüri sai hääled tänu tittedele, kes ei tea viisipidamisest midagi.
5. märts 2016, 23:34
Eurovisioonil võib ketas nii lendu minna, et seda ei kontrolli, siis on jama ja häbi.