Laura Remmel Eesti Laulu I poolfinaalisFoto: LAURA OKS
Inimesed
7. märts 2016, 10:55

Laura Remmel naistepäevast: sel aastal ootan üllatust! (18)

Imekaunis Eesti Laulu finalist Laura on naistepäeva eel ootust täis ning loodab, et sel aastal tehakse talle jalustrabav üllatus.

Laupäevase Eesti Laulu finaalkontserdi ettevalmistusega pidevalt hõivatud Laural ei olnud peagi saabuv tähtpäev esiti meeleski. „Ma olen kuulnud küll, et see varsti tuleb, aga et juba teisipäeval,“ imestas lauljatar.

Laura sõnul tähistatakse tema peres naistepäeva pigem tagasihoidlikult: „Millegipärast ei ole meil naistepäeval mingeid traditsioone välja kujunenud, lilli on ikka toodud, aga mingit kindlat tegevust mitte.“

Ka sel aastal ei ole plaanid veel kindlad. „Eesti Lauluga on nii palju tegemist, et ka praegusel aastal pole mingeid plaane teinud naistepäevaks,“ ütles Laura ning lisas, et ootused on sellest hoolimata ikkagi kõrged.

„Meestele selleks aastaks meeldetuletuseks, et võiks nüüd midagi ägedat ja üllatuslikku välja mõelda. Seni ei olegi nagu midagi sellist meeldejäävat tehtud. Võib-olla sel aastal? Ma olen nii kaua oodanud sellist üllatust, äkki nüüd lüüakse mind pahviks?“ arutles naine rõõmsalt.

Laura sõnul peitub naistepäeva võlu just üllatustes: „See on nii tore, et isad, vanaisad ja tuttavad toovad lilli, kõige toredam ongi see üllatuslik pool. Hommikul kui need meesterahvad tulevad lilledega, siis see teeb terveks päevaks tuju heaks.“