Inimesed

"Smugeldasin haiglasse žilette, et end lõikuda, kuna ei tahtnud enam elada. Olin kole, väärtusetu, paks." (132)

LISA KOMMENTAAR

Jälle see kurimari4. märts 2016, 01:27
Oh, jah. Ilmselt ongi nii. Pean peeglisse vaatama, ja tõdema, et olengi üks halb inimene... Aitäh, armsad vastajad, kes te sellistel hilistel öötundidel võtsite vaevaks mulle see selgeks teha. Lähen vist homme teraapiasse, sest kommentaarid olid nii valusad. Hingematvalt nigelasti tunnen end nüüd.
Vabandust, Anne. Ilmselt läksin oma kommentaariga liiale. Mulle see väike printsess meeldib, sest eks kõik meist ole tahtnud välja näha nagu väike iludusuninganna. Ja mul on hea meel, et Sa oled leidnud endale mingi eesmärgi, olgu selleks siis enda tuunimine. Kuigi, mulle meeldisid Sa kunagi ammu, kui ma Sind veel põgusalt teadsin, rohkem. Sul oli sügavust, mõtteteravust ja midagi, mida teistel polnud. Ja mul on kahju, et elu Sind nii trööstis, et Sa otsustasid olla keegi teine, kui Sina ise.
Ma loodan, et Sul läheb elus kõik hästi.
Kurimari Marlen4. märts 2016, 00:57
Aga vot ega ei ole ikka küll mats, ega kõike muud. Olin ka rämeda koolikiusamise ohver, lisaks madalast enesehinnangust tulenev ideaalne ohver igasugustele isastele, kes olukorda ära kasutasid. Olen ka loomade varjupaigas käinud ligi 3 aastat vabatahtlikuna kasse-koeri hooldamas. Ja mitte paitamas ja nendega pilte tegemas, vaid sitaseid puure pesnud ja kilomeetrite kaupa neljajalgseid jalutama viinud. Ja sorry, ja erinevalt sellest tütarlapsest, kes igast oma nn 'heategevusest' tähelepanu anub, mina lugu ei pea. Viitan sellel kohal tema FB ja youtube kanalile. Jah, tõesti, väga kahju, et tema elu selliseks kujunes. Eriti kahju on seetõttu, et kogu oma tähelepanu vajaduse tähe all, on ta oma imago igavesti eestlaste mälusse söövitanud oma olekuga. Jah, ja ta käitubki kogu oma avaldustega nagu... Rääkimine hõbe, vaikimine kuld. Ja... Haters gonna hate.
to Kurimari Marlen 4. märts 2016, 01:14
Mina nuta järv kuhugile,äkki kedagi huvitab ja ära mõtle välja asju mida pole kunagi olnud. Sinu imago on kehvem kui roostetaval s#tasel puuril.
Aive4. märts 2016, 01:15
pealiskaudne noor daam kes on ise veel rohkem sassis vist omadega kui see Barbi
ega see solvamine ja halamine midagi ei paranda ju
Kurimari Marlen 3. märts 2016, 21:22
Kurimari Marlen on masendav mats..4. märts 2016, 00:23
Oiiii.. üritad originaalne olla vä? Vaata peeglisse ja hangi endale tegevust õelutsemise asemel. Õpi inimest tundma enne kui möllama kukud. Krdi Anonüümne mats
Ohh inimesed küll3. märts 2016, 17:21
Kuulge mürgised inimesed- LUGEGE TA BLOGI PÄRISELT ja siis saate aru mis asju ta ajab. Eesmärk on tal ju üllas. See Inim-Barbie nimetus on lihtsalt loll.
Ja Õhtuleht võiks valida normaalsemad pildid oma artilite juurde..erootika puha ju
Tissid on teemas..3. märts 2016, 17:18
Ossa, seekord on mingi point ka neil tissidel taga.
Ei tiss on hea küll aga lugu on kurb.
Oeh.
Käisin temaga samas koolis3. märts 2016, 17:14
Ma tean kah seda Annet ja no ta li suht nohik ja hoopis teistsugune kooliajal ja no eks teda kiusati suht korralikult ikka tol ajal.
Liiga palju tissi..3. märts 2016, 17:13
Minu meelest oli see mingi Delfi keiis teda inim-barbieks nimetada. Nüüd saab elu lõpuni peksa selle eest ilmselt. Natuke võiks muidugi tagasihoidlikum stiil olla, ilus tüdruk muidu ju, natuke liiga palju dekolteed tihti..
Kiidan aga julgust!
Bimbo kultuur3. märts 2016, 17:11
Mulle see bimbo kultuur ja tibindus Ei meeldi aga ma pean nentima,et selle blondi jutt läks mulle hinge. Mu õde kiusati kohutavalt ja tundsin alati abitust,et ei suutnud teda piisavalt kaitsta. Vanematele rääkisin aga nad ei võtnud seda piisavalt tõsiselt.
Tegelikult on see kooivägivald väga aktuaalne teema.
Hea kui sellele taaskord tähelepanu pööratakse. Olgu see siis Barbie või mis iganes tegelane
Kersti3. märts 2016, 17:07
ma mäletan Annet kooliajast..meil oli väike kool ja koolikiusamist oli palju, kes sai rohkem kiusatud ja kes vähem. Väga palju õpilasi oli problemaatilistsest peredest, seda tean kindlasti ja,et Annet ka kiusati. Ega keegi meist ei rääkinud kodus,et kedagi kiusati või kui endaga kallal noriti. Ei julenud lihtsalt. Koolis oli ka nö ringkaitse õpetajatel,sest väike koht oli.
Kurb lugu on see tegelikult:(
3. märts 2016, 08:13
Neil kellel facebooki kontot ei ole,peaksid ikkagi üllatunud olema!See ei peagi olema kohustuslik.
Pealegi kipuvad väga paljud olema uudishimulikud,et kolada,nuhkida,sorida teiste asjades ja andme-
tes.Hiljuti räägiti raadios sellest,et kui paljud ikkagi kurdavad oma eraelust kõikidele isikutele keda
nad õieti ei tunne.See on küll halb.Meie ühiskonnas on inimesi,kes kahjuks oma tehtuid vigu ei näe,
aga küll kõik ilmsik tulevad.Neid inimesi,keda on elu jooksul selja taga liiga palju halvustatud,siis
nenele on hea soovitus:
Jääge iseendaks, ärge usaldage oma isiklike asju teiste hoolde,kunagi ei tea ette.
Barbie lugeja2. märts 2016, 17:38
ohoo3. märts 2016, 17:03
see on hea,sest ehk jõuab see info ka nendeni kes raha ei viitsi kulutada asjaliku artikli peale..
Kristjan2. märts 2016, 16:37
Tore on näha inimest, kes meie vaenulikus riigis võtab julguse kokku ja teeb midagi sellist, mis talle päriselt kaa meeldib. Vahet pole, kas ta on barbie või mitte, kas tal on probleemid või mitte - eks meil kõigil on omad probleemid. Siinkohal ei saa meediat väga kiruda, sest selle kuulsuse on valinud Anne endale ise. Tuleb talle au anda tema tugevate närvide pärast, sest raske on teha midagi, mis sulle meeldib, kui sind negatiivsusega üle kallatakse. Me võiks olla üksteise vastu rohkem tolerantsemad ja toetada üksteist, mitte kiruda, vanduda ja teisi maha teha.
Näita ühte näppu teise inimese suunas ja neli näppu näitavad su enda suunas.
mööduja2. märts 2016, 17:03
Usun, et koolipõlves on meid kõiki narritud, kiusatud ja poisid on kindasti ka kolki saanud. Ei õigusta seda aga mingil määral on see tavaline elukool kus on võimalik õppida enda eest seisma. Lapsed on oma ebaküpsuses suht julmad. Õnneks ei hakka me kõik ennast sellepärast kellegiks teiseks muutma, et iga hinna eest kõigile meeldida saaks. Selle Barbitüdruku lahendus probleemile on hullem kui probleem ise.
kah koolis käinu3. märts 2016, 11:14
sa võid ka mitte uskuda, aga ei ole küll
KindlastiMitteMingiBarbie2. märts 2016, 16:13
No siis on ju just kõrge enesehinnang,kui kõik teda juba esimesest klassist alates tahavad. No need vanemate klasside poisid ma mõtlen. Äkki õpetajad tõesti ei näinud,mis toimus tundide ajal koridoris.. Ehk on asi selles,et vahest pead ka ise suu lahti tegema,kui selline asi tõesti juhtus.
Inimene,kes on saanud sellist ahistamist terve oma elu tunda ei tahaks küll ju välja näha nagu pornostaar. See ei ole loogiline. Blogi vaadates tahab olla seksikiisukene ja kõik tahavad TEDA.
Kas ta ikka sai ravi on minu küsimus. Ilmselt see vaimuhaigus ei ole ju kuhugile kadunud,kui keegi tahab olla barbie. Ei ole need Ukraina barbid peast korras,seega vaevalt seegi on.
Ma arvan,et ta saab terveks siis kui ta mõistab,et pakend ei ole oluline vaid sisu. Kaua see "feim" ja välimus ikka kestavad. Vaimselt peab ikka arenema ja arendama ennast. Vaatama kaugemale kui instagrami konto ja peegelpilt. Ja kui inimesel on nii nõrk närvikava,siis neid kommentaare lugedes teeksin ma küll eneka või ei roniks õhtulehete end lolliks tegema ja saaksin oma ilusat elu omaette elada.
See on vist uus moekas värk,et kõikidel on raske lapsepõlv ja enda lõikumine on kohustuslik?
-//-//-//-2. märts 2016, 15:53
Mind kohe huvitab, kes neid tiitleid paneb, inim-Barbie jne?Jja kas sellist saasta peab lehest kirjutama? Inim -Keni pole veel keegi leidnud või? Äkki tal ka elus igast probleeme ja muresid olnud, mida kogu eesti rahvaga jagada.
nojah AGA3. märts 2016, 17:04
võib olla tõesti. Mulle see bimbo välimus ka ei meeldi aga vähemalt on ta kirjutistes iva sees
2. märts 2016, 15:02
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ei ole tal viga midagi2. märts 2016, 15:19
puhtaks pesta, ära kammida, raskele füüsile tööle suunata, et vähem aega jääks lollustele mõelda.
Töö ravib.
To veiko3. märts 2016, 06:15
Inimesed nimetavad barbieks kõike millel on värvikas meik ja blondid juuksed, see barbie tiitel on pigem õhtulehe poolt külge poogitud mitte see neiu ei pea ennast tõsimeeli plastikust nukuks..
Ta ise pole end kunagi Inim-Barbieks nimetanud3. märts 2016, 17:20
olen sama aru saanud, Delfi oli vist selle originaal autor-selle hüüdnime. Eks neil löövat hüüdnime ju vaja.
Veiko tõeline pale4. märts 2016, 01:02
Veiko, vaata milline rasvakoll sa ise oled..kole, masendav..elad oma s#tta elu,teed tööd mis on mida ei salli, k#pid naist keda on raske naiseks isegi nimetada, elad valetades endale,et midagi väärt oled aga sa ju ei ole mitte keegi.. Oled kõigest anonüümne koll..oled kõigest mürgine rumal inimloom
Victoria2. märts 2016, 15:00
Just sellised kommenteerijad toodavadki selliseid "ebardrid". Vabandan sõnavara kasutuse pärast, ma ei mõtle seda välimuse suhtes vaid selle noore neiu vaimset vildakust, mis seisneb selles, et ta peab "ilu" kõige olulisemaks ning on soovinud end tappa. MA USUN ET KÕIK HALVUSTAJAD SEISAVAD 10X ENNE PEEGLI EES KUI ÕUE LÄHEVAD JA SOOVIVAD ET NEIL OLEKS 1. ÜMBER ÜHISKOND, MIS EI JÄLGI IGAL SAMMUL MIS SUL JALAS JA PEAS 2. ROHKEM RAHA ET END TUUNIDA. suletud ring, kurb ring :(
to Victoria4. märts 2016, 00:31
Jah ainult,et antud neiu puhul on ju tegemist inimesega kes püüab oma negatiivseid kogemusi jagades midagi päriselt ära teha ja mul isiklikult on reskpekt selle vastu. Loomulikult Õhtuleht tahab kõmu jne. See on ju tavaline.
p2. märts 2016, 14:56
Milleks on sellist mäda vaja meedias levitada?
bakteritele3. märts 2016, 11:18
ma saan aru, et kardate, aga võtke julgust kokku ja proovige, võibolla juhtub ime ja te saate inimeseks
seletan2. märts 2016, 15:52
selle pärast, et ülejäänud aru saaksid, et inimese hing on habras ning mitte kellegi mõnitamine v alandamine pole lubatav. kas nüüd said sina ka aru?
pole häda2. märts 2016, 14:45
midagi, ära kannata asjata ja ära sae oma veene, tee parem mõni laps ja elu saab korda ja mõnele mehele hullult meeldivad kopsakamad naise,nii, et ära põe.
2. märts 2016, 14:30
Miks ta tahab barbie moodi välja näha ja siis tätoveerib oma käsi nagu mees? Väga inetud tattood.
hmm2. märts 2016, 14:04
Mina arvan, et see kui inimene on suur on küll ainult tema oma viga. Tehke trenni ja sööge tervislikult nii ei pea te kaalu pärast muretsema. Antud neiu oleks kena naine kui oma kehaga vaeva näeks.
hmmm sorry aga..4. märts 2016, 00:43
jah, ta on raskejõustiku alaga tegelev neiu, eesti meister isegi. Vaevalt sa ise niipalju suudad treenida nagu tema.. puhta lammas oled,sorry
Sasaul2. märts 2016, 13:50
A´la nelisada iluoppi ja veidi kummi-plastmassi segu ja ongi horror filmiks n.ö. barbie nukk valmis !!!
kuul rauda2. märts 2016, 13:39
Tütarde isana küsin - MIKS TE SELLIST ASJA PROPAGEERITE?
Kas tõesti on vaja näidata, et kliinilist ravi vajava naisterahva käitumist järgides saangi kuulsaks ja ilusaks?
Üha enam põlgan eesti ajakirjandust.
R2. märts 2016, 14:49
Õhtuleht tekitabki selliseid pseudokuulsusi, et siis hiljem oleks jälle mingi artikkel kuskilt välja imeda. Kedagi reaalselt ei huvitagi see inimene, kuid kui meedia teda piisavalt reklaamib, siis mingi hetk kutsutakse ta juba kuskile telekanalite aastavahetuspidudele ja ongi juba uus strippar marco olemas.
Kujutan juba ette, et see enda arust "ilus tibin" arvab juba varsti, et ta on mingisugune maailmanaba.
tüüpiline kollase meedia teema, to R4. märts 2016, 00:47
tollel neiul on eesmärk rääkida koolivägivalla ja muude teemade osas mitte lolli bimbot mängida. See rumal mask on meedia poolt talle külge lihtsalt poogitud:(
a2. märts 2016, 14:54
kasuta seda õppematerjalina oma lastele..
Arvamus3. märts 2016, 06:20
Kui su tütred on nii mõjutatatavad uudistest siis äkki peaks ka televisiooni ära keelama. Olin iae mitte väga kaua aega tagasi teismeline ja meeldis ja meeldib lehti lugeda, lugesin lehti 6, 8, 10,15 ja nii edasi vanuses, mitte kordagi ei tekkinud taoliste uudiste puhul tunnet, et tahaks samasugune olla, oh kui lahe tundub, ei, endal peab mõtlemist olema. Nii ei saa, et oih see teema ei sobi äkki mu laps tahab ka selline olla, kui su lapsed on nii kergesti mõjutatavad siis ei aita ühe lehe hurjutamine vaid aitab tütardega rääkimine ja lootmine, et nad suudavad iseseisvalt mõelda.
2. märts 2016, 13:23
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
2. märts 2016, 13:26
noh mis sa hing ütled
mõtlen2. märts 2016, 13:04
Lugesin artikli läbi..ei midagi šokeerivat. Ka faktivigu on palju..nagu see, et ta 5-das klassis läks garderoobi, kus teda käperdati aga peale algklasside lõpetamist vahetas kooli, kus oli normaalne. Et siis??? Millest see tütarlaps elatub? Iluopid, lifting, kunstvidinad näos jne maksavad päris palju ju.
2. märts 2016, 13:28
Kooli või klassikaaslane?
mõtlen2. märts 2016, 13:39
Artiklis ju kirjutatud nii :) Ma ei ole temaga isiklikult tuttav
2. märts 2016, 15:22
Kas artiklis kirjutatud, et palju faktivigu!?
to /2. märts 2016, 16:33
Et algklassides ei olnud normaalne, sest siis ei näperdatud?
16:33, 3. märts 2016, 11:19
see ongi see faktiviga, millest sa pead olema teadlik, kui väidad vastu
sss2. märts 2016, 12:46
Jõutrenni paistab tegevat seega päris lõtv pekk ta ei ole. Usun, et ta annaks nii mõnelegi ülbikule vasta hambaid.
2. märts 2016, 12:16
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
sina oled nii armas2. märts 2016, 12:42
huvitav, kas tõesti väljahedete söömine mõjub nii hästi
MADLI2. märts 2016, 12:10
See on suur ja tulus äri! Iluoperatsioonid, eridieedid ja toidulisandid. Mingid kaalu alandavad imerohud. Treeninguvahendid, trenažöörid, igasugu imeaparaadid. Massaažid ja spordisaalid. Paastulaagrid j.n.e. See on äri, mis toob sisse ränka raha. Ja naised on ilu suhtes märksa haavatavamad kui mehed. Lähevad pikemalt mõtlemata trendidega kaasa, pingutavad. Maksku see mis maksab.
Selle massipsühhoosi teenistusse on rakendatud kõik. Välja valitud piitspeenikesed modellid. Moeloojad. Meedia ning televisioon. Et luua kuvandit - vaid "riidenagi " on ilus, paksem on aga kindlasti inetu! Et luua paksukeste suhtes põlglikku suhtumist igal pool. Töökollektiivis, koolis, tänaval. Et neid hullutada ning rahakotti kergendama sundida.
kilomeetrid...2. märts 2016, 13:41
Üks väike viga - "maksku see mis maksab" asemel peab olema "maksku seda siis kes maksab"
Ants2. märts 2016, 12:09
Sellised NAISED tahavad lihtsalt suurt tähelepanu,et kellelegi meeldida,sest nad ei leia seda mujalt.
2. märts 2016, 12:43
Ja Ants meil on niii tagasihoidlik, ei võta sõna ega ilmub inimeste sekka
2. märts 2016, 13:31
Näed, Ants, rahvas arvab, et ka sina ei ole tagasihoidlik, hoopis üsna suure tähelepanuvajadusega
kuule Ants3. märts 2016, 17:17
Ants, ära pane hullu. Ise oled ju hullem veel. Ma usun,et sa ei tunne teda,mina aga põgusalt tunnen ja eraelus ta nii paljalt küll ringi ei jookse ning ei otsi tähelepanu. Tüdruk teeb sporti ja on abielus. Ma ei tea tõesti mis see tissipilt siin on. Õhtulehe kräpp ilmselt.
2. märts 2016, 11:42
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
2. märts 2016, 12:42
Raudselt oled tema sõbranna
psühhiaater2. märts 2016, 14:23
Selliseid sõnu ei tohiks öelda. Kunagi ei tea teise inimese närvikava.
ss2. märts 2016, 16:40
sellisel juhul ei peaks kuskile lehte oma looga ka ronima, see on ju siililegi selge, et kommentaare tuleb nii häid, kui halbu.
Hea mentaliteet3. märts 2016, 06:40
Hea mentaliteet kiusajatel, kui julges oma probleemist rääkida ja toetada sarnaste peobleemidega inimesi kes muretsevad kehakaalu jms. pärast, siis meil on õigus teda sõimata, ega ikka ei ole küll teil mingit õigust selleks, avaldage oma arvamusi aga see mis te teete ei ole arvamus ega kriitika vaid selge sõimamine ja kiusamine "öäkk" "paks rasvane mutt" no kus teie arunatukene on???? Tahate arvamust avaldada siis tehke seda aga EI, siin kommenteerivad hunnik veel hullemaid inimesi kui see hea naine, nii et vaadake peeglisse kuna teist inimest sõimatea niiviisi olete ise kümneid kordi halvemad ja vastikud inimesed.
ltd2. märts 2016, 11:21
olen "selle" blogi ka lugenud, mida hiljuti ajakirjanduses reklaamiti ja tõesti... sorry, aga jääb mulje, et inimene on s_tamagnet või meelega iseenda elu keeruliseks elanud ja nüüd üritab kuulsust välja võluda. aru ei saa, miks säärased end nukkudeks kutsuvad.
:S2. märts 2016, 11:15
On see väärtus siis nüüd kuidagi kasvanud?
2. märts 2016, 11:24
ju on, kui ta nüüd on valmis sellest rääkida
skoor2. märts 2016, 11:55
nagu alati teised teavad parem, nagu teavad ka seda, kuidas inimene peab elama, mida kandma, milline elukaaslane kõlbab jme
Lugeja Riina2. märts 2016, 11:06
Mulle näib, et tegemist on suure tähelepanuvajadusega inimesega. Alles kuulutas, et varsti on "ringvaates" ja ei jõudnud ära oodata, et teda juba seal näitatakse nüüd kiirustas õhtulehte. Millegipärast tahavadki inimesed ainult halada, selleks et end reaalselt kätte võtta ja elada õnnelikumat elu. Mida aitab see avalik jutt? Muudab ta lapsepõlve olematuks? See, et teda barbieks kutsutakse on ju täielik naljanumber. Tasuks tegeleda oma hobiga ja proovida elada tervislikumalt ja õnnelikumalt, kui otsida pidevat tähelepanu.
2. märts 2016, 11:28
Kes meist ei taha tähelepanu ja tunnistut? Muidu -tema hobi ongi Barbie välimuse kujundamine;D
Riina2. märts 2016, 12:20
Mina ei soovi küll sellist tähelepanu. Ma ei soovi teiste inimeste kaastunnet ja oma probleeme avalikult arutada. On meelde jäänud, et ta tegeleb tõstmisega, pidasin seda rohkem silmas. Milleks tegeleda barbie maine kujundamisega, kui selleks eeldusi pole?
2. märts 2016, 12:44
ei soovi sellist, soovid tesistugust, tähelepanu on tähelepanu, ainult vahendid on erinevad
to / 12:52,2. märts 2016, 13:34
Kohe isiklikuks, kui muud viisi ei saa.
Ja palju meil neid terve hingega inimesi üldse on, enamus neelavad rahusteid ja sonivad kevad-, sügis-, talvemasendustest.
katkise hingega..4. märts 2016, 00:49
vähemalt ta tõstatab ühiskonnas teemat vägivalla teemadel ja püüab aidata nn saatusekaaslasi. respekt. ärge õelutsege head inimesed
to Lugeja Riina4. märts 2016, 01:04
See nn tähelepanu otsimine paneb inimesi rääkima neil teemadel mis on olulised-nagu see koolivägivald praegu.
Inimesed, nähke enda pealiskaudsusest kaugemale ja neiuke ju kirjutab,et tegeleb spordi ja oma vaimse poolega. Prooviks suunata teda nn paremuse poole siis mitte mürgitades:)
Raiko2. märts 2016, 10:57
Aga see "barbi" on ju siiani paks :)
Voh3. märts 2016, 06:34
Ja sa oled siiani loll :)
Loll olla vast halvem kui paks, Raiko?
kuule Raiko,sa puhta ignorentne ju4. märts 2016, 00:45
Pluss suuruses Barbie on ka "paks" Paksul ja kurvikal on vahe ja neiu tegeleb raskejõustikuga kus tavapärast saledat kehakuju ei pooldatagi kuna lihasmass on suurem jne
naisukese-le2. märts 2016, 10:28
Loomulikult pidi see tutvus olema kahepoolne. Üksi ei saagi selline asi toimida.Ja ega tänapäevases maailmas ei olegi enam nii ,kui vanasti ,kus igaüks austas ikka oma perekonda,kellele oldi truu.
naisuke2. märts 2016, 11:04
Seda just ütlesingi, milleks dubleerida.
SSSSSSSSSSSS2. märts 2016, 10:24
Milleks ennast nii haledaks tehakse, meil kõigil ole elus vb hetki olnud, kus elada ei taha, aga kõik ei roni lehte seda kuulutama. Kui tähelepanu vajadus nii suur on, siis vb tõesti, aga siis tuleks ka arvestada ka kommentaaridega, ise siia ronisid.
nagu naha ...2. märts 2016, 10:50
ega kiusajate armee aastadega on vähemaks jäänud. Ei usu, et sul elus hästi läheb, pigem oled selline hale tüüp. kes haugub iiga möödakäija peale,
isegi ärge üritage2. märts 2016, 11:02
miinused teie haledust ei vähenda
2. märts 2016, 11:28
ei vähendanud ka nüüd, ärge isegi üritage
saa üle juba oma miinustega2. märts 2016, 15:46
saa üle juba oma miinustega
Minu arvamus4. märts 2016, 00:57
Nojah SSSSS aga ega probleem ju ära ei kao ja kui nt seesama koolivägivalla teema nö mahavaikitakse siis ei juhtu ka midagi, head. Ma olen ise ka mustast august välja roninud ja tahaks ka,et suudaks rääkida ja püüda aidata inimesi,et nad samasuguseid asju ei peaks kogema:)
Aga jah, ma arvan,et see neiu saab palju vastu päid ja jalgu just sellepärast,et ta on selliseks "BARBIE" tibinaks tehtud ja see kõlab ju põnevamalt ja kõvemini kui ta PÄRIS eesmärgid ja saavutused.
Ma soovin kõigile julgust ja vastupidavust olema tugevad ja alati on tunneli lõpus valgus.
Anonüümne T.
reku2. märts 2016, 10:02
Tegelikult oled ka veel loll.
Mina soovitaks2. märts 2016, 09:52
pöörduda psühhiaatrile. Muidu võib juhtuda nii, et tulevikus, kui ta on omandanud soovitud nukukese välimuse võib ta seda kahetseda, kuid tehtu kahju on juba pöördumatu. Oma välimuse kardinaalne muutmine on asi mida tuleks ikka mitu korda läbi mõelda, enne kui tegutseda.
tänud, doktor, aga ..2. märts 2016, 10:51
.. tekstist võib välja lugeda, et tema on olnud haiglas ja mitte gastroloogia osakonnas.
Aga äkki 3. märts 2016, 09:05
polnud see arst piisavalt pädev oma töös. Arste on ju ka oma erialadel igasuguseid. Jube, kui õelad meie inimesed ikka on. Pole ime, et inimesed hakkavad oma olemuses kahtlema.
hullumaja doktor2. märts 2016, 09:39
Kas see kodukotlet on barbi? Vanasti viidi sellised hullumaija kes ennast kuningaks või kelleks veel ennast pidasid. Miks on seda vaja kogu ilmale pasundada?
vana, paks ja kole2. märts 2016, 09:36
Atraktiivne välimus lisab muidugi enesekindlust. Aga mitte väärtust. Väärtusi tasub koguda oma sisemusse, mis aastatega küpseb ja rikastub. Välimus närbub aastatega paratamatult.
— le2. märts 2016, 13:36
mis ajast noored, saledad ja ilusad Eestis on põlu all, ja elukaaslasteks otsitakse ainult vanu, paksu ja koledaid
2. märts 2016, 16:46
me siin rääkisime VÄÄRTUSEST..... Sa võid muidugi kaalu kaasa võtta kui elukaaslast OTSIMA lähed, kindlasti küsi passi ka näha. Koleduse asjus pead juba asjatundjaga nõu pidama. Ehk on kuskil mõni välimääraja saadaval. Ainult nii võid kindel olla, et saad noore, saleda ja ilusa tüki omanikuks.
vana, paks ja kole2. märts 2016, 15:29
Kahtlemata on inimesi, kes peavad välist ilu ülimaks väärtuseks. Nemad mind ei väärtusta. Ja mina ka selle pärast hetkekski ei kurvasta :)
KIRJATSURADEST LOLLID TIBID2. märts 2016, 09:31
on ärakeeranud ikka täiega.
xxxx2. märts 2016, 08:56
Sellised inimesed millegipärast loovad endale ettekujutuse,et nad on paksud ,koledad ja neid on kiusatud koolis. See on endale tähelepanu otsimine.Reaalne näide sellest, kuidas üks naine tuli haiglas oleva abielumehega tutvust looma, millest arenes salasuhe.
naisuke2. märts 2016, 09:30
See mees, kellega salasuhe arenes, vajas ju samuti tähelepanu- muidu poleks suhet tulnud.
//2. märts 2016, 11:05
mis sel kommentaaril eelneva teemaga seost on?
oot sa ka ju paks aga mitte ainult4. märts 2016, 01:06
sa ise oled ju ka paks aga sul on palju rohkem vigu küljes
2. märts 2016, 08:56
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ANtud juhul on tegu ju väga kauni naisega,2. märts 2016, 12:48
Kuule Alvar, operatioonid ON JUBA TEHTUD!
Naine2. märts 2016, 08:55
Meie ühiskonnas puudub igasugune hoolivus, kõik ainult tahavad ennast kellegi üle domineerida. Haige ühiskond kus väärtustakse ainult raha ja välimust.
Emka2. märts 2016, 08:39
Osad kommentaarid on väga inetud. Teistsuguste pärast ongi palju inimesi, kes endast nii nirult arvavad! Aga noh, iga madu sureb oma mürgi kätte, nii et head sisisemist!
naisuke2. märts 2016, 09:33
Tead, et NEED mittemaod on tihti ise sapipritsijad, nendele teistele ehk madudele: endil ei tegu, ei nägu, ei mõtlemist, hoolivust ega oskusi, ainult ego, ja neid on palju! Hiljem lasevad end lõikuda ja igatsevad saada nukuks. Kui saavad 80 mõtlevad naeratusega, et olen eluaeg nukk olnud...või siis - et mind polegi olnud...
Mida3. märts 2016, 06:29
Need kes ei pea vajalikuks võõrast inimest sõimata oma probleemidest rääkimisel on sapipritsijad kellel ei ole mõtlemist, hoolimist, oskusi, ainult ego? See kõlab just sapipritsijate moodi. Ma mõtlesin, et ma ei sõima suvalisi inimesi sest ma ei tunne neid, hoolimine ja oskused on ka. See, et ma ei vihka kedagi pidevalt ei tähenda, et ma tahaks nukk olla. Wtf sa nii rumalat iba suudad toota, šokeeritud.
tüdrukul on saavutusi ka 4. märts 2016, 00:52
tüdruk tegeleb spordiga, on eesti meister juba ja toob, küll veidi shokeerival viisil, ühiskonnas teatavaks rasked ja karmid teemad. Pooled kommenteerijad on selle kõrval ju tühised..ja mürgitamine teeb ainult iseendale paha.
Olen Emkaga nõus4. märts 2016, 00:41
tõsi ta on! Nõustun!
ab2. märts 2016, 08:30
huvitav, kuidas need õpetajad ka nüüd elavad? Vikatimehi unes ei näe? Võiks näha küll!
2. märts 2016, 08:29
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
2. märts 2016, 09:20
Sina vaata, mida sina ise kirjutad. Ühtegi teist nii hullu kommentaari polegi siin.Ka vaimselt haige?
näe,uss...2. märts 2016, 09:24
Jah2. märts 2016, 08:20
Ebareaalsed ilumallid viivad paljude neiude katuse sõitma. Kole, väärtusetu, paks - sellist enesehinnangut tuleb ravida , sest tegu ol ilmselt kliinilise kroonilise depressiooniga. Neiul ei ole olnud kasvueas kedagi, kes oleks teda tunnustanud sellisena nagu ta oli. Mäletan, kuidas minu ema mu kallal kogu aeg näägutas, mingit usalduslikku vestlust polnud lootagi.
Loodan, et see neiu saab terveks ja hakkab elus peale välimuse ka muud nägema. Ta ON väärtuslik, aga peab oma väärtuse üles leidma.
muri2. märts 2016, 09:26
kuuel, sa oled jälle paksemaks läinud. Sa pead ikka vaatama, mida sa sööd. Issand sa paned leiva peale juustu ja vorsti korraga, sealt oleks ju kaks võileiba saanud. Ma aaan aru küll, miks sa klassi kokkutulekule minna ei taha, sa oled nii paksuks läinud.
See kõik kestis minu ema suust aastaid. Niikaua, kuni ta oli vana ja vajas hoolitsemist, siis ei olnud ma enam vana, loll ega paks, sest keegi pidi teda söötma ja mähet vahetama. Mõelge, eriti emad, mida te oma lähedastele teete.
Sinu Ema2. märts 2016, 12:42
njah aga inimene peab juba varakult saama aru mida ja kui palju suhu pista-ema ju seda mõista annabki pisikesele õgardile.
Sinu Laps2. märts 2016, 14:00
Selleks, et last tervislikuma toidu juurde suunata ei ole vaja tema enesehinnangut hävitada! Kui su laps on paks, oled selles süüdi sina. Ja pole mõtet ennast kellegi teise peal välja elada.
Sinu Laps2. märts 2016, 14:01
Selleks, et last tervislikuma toidu juurde suunata ei ole vaja tema enesehinnangut hävitada! Kui su laps on paks, oled selles süüdi sina. Ja pole mõtet ennast kellegi teise peal välja elada.
Sinu Laps2. märts 2016, 14:01
Selleks, et last tervislikuma toidu juurde suunata ei ole vaja tema enesehinnangut hävitada! Kui su laps on paks, oled selles süüdi sina. Ja pole mõtet ennast kellegi teise peal välja elada.
to muri4. märts 2016, 00:38
Inimene on EESTI MEISTER JÕUTÕSTMISES ja väga sportlik, mida sa endale ette kujutad. Uuri ikka ka mida ja keda kommenteerid enne kui solki suust pritsid. Sinusugused peaksid vaikima.
nõustun Jah-iga4. märts 2016, 00:36
väga ilusasti öeldud!
oot2. märts 2016, 08:17
Ei saa aru, barbi pole ju paks, ega ka suurte tissidega. Isegi need kes tahavad ka barbid olla nagu venemaal, unustavad selle, et nukk barbil pole suuri tisse. Sellised tissitarid ja tussitarid on pigem borno nukud kui barbid.
AHVEN2. märts 2016, 08:22
Kui l..l sa saad olla, seal ju selgelt kirjas, et ta on Powerlifting Barbie. Aga sellel pilkal endal kah pole ikkagi peas kõik päris korras.
oot2. märts 2016, 08:38
vahet pole, barbi ei ole paks ega suurte tissidega, juuksekarva võid endal loll lõhki ajada
oot on jätkuvalt debii#ik4. märts 2016, 00:42
Barbie-sid on plus suuruses ka. Mine googelda või midagi L#LLAKAS!
oot kuule tule maale tagasi..4. märts 2016, 00:40
õpi kirjutama ja ega ta ise end inim-barbieks ei kuulutanud,see on meedia lollus
2. märts 2016, 08:15
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ti jjjj2. märts 2016, 08:36
Kes sa selline oled, et mind pooma kamandad?
Skay2. märts 2016, 08:37
ms enam polegi igal inimesel õigus elada we???
Odin3. märts 2016, 11:20
Näed ju ise, Eestis mitte,
K.2. märts 2016, 08:14
Eesti inimesed on lihtsalt nii negatiivsed ja kommenteerivad alati väga halvasti..Inimesed, kes kommenteerivad halvasti on need kellel endal elu ei ole... Lihtsalt kurb lugeda, ainult negatiivseid kommentaare... Elage enda elu, vähem negatiivsust ja rohkem positiivsust!!!:)
aga 2. märts 2016, 08:18
igaüks kes enda ees pasunat ajab, arvestagu kommentaaridega.
ss2. märts 2016, 15:10
ega ikka pole küll3. märts 2016, 17:19
Urrr2. märts 2016, 08:19
Aga kui selline odav eneseupitamine nurubki selliseid kommentare siis pole peale loo peakangelase süüdistada...
mis inimesed,inimhakatised ikka.2. märts 2016, 09:27
kolmanda klassi jutsid kommimas ju,ega sellistest täisväärtuslikku inimest ikka ei saa küll.
2. märts 2016, 11:35
Miks just kolmanda, vabalt võib olla ka neljanda või kümmenda, kui juba kolmandast klassist alates nendest täisväärtuslikku inimest enam ei saa.
2. märts 2016, 08:04
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
sorry korista end ära,eks4. märts 2016, 00:34
sorry aga vaata peeglisse ja osta omale mõistus ja elu. masendav oled...
2. märts 2016, 07:53
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Nyo2. märts 2016, 08:04
Jubedalt tahaks sinu pilti näha :)
2. märts 2016, 07:47
Anne...Ära heida meelt,sa pole siin ilmas üksinda.Meie hulgas leidub ka neid naisi,kellele on isegi
halba saatust soovitud.Leidsin facebookist ühe isiku,kes levitas kuulujutte,et ühest naistöötajast
tuleks vabaneda.Ta olevat jätnud endast halva mulje.Kuulis enda ja teiste kohta halbu jutte kolme
aasta jooksul ja kirjutas kõik kusagile ülesse.
Mömm2. märts 2016, 07:35