Blogid

Kuidas kaitseks eestlane oma piiri naiste ja laste eest? (105)

LISA KOMMENTAAR

püssiga12. märts 2016, 22:09
reku12. märts 2016, 08:55
Piire peab kaitsma püssiga.,
noored naised, lõpetage silmakirjalik halemeelsus11. märts 2016, 22:40
Noored neiud -teie härdameelsed naiivitarid, haleda südamega pagulasnaiste-laste küsimuses! Aga kui teil endal juba paar põnni kodus ja üks võõras, isegi väikeste lastega naine, teie mehe koos vähemalt ppole varaga endale krahmab - kui hale siis süda sellise naise vastu on???
eesmärk: eestivaba Eesti11. märts 2016, 15:13
RAHVA PETMINE ALGAB JUBA SELLEST, KUI ÜLERAHVASTATUD PIIRKONDADEST PÄRINEVAID SÕJA-, MAJANDUS JA ÖKOPÕGENIKKE-RÄNDRAHVAID NIMETATAKSE PAGULASTEKS!
EHTSA PAGULASE TUNNUSEKS ON JU SOOV ESIMESEL VÕIMALUSEL REPATRIEERUDA!.
Kui on tegemist ehtsate ja tõeliste pagulastega, siis nende eesmärgiks on esimesel võimalusel pärast olukorra normaliseerumist pagulaste päritoluriigis või -regioonis, sinna tagasipöördumine - st repatrieerumine.
Seetõttu peaks pagulasi vastuvõtva riigi esimeseks ülesandeks olema tagada põgenikele nende omakultuuri (keele, kommete, kodumaa-armastuse jne omaduste ning võimete) säilumine, et nad ei peaks pärast päritoluregioonidesse tagasi jõudmist tundma seal uusi kohanemisraskusi ja stressi. Mitte integreerimine pagulasi vastuvõtva rahva koosseisu, vaid valmisoleku seisundi kindlustamine olukorra paranemise järel nende kodumaal koheseks repatrieerumiseks peab olema pagulasi vastuvõtva riigi esmaseks kohustuseks!
Mitte aafriklastest, aasialastest ja ameeriklastest uute eestlaste tegemine demograafilise augu täitmiseks! Euroopa (incl Eesti) demograafilist auku tuleb täita ikkagi loomuliku juurdekasvu teel! Inimeste, sarnaselt muu tavaari/kaubaartiklite sissetoomisele VABAKAUBANDUSE NING RAHVUSVAHELISE TÖÖJAOTUSE SÜSTEEMIS Aasiast, Aafrikast ja Ameerikast vältimaks kohapealsete naiste koormamist sünnitamisega kujutab endast erakordselt kohatut/haiglast ärimoraali ning äri/majandusmudelit!
Koos ülerahvastatuse importimisega Läänemere regiooni imporditakse siia ka ülerahvastatuse kõrvalnähted - biotoopide väljakurnamise ja selle tagajärjel taime - ning loomaliikide arvukuse/elurikkuse kahanemise!
Uute võõrvõimude -USA-EU oligarhide-plutokraatide kohalikud käsilased võivad deklareerida, et hea-parim aborigeen on hästi assimileeritud/surnud aborigeen ja aborigeene vihata, kuid ei saa ju vihata kogu linnu- ja loomariiki! Mõelgem siis vähemalt Läänemere regiooni loomade ja lindude hea käekäigu peale ning suhtugem nendesse empaatiaga ja tundkem nende suhtes sümpaatiat! Konkreetne bürokraatlik mehhanism (kvoodipagulased, tööjõu, abiellumiste teel jt legaliseerimiskanalid), mille alusel ökopõgenikud-rändrahvad saabuvad, ei oma põlisrahvaste assimileerimise ja ümberrahvastamise kuriteo läbiviimise seisukohalt vähimatki tähtsust (milliste
ümberrahvastamise formaatide abil seda läbi viiakse)
HOMOMULTIKULTI EESTI EEST!11. märts 2016, 15:09
BALTI KETIS KÄISIME JU AINULT HOMOMULTIKULTI EESTI SAAMISE PÄRAST!
Eurobolshevike ülemkomissar rahanduse alal- EKP (Eur. Keskpanga) president Mario Draghi (PM, 23 jaanuar 2016)
Draghi näeb rändekriisis demograafilist lahendust!
Euroopa Keskpanga (EKP) president Mario Draghi on veendunud, et põgenikekriisist tõuseb lahendus Euroopa Liidu vananevatele ühiskondadele.
Eile Davosi majandusfoorumil kõnet pidanud Draghi sõnutsi võib massiline migrantide sissevool lahendada Euroopat ähvardavad demograafilised probleemid.
Samuti on Draghi seda meelt, et kriis toetab riiklikke kulutusi regioonis, kus kasinus kasvule päitsed pähe on pannud, kirjutab Financial Times.
Küll aga tähendab tohutu rahvahulga integreerimise vajadus seda, et liidritel tuleb ühte hoida, selgitas Draghi.
«Ilma koostööta on seda väljakutset raske võita,» ütles Draghi Financial Timesi toimetajale Lionel Barberile ning lisas, et on «üsna veendunud»: Euroopa liidrid leiavad lahenduse.
Draghi usk üha föderaalsemasse Euroopa Liitu kriisituultes kõikuma löönud ei ole: «Pärast iga kriisi on demokraatiad tugevamad ning ühine teekond tihedama liidu poole on üha otsusekindlam.» " PM, 23.jaanuar 2016
pealtnägija8. märts 2016, 13:36
Oma riigi ja rahva kaitseks on meil 15000 kaitseliitlast ja armee peale selle. Tuumapommide vastu me ei saa,aga pagulastemassi vastu küll,sest need pole sõjapõgenikud !! Vaadake nende noorte ja hästi riides meeste käitumist ja näoilmeid,kes seal lõuariikide piiridel märatsevad !!
Zoovolinik5. märts 2016, 14:16
jaoks pole vahet, naine, mees või laps, kõik tahavad sooja, kosser sööki ja mida iganes veel. Vahe võib-olla selles, et naine toob aastas korra järglasi ilmale ning jääb elulõpuni riigi ülalpeetavaks.
nõus! 14. märts 2016, 17:59
Naised ju nõuavad meestega võrdset kohtlemist, nüüd on see õige aeg näidata, et oletegi võrdsed, ka püssitoru ees. Olen nõuka aja üle elanud ja näinud nais traktoriste ja - kombeinereid, -kraanajuhte ja-kaevureid.
mingi5. märts 2016, 14:06
mula käib mingitest kvoodipagulastest, samas telekas näitab tugiisikuid, kes täie auruga juba rämpsuga töötavad Huvitav, kas need on väljaspool kvooti või?! Mis sildi alla need "tudengid" kes kirjutada & lugeda ei oska, aga siiski meie kõrgkoolides "õpivad" ja usinalt elamislube taotlevad liigitatakse?! mind pani jahmatama, see küll tükk aega tagasi kui telekas näitas 75 aastast ratastoolis memmekes ning 80 aastast taadikest kes euroopasse oma vanaduspõlve veetma tulid! Te pole siia midagi panustanud ja nüüd teiste kukile elama?!
Kaitseks4. märts 2016, 15:32
traataed ja aias kõrgepinge. Siis ei näpi seda aeda ükski pagulane.
Kaitseks4. märts 2016, 15:32
traataed ja aias kõrgepinge. Siis ei näpi seda aeda ükski pagulane.
alf2. märts 2016, 17:14
Valitsuse poliitika sarnaneb 1940.a. Pätsu ja Laidoneri tegevusetusele , tahtmatusele eesti riigipiiri kaitsta. Kõik teavad, milline oli selle tagajärg. Ajaloost on teada ,et Rooma riik hävis piiramatule gootide ja hunnide sisserändele. Ja teada on ka , et ajaloost ei õpita kahjuks midagi.
Euro Mure2. märts 2016, 11:19
Eesti peab olema äärmiselt valvel, sest juba on algavast invasioonist märgid olemas. Veel rohkem paneb aga muretsema Saksamaa senine ja paraku muutumatu ametlik hoiak - lahke tulnukate armee vastuvõtt.
Ilmeselt on gi see just senise Euroopa eksistentsi põhiküsimus.
Vastus2. märts 2016, 10:03
Vastan artikli lõpus esitatud küsimusele. Jah, mina Eesti inimesena olen nõus, kui meie piiri kaitstakse relvaga. Ma lausa nõuan seda, Eesti riigi ülesanne on kaitsta Eesti piiri kõigi vahenditega.
NÜÜD...1. märts 2016, 17:43
...üks anekdoot kaObama helistab Merkelile. Merkel küsib,"Mis sa tahad MUST"? Obama vastab,"Rääkida NATS".
Lugeja to "kolla" 13:231. märts 2016, 16:34
Keda on vaja kaitsta?1. märts 2016, 16:03
Mitte naiste ja laste eest pole vaja piiri kaitsta. Meie naisi, lapsi ja kultuuri on vaja kaitsta sissetungijate eest.
Elts1. märts 2016, 15:57
Kas tõlk Omar on naine või laps?
ahv1. märts 2016, 18:22
1. märts 2016, 15:16
kõik need põgenikelaviinid Euroopasse on putini geniaalse aju vaimusünnitus ja tema poolt organiseeritud hübriidsõda Euroopa destabiliseerimiseks, lõhestamiseks ja hävitamiseks.
Geniaalse putini geniaalne plaan, mis siiani on ülimalt geniaalselt ka õnnestunud.
Putin on pea, tsirpas on kael ehk läbiviija ja saksa rovva on vastuvõtja - nii lihtne see ongi.
Ainult see on täiesti mõistmatu, miks küll EU ei sulge merepiiri Türgi ja Kreeka vahel, kust siiani kõik need 1,5 miljonit põgenikku on Kreeka kaudu Euroopasse tulnud…ja ikka veel tulevad ja tulevad …ja tulevad.
1. märts 2016, 16:06
Geniaalne putin, geniaalne aju, geniaalne plaan, saksa rovva, tsirpas...
Kuule, ära lälise! Õpi analüütiliselt mõtlema ja normaalselt kirjutama.
2. märts 2016, 10:15
Hei, läliseja!
Mis sind küll nii valusasti torkas ja vihale ning närvi ajas?
Kas geniaalse ajuga putin ja tema geniaalne plaan ...või mis....või kes?
Kui sa ühtki asjalikku argumenti selle minu kommentaari kohta kirjutada ei oska, siis pole mõtet oma vihapurskeid siin teiste ette tuua. sellega sa näitad ainult oma IQ ehk intelligentsuse ülimadalat taset.
2. märts 2016, 10:20
Hei, läliseja!
Mis sind küll nii valusasti torkas ja vihale ning närvi ajas?
Kas geniaalse ajuga putin ja tema geniaalne plaan ...või mis....või kes?
Kui sa ühtki asjalikku argumenti selle minu kommentaari kohta kirjutada ei oska, siis pole mõtet oma vihapurskeid siin teiste ette tuua. sellega sa näitad ainult oma IQ ehk intelligentsuse ülimadalat taset.
Alõtša1. märts 2016, 14:33
Propagandameistrid, kaege oma silmaga neid "lapsi ja naisi":
https://www.youtube.com/watch?v=kGezwC68BMs
eit14. märts 2016, 18:01
Lapsed, kellest siin jutt on, ületavad kindlasti 20. eluaasta künnise.
Vastuolu1. märts 2016, 11:53
Naised ja lapsed ei seisa eraldi oma usust. Teadupärast kasutatakse neid sama osavalt nii sõjategevuses kui terrorismis. Kui Venemaa poolt tuleb homme üle 100 000 venelast, olgu siis naised ja lapsed, kas siis on Eesti piir neile avatud? Aga milleks meile üldse sõjavägi ja relvastus? Peale Pihkva desantdiviisi tulevad meile sealt poolt suuremalt jaolt naised, lapsed, vanurid jne. Piiri kaitstakse relvadega nagu ka iseseisvust.
Lugege1. märts 2016, 10:48
BBC-st kuidas see sama piir maha lammutati ja üle joosti, kusjuures ei näe ühtegi naist ega last silmapiiril. Kuskil on mingi pagulaspropagandamasin käima pandud jälle.
Lugege1. märts 2016, 10:48
BBC-st kuidas see sama piir maha lammutati ja üle joosti, kusjuures ei näe ühtegi naist ega last silmapiiril. Kuskil on mingi pagulaspropagandamasin käima pandud jälle.
Tann1. märts 2016, 10:05
Selle jutu peale, paluks naiste - laste % kogu sellest vallutusarmeest! Ja ikkagi, olles näinud, mida nood korda suudavad saata, pole enam ka neid vaja. Muidu saame ka, Vabaduse väljakul, lõpuks, nautida pilti, kus mingi hullunud(ega nad normaalsed polegi) moslemieit, lapse mahalõigatud peaga vehib ja oma kuradi allahit ülistab. Meie kultuuriruum, ei vaja neid 100 aastat nagu organism vähki.
Heidrich.1. märts 2016, 08:22
Paneme pastlad jalga ja tantsime Eesti vabaks.
Udo.1. märts 2016, 08:17
Nagu vanaisa rääkis, jalast kinni ja kuul kuklasse!
Et torkame ühe teema lehte,1. märts 2016, 06:19
siis saame hunniku kommentaare, kuidas elektrifitseeritud piiri äärde kuuliprotsis deaksime.... . Tegelikult ei saa eestlane arvuti tagant püstigi, et minna valimisjaoskonda hääletama. Ikka, va lohe, hääletab arvutist. Et siis uuesti kiruda valitsust ja ehitada eletritarasid koos kuulipritsidega olematu piiri äärde.
Horros1. märts 2016, 01:52
Kulla musi, miks muretsed.
Toimub uus rahvaste rändamine, suure laine ees oleme kõik jõetud, ka siis , kui teeme häält nagu hädas kass.
.
Rohkem armastust ja hingevaikust, ootust millal kaome, tõdemust, et oleme veel alles.
.
Nagu varsti õitsev apelsinipuu õis on Katrin.
.
Ilma temata ei sära ka mu Vahemeri nii siniselt.
JUSS1. märts 2016, 01:21
Kui Balkan nüüd riikidevaheliste piiritõketega läbindamatuks muutub, otsib pagulastetulv endale uut teed, Just nagu tulvavesigi. Ja siis oleks üks loogiline tee läbi Venemaa Balti riikide Lääne või Põhja Euroopasse. Kuidas me selleks valmis oleme, kus on meie piiritõkked, meie relvastatud piirivalvurid? Meie piirikaitse seisnes aastad vaid mingist märgistamata võsastikust, mida "valvasid" praktiliselt vaid valvekaamerad. Aga ega kaamerad migrantide hrde ega massi ei tõkesta, tagasi ei tõrju. Korralik piir on seni kahjuks veel tegemata töö. Ja kuigi pärast Kohveri lugu on hakatud piiri märgistamisest vähemasti rääkima, näib praktikas asi üsna vaevaliselt edenevat. Mingitest traattäketest ja piiril ausvaest relvastatud jõududest oleks veel vara rääkida. Senise arengutempo juures jõuab Euroopasse uut pääsuteed otsiv migrantide mass sinna oluliselt varem, kui korralik piir valmis saaks.
Salliv tolerast1. märts 2016, 05:15
Meie aitame pogulasi.
Moskva arm1. märts 2016, 00:47
Täna ju Moskvas moslem lapsega jalutas tänaval! Selliseid võtamegi vastu avasüli. Siis saab ka öelda, et oleme tolerantsed!
Riigipiir29. veebruar 2016, 23:06
Kuna pealkiri on provokatiivselt esitatud, siis...Neid naisi ja lapsi kasutatakse sissetungijate poolt inimkilbina härdameelsete europehmode viimse valvsuse hajutamiseks, elik tegemist on vaenlasega ja vaenlase vastu kehtivad erakordsed meetmed, "laadida, sihtida, tuld!"
Riigipiir29. veebruar 2016, 23:06
Kuna pealkiri on provokatiivselt esitatud, siis...Neid naisi ja lapsi kasutatakse sissetungijate poolt inimkilbina härdameelsete europehmode viimse valvsuse hajutamiseks, elik tegemist on vaenlasega ja vaenlase vastu kehtivad erakordsed meetmed, "laadida, sihtida, tuld!"
tühja neist naistest ja lastest29. veebruar 2016, 22:46
peaasi, et tõlk omar üle piiri pääseks. lust ju kuulutas suure suuga, et toob isiklikult omari eestisse. ju ta siis ongi ta just sealsamas kohas, kus ta krossiga piiriületamise katseid tegi, omari üle piiri kohale toonud.
Mida perset..29. veebruar 2016, 22:33
te ajakirjanikud paanikat külvate? Pange end põlema sõna otseses mõttes. Kuradi kajakad...
1. märts 2016, 17:35
Ai, kui hästi öeldud, see siin igapäevane siga nühkimas,ise üleni oma pruuniga koos.
1. märts 2016, 17:35
Ai, kui hästi öeldud, see siin igapäevane siga nühkimas,ise üleni oma pruuniga koos.
Mr Cool29. veebruar 2016, 22:29
joob õlut. taob rindu och möliseb. Parun laseks neegritele kõigile viimseni kuuli lihtsalt igale kõhtu - et oleks unsutamatuult valus! Mats seda eo tee, sest on onia "täitsa . meez"
laulja29. veebruar 2016, 22:18
ehk laulaks piiril "Mesipuud"?
hmh mhm29. veebruar 2016, 22:13
kas igasugune moraalitunnetus on kadunud? minna selfie'sid tegema nii et trellide taga olevad põgenikud on taustal.
Saaremaal on tuhandeid!29. veebruar 2016, 22:08
Kuulsin tuttava skinni käest, et Saaremaale on viidd tuhandeid musti, et enam valget nägu tänaval poodides näha polegi. Kõik tõi räbal salalennukitega öösiti tallina ja siis tumedate klaasidega rongidega Saaremaale! Aga meie klikimeedia vaikib, pole ühtegi artikklit ega pilti julgenud üles panna!!!
idikas,ime käbi.29. veebruar 2016, 23:32
Sinusugune 1. märts 2016, 02:04
id.kast tolerant laseb püksid täis kui selline asi sinu Saaremaal juhtuma peaks.
kolla1. märts 2016, 07:13
valetad tola.saaremaale sõitvatel rongidel on heledad klaasid.
Robi29. veebruar 2016, 21:59
alles sa totukene tundsid neile põgenikele kaasa ja nüüd tahad kaitseliidu õppusi korraldada? kahtlaselt "paindlik" oled Katu! osta parem paar uut värvimisraamatut ja ongi tegevust pikemaks.
Lusti demagoogia annab vabalt välja sotsiaaldemokraatide taseme.29. veebruar 2016, 21:50
Mis "eesotsas naiste ka lastega" ?! Kõigist videodest kõikjalt Euroopast on nåha et tegemist on sõjakate noorte meestega.Või väidab Lust et Saksamaa ja Soome tänavatel ja tervisaradadel vägistavad ja käperdavad eurooplastest naisi ja tüdrukuid sammuti "eesotsas naised ja lapsed " ?
Sõbralik moslemipagulane?29. veebruar 2016, 21:49
Mis imeelukas see veel on? Nõuka ajal koolis oli käibel selline nali. Et milline on maailma lühim anekdoot. Absurdne võimatus. Neid kahesõnalisi pakuti välja kahes variandis:
1. Süütu vanaema
2. Juut-kolhoosnik
Tundub, et nüüd võib lühima anekdoodi pretendentide hulka lisada veel ühe kahesõnalise anekdoodi.
29. veebruar 2016, 21:37
tüüpiline eesti valitsus ootab, millal asjad lähevad nii hulluks, et saaks öelda, et meil on oht. igasugune ennetus ja valmisolek ei kuulu valitsuse plaanidesse, hoolimata teistes riikides toimuvast. süda läheb pahaks, kuidas lakutakse nende taldu, kes omadega põhjas juba on selle kõige tagajärjel
Kits29. veebruar 2016, 21:23
Ilusad tegusad ja tulised lõunamaa noored naised peaks hästi sobima meie noortele meestele.Las aga tulla sest nii mõnigi kosib neist kellegi.Nad ka inimesed kes ootavad inimlikku õnne.
Kärner29. veebruar 2016, 22:08
Üks kena ja sale minule paluks...
29. veebruar 2016, 22:23
Kas sa Kits pole sellet kuulnud, et sinusugune uskmatu koer ei tohi moslemi naiste poole vaadatagi, jääd kohe oma peast ilma,
Kits29. veebruar 2016, 22:48
Kas nad kõik on ikka moslemid,kui ei siis on võimalus mõnel mehel tuline lõunamaa naine majja saada.
kauboi29. veebruar 2016, 21:13
Otsiksin voodi alt kuulipritsi välja ja lööks tolmu maha, et siis esimesele lainele valu anda. Peale esimest lainet teist enam ei tule, sest teatakse, et siia pole mõtet ronoida.
lastest ei tea1. märts 2016, 11:05
naised ma võtaks enda kuulipritsiga vastu ja küll annaks tuld neile!!!
Radist29. veebruar 2016, 19:58
Kuidas kaitseks eestlane oma piiri naiste ja laste eest?
Esmapilgul intrigeeriv pealkiri, et mis puutub siia naine ja laps, kaitsetuse sümbol? Tekstist selgub, et vägagi. Kui pagulastest on 90% noormehed, kellest enamik vaid toitu loobib ja ahvina märatseb, on Euroopa iga riigi politseinikul õigus sellist korrale kutsuda. Mida aga teeks ühel hommikul Eesti politsei, kui needsamad noormehed naisi ja lapsi oma tegevuse kattevarjuks ette lükkavad? Paneb mõtlema, mis?
mnb29. veebruar 2016, 21:11
ülilihtsalt: immigrantide võimalikku kogust silmas pidades tõstatab küsimuse: kas meie või nende lapsed.
Radist29. veebruar 2016, 21:41
Vale vastus, mnb. Eesti politsei ei tõstata mingit küsimust, vaid ootab käsku.
Ooot29. veebruar 2016, 22:27
.... oot, ma lähen toon Toompealt vile ja vilistan. Tuleb sketš kuskilt 80 lõpust, 90 algusest meelde. Käsku ei tule kuna käsuandjad on juba läinud. Ja nii nad ootama jäidki , kuni sigadusi tehti. Näide Pronksöö on meil võtta - karistused märatsejatele/vandaalidele olid 0
olgem ikka sallivad!!29. veebruar 2016, 19:44
ei maksa olla nii uhke ja mingi vihakõnega siin lärmata
tegutseda tuleb, vaikselt, hellalt ja omakasupüüdmatult
tuleb siia vaene tararuss gameast nõrkenud pagulane, meie võtame ta rõõmuga vastu ja viime ta puhkama oma puutumata loodusesse rabasse, asetame hellasti tervistavasse mudasse ja laseme tal kuulata kuidas kauguses kured kluugutavad ja üksik hunt ulub
idüll milline!! muda paitab hellalt väsinud konte ja tähed siravad ning hing leiab kaua otsitud rahu
Mikä Ruumis29. veebruar 2016, 19:37
Gunnar Stahl29. veebruar 2016, 19:36
Ainuke lootus on Odini sõdalaste sekkumine sellesse küsimusse, kuna tunduvad ainukestena eestis , kes on mures meie tuleviku suhtes, kuna valitsus eesotsas vabamüürlastest presidendi ja ministritega täidvad ainult illuminatide käske, mis näevad ette rahvusriikide hävitamist ja valge rassi assimileerimist mustadega.
Samuti oleks naiivne loota, et eesti sõjavägi sekkuks sellesse probleemi, sest teatvasti kuulub juhtiv kaader eesotsas Riho Terrasega samuti vabamüürlikusse organisatsiooni, nii, et kahjuks ei jäägi meil muud üle kui Odini sõdalastele loota ja neid igati toetada.
lihtne29. veebruar 2016, 19:34
kuulipildujad ja tõkketuli peale kes läheneb saab surma ,kui loll läheneb on loll süüdi
Kalmer5029. veebruar 2016, 21:27
Sellex on võimekus ainlt mitteriiklikul kaitseüxusel
dish29. veebruar 2016, 21:47
Sa, Kalmer50, lajatad ikka otse nagu vanadel err-i aegadel :)
ää29. veebruar 2016, 19:05
See on raske teema, aga kus on kirjas, et elu peab olema kerge? Vahel on vaja teha raskeid ja ebameeldivaid otsuseid.
Ega Makedoonia ja teised Balkani riigid ei keela kellelgi rongidega vedada neid "naisi ja lapsi" sealt Kreekast. Iga riigijuht kelle riigis on ruumi ja rahval soovi palun. Rongid ja lennukid ette, ning vedama otse oma riiki. Tundub vaid, et enam pole nagu soovijaid. Welcome on otsa lõppenud. Veel on vigisejaid poliitikuid, aga ka nende hääl on kuidagi arglikuks muutunud.
Oli aeg, kui valge mees maabus ameerikas, tõi "süütud lapsed ja naised" maale ning ütles, et kuidas saavad need süütud naised ja lapsed teie kultuuri ohustada. Edaspidi pandi põliselanikud elama reservaatidesse, kel ei meeldinud uus kultuur hukati. Nüüdseks indiaani kultuur on pigem muuseumis näitamiseks, kuigi maa mida nad asustasid oli vaiksest ookeanist kuni atlandi ookeanini.
Norman29. veebruar 2016, 19:03
Nii kaua, kui ei ole piiri näol tegemist konkreetse rajatisega milline takistaks liikumist, ei olegi muud teha, kui käsi laiutada! Üle piiri pääseb ka mujalt, kui ainult piiripunktidest. Suvalisest kohast lükata korraga üle piiri ca 200 matkajat, ja sisejulgeolek on käpuli...
ää29. veebruar 2016, 19:10
kujutada pilti näiteks, et üle Peipsi järve tulevad paaditäied täisjõus mehi. Ilma relvadeta, moepärast veel mõned lapsed ja naised ka paadis. Nii nagu näeme Kreekas. Ikka tuhat päevas. Mis siis on? Lasemegi riigi üle võtta? Ilma ühegi katseta takistada. Aga nii muretult me praegu ju elame, et ehk läheb meie maast mööda.
Norman29. veebruar 2016, 19:23
Tänase valitsuse teeside kohaselt oled sa seal järve kaldal põlvist saadik vees ja soolaleivaga...
Lumememm29. veebruar 2016, 20:53
Jah... Imelik on vaadata, et meie kui tavainimesed teame juba ammu, mis meid ees ootab...
"Sallivad" isandad Toompeal on aga kui nõrgamõistuslikud lollikesed, kes millestki aru ei saa.
to ää / 19:10, 29. veebr 20161. märts 2016, 08:43
Ei tule üle järve paadiga! Vaid nagu baaside leping ette näeb!
Rahvamees29. veebruar 2016, 18:56
Juba meile valitsusmeedia poolt ette antud lähteandmed on valed.
I Tegu ei ole mitte põgenike vaid ründajatega. Arvutul hulgal kahekümnendates aastates noori mehi tuuakse €uroopase sisse Aafrikast Türgi kaudu. Meedias näidatavad naised - lapsed moodustavad ainult reklaamiosa.
II Reformivalitsejate poolt on juba sisse toodud teadmata arv musti. Neile on kindlustatud kas ostes või rentides teadmata arv kortereid või muid majutusasutusi. Reformivalitsuse väited kvoodipagulaste puudumisest ei ole tõsiseltvõetavad. Nimetage sissetoodud musti islameid kuidas tahes on need hulgad meie kestmajäämisele ohuks.
noh1. märts 2016, 07:41
Väga õige tähelepanek. Tõesti pole tegemist põgenikega vaid ründajatega. Praegu, kui USA ja Venemaa koostööd teevad ISISe vastu, põmmutab Türgi Süüriat edasi. Päris süürlased on tulnud tagasi peidust ja ehitavad uuesti linnu üles, mis pole kaugelt kerge ja võtab aega väga kaua. Süürialased räägivad, et põgenkud on need kes seotud ISISe ja veel ühe teise terroristide kambaga. Ja miks Euroopa võtab vastu tadzikke? , need ka ISISega koos. Mingi mäng käib üle meite pea ja mis see ka poleks, on see õnnetus meie rahvale ja riigile.
liane29. veebruar 2016, 18:52
Kes kaitseks eestlaste naisi ja lapsi? Siiani on ju suuresti noored mehed seal tormlemas. Naised-lap+sed sellist pikka teed läbi mitmete-setmete maade ei suudagi nagu läbida. Eriti kui arvestada, missugune naiste-laste ahistamine mustade seas käib.
Pööriöölane29. veebruar 2016, 18:50
Vaadake ette, kui britid suvel minema jalutavad, lähevad kohe tšehhid, slovakid ja madjarid ning poolakad minema! Huvitav, palju siis eurorubla kursist alles ka jääb? Kas 70%, 50% ,10% või veel vähem? Ja kui palju veel eurotoetusi makstakse, kui üldse makstakse? Nii, et istute varsti uppuval eurolaevukesel, koos näljas sakslaste, rootslaste, kreeklastega ja miljonite hulgustega, ühes käes suhkrutšekid ja teises käes väärtusetud lepalehed.
iskariot29. veebruar 2016, 21:06
Mis suhkrutšekkidest sa jahud, Pöör? Need pandi Eestile vaid ühekordseks sisseastumismaksuks. Teiseks. Kui Euroliidu alustugi UK sellest ühendusest lahkub, ei lange € kurss alla 80%, sest inglise nael polnud ka varem euroraha garant. Kolmandaks. Oled sa täna purjus või? Slovakkide kuhugi minemine...
Pööriöölane1. märts 2016, 02:28
Näha on, et oled veel päris lapsuke, kes ei tea isegi seda, mis asjad on suhkrutšekid. Seletan siis ära, et need on ostupaberid, mis asendavad raha ja mille eest saab osta sellist strateegilist kaupa, nagu seda on suhkur. Sest vaata kriisiolukordades muutub raha praktiliselt rämpsuks ja muutuvad defitsiidiks sellised kaubad, nagu suhkur, sool, alkohol, seep ja ka sageli jahutooted. Viimati olid need Eestis kasutusel 1990.-ndate algul.
iskariot1. märts 2016, 16:15
Sorri, ajasin suhkrutšeki segi suhkrutrahviga EU-le. Vabandan veelkord.
Indrek229. veebruar 2016, 18:42
Kui piiril 10 pärdikut teiste silme all maha lasta on probleem kadunud hoobilt.
i29. veebruar 2016, 23:16
100 000-ndest 10 maha, on probleem kadunud. Mis probleem ja kuhu?
Kas tõesti usute selle jabura jutu 40 laikijat, et nii lihtne see poliitika ongi?
allan raadik [email protected]29. veebruar 2016, 18:41
Aga Eestil on veekahur!!!
jätkan allani lauset...29. veebruar 2016, 23:57
...mida saab edukalt oma rahva vastu kasutada!
jätkan allani lauset...29. veebruar 2016, 23:57
...mida saab edukalt oma rahva vastu kasutada!
jätkan allani lauset...29. veebruar 2016, 23:57
...mida saab edukalt oma rahva vastu kasutada!
jätkan allani lauset...29. veebruar 2016, 23:57
...mida saab edukalt oma rahva vastu kasutada!
jätkan allani lauset...29. veebruar 2016, 23:57
...mida saab edukalt oma rahva vastu kasutada!
jätkan allani lauset...29. veebruar 2016, 23:57
...mida saab edukalt oma rahva vastu kasutada!
jätkan allani lauset...29. veebruar 2016, 23:57
...mida saab edukalt oma rahva vastu kasutada!
jätkan allani lauset...29. veebruar 2016, 23:57
...mida saab edukalt oma rahva vastu kasutada!
jätkan allani lauset...29. veebruar 2016, 23:57
...mida saab edukalt oma rahva vastu kasutada!
Kellamees29. veebruar 2016, 18:40
Oma lapsed-naise võtan kaasa ja aidaa....! Selle kabajantsikute riigi eest küll võitlema ei hakka, veel vähem langema.......
naised lapsed kaasa?29. veebruar 2016, 18:50
sul pole ikka üldse euroopalike väärtusi!
ää29. veebruar 2016, 18:55
kuhu lähed? venemaale ehk?
29. veebruar 2016, 19:37
TÄNA JUBA KUULSIN ::::ET AUSTRALIAS ----TULEB EESTI SUUREM SAATKOND ::::: KUHU SIIS IKKA PÕGENEDA ! ! !
KUI JUBA TÖÖTAB 10 OOO ---MEIE MAALT AUSTRALIAS INIMESI,
Misasja29. veebruar 2016, 18:36
Mis krdi jama inimesed suust ja sulest välja ajavad. Mis hordid, mis kaitsmine?
Mis selle artikli mõte on - laseme piiril maha kõik kes üritavad eestist läbi tulla ja ammugi kui nad julgevad vett küsida?
Muretsega pareme reaalsete kohalike probleemide üle - mida on vaja teha, et eestise luuakse kallimiad töökohad, kuidas kaitsta ennast venemaa vastu, kuidas tagada, et riik kuulab inimesi ja reaalselt arvestatakse meie arvamusega.
joogivett sa võid anda aafrikas29. veebruar 2016, 18:45
meil on külma ilma seitse kuud, kas soe tuba on sul tasuta? Olukord ongi selline, et kui nad Eesti piiri on juba ületanud siis venemaa ja Läti ei lase neid tagasi ja soome edasi. 500 pole raske katta, toita aga kui me räägime juba 5000?
joogivett sa võid anda aafrikas29. veebruar 2016, 18:45
meil on külma ilma seitse kuud, kas soe tuba on sul tasuta? Olukord ongi selline, et kui nad Eesti piiri on juba ületanud siis venemaa ja Läti ei lase neid tagasi ja soome edasi. 500 pole raske katta, toita aga kui me räägime juba 5000?
Kalmer5029. veebruar 2016, 21:34
Mida teex venemaa 50 000 araablasega/neegriga? lisax oma probladega?
mõni näeb ainult võõraid "problasi"29. veebruar 2016, 23:37
Mofo11. märts 2016, 19:16
Venemaa viskaks kuskile keset Siberi kõnnumaad või viiks sipsti asukohariiki tagasi ja eriti keegi ei köhiks ka selle peale.
õige suhtumine Lust29. veebruar 2016, 18:23
nii nagu pole Makedoonia kellegi sihtriik vaid läbikäigu hoov, võib selleks saada ka Eesti lähiajal.
Selle läbikäiguga väheneb riigikassa tunduvalt. Tuhandetele anda toidupoolis, joogivesi ja hiljem veel võidelda seadustega kuidas neid riigist välja saada. Ainult poliitikud võivad uskuda, et kui Ahmed tahab Rootsi sugulaste juurde aga Rootsi Ahmedi ei taha, siis pürgib Ahmeed Eesti tööturule. Ilmselt peame seda härrat siin aastaid üleval maksumaksja rahade eest, kuniks jõuab kätte võimalus Ahmed koju tagasi saata.