Saund
29. veebruar 2016, 16:52

ÕHTULEHE VIDEO | Kristel Aaslaid: võtsin enne "Eesti laulu" finaali hääleseadetunde (13)

Vast üks laupäevase "Eesti laulu" finaali oodatuim show tuleb Kristel Aaslaiult ja ansamblil Cartoon – nemad lubasid finaalilavale tuua hologramm-Kristeli. Bändiliikmete sõnul on ettevalmistused kõik selleks juba tehtud ja plaanid valmis.

“Nüüd ootame, et saaks laval proovi teha.” Lisaks tehakse selleks ajaks ka spetsiaalne mobiilirakendus, mille abil igaüks koduski nende esituses kasutatavat karakterit näha saab. “On üks leht, mille saad välja printida ja kui kodus meie loo käima paned, näed sedasama karakterit,” seletab Kristel. Aaslaid räägib, et on enne finaali võtnud ka mõned hääleseadetunnid, et laulmistehnika paremaks saada. “Kui peakski hääl katki olema, saab tehnikaga selle paremaks teha. poolfinaalis olin ma ikka päris kurb, kuulates, mis sealt lõpuks välja tuli,” tunnistab lauljatar, kes enne poolfinaali oli päris kõvasti külma saanud ja hääle seetõttu pisut kaotanud oli.

Täna toimus Ülemiste Sportlandis "Eesti laulu" fännitoodete esitlus ja kõik finalistid olid kohal, et ka oma jalatsipaar disainida. Kuula videost, mida bändiliikmed Õhtulehele veel rääkisid ja vaata, millise disaniga nad maha said.