Video: Alar Truu
Tele
29. veebruar 2016, 22:30

ÕHTULEHE VIDEO | Verivärske Eesti tippmodell Kätlin: edasi täpselt sinna, kuhu ise julgen unistada (10)

Enne "Eesti tippmodelli" saate lõppu oli verivärskel modellisaate 4. hooaja võtjal Kätlin Hallikul leping EMA agentuuriga juba sõlmitud. Saate võidule neiu ei mõelnud, vaid enda sõnul nautis protsessi.
Video: Alar Truu

 

Saatele tagasi vaadates tunnistab neiu, et kõige enam õppis pildistamistest, mille käigus tuli kellegagi koostööd teha, sest selline varasem kogemus tal puudus. "Alguses oli päris raske," sõnab neiu, lisades, et kellegi teisega koos töötades ei saa endale närvi minemist lubada, sest kuidas sa lähed närvi, kui ka teine pool on närvis.

Kõige raskemad olid Halliku sõnul väljahääletamised. "Tihti mulle tundus, et need kes saatesse jäid, neil oli isegi veel rohkem sellest, kui keegi ära läks," sõnab neiu. "Ja mul endal ka, kui keegi ära läks oli kuidagi tühi tunne järsku sees, et kuidas me edasi teeme mingeid asju," lisas ta.

Leping modelliagentuuriga oli neiul taskus juba aga enne võitu. Kuidas see tema jõudis, kuhu edasi ja milliste disainerite rõivaste esitlemisest neiu unistab, vaata juba videost!