Video: Alar Truu
Tele
29. veebruar 2016, 22:30

ÕHTULEHE VIDEO | Urmas Väljaots modellisaatest: muidugi on see kõik utreeritud ja võimendatud võtmes (3)

"Eesti tippmodelli" neljanda hooaja võtja Kätlin Hallik on välja kuulutatud, šampustelt korgid maha võetud ja võtja lilledega üle kuhjatud. Saate võitja oli kohtuniku Urmas Väljaotsa sõnul üks kindlatest favoriitidest juba algusest peale.
Video: Alar Truu

Väljaotsa sõnul erines selle aastane saade kõikidest eelnevatest ja oli kindlasti erinev. Peamiselt seetõttu, et tänavused osalejad olid kõik täisealised ja selle võrra elukogenumad ja lähtusid ülessanetele teistmoodi. "See aasta oli ka sellesmõttes kindel suunitlus, leida reklaam modell, kommerts modell," selgitas Väljaots. "Eelvoorus jäid mitu nooremat ja just sellist pikka sihvakat tüdrukut välja, kes olks sobinud kuskile Pariisi või Milano moelavale, aga kuna see ei olnud eesmärk, siis oli teistsugune suunitlus sellel aasta," lisas kohtunik.

Saate näol on Väljaotsa sõnul tegemist siiski meelelahutusega, mille eesmärgiks on näidada teistsuguse nurga alt modelli maailma, kuidas käib üks pildistamine ja mida inimesed tegema peavad. "Muidugi on see kõik utreeritud ja võimendatud võtmes, aga Ameerikas on see formaat väga pikalt vastu pidanud," kommenteeris mees saate eesmärki.

Mõte on pakkuda teistmoodi vaatenurka inimestele moemaailmast ja tuua see koju kätte. "Ei ole see asi üldsegi nii kauge, kättesaamatu ja glamuurne, vaid on täis ka palju ootamist, pingutusi ja nii edasi," valgustav mees modellinduse telgitaguseid.