Peaosatäitjad Dakota Johnson ja Jamie Dornan "Viiekümne halli varjundi" esilinastusel Londonis. Mõlemad pälvisid oma rolli eest KuldvaarikaFoto: LEON NEAL
Film
28. veebruar 2016, 16:26

AMETLIKULT KÕIGE HALVEM FILM: "Viiskümmend halli varjundit" lõi Kuldvaarikate jagamisel platsi puhtaks (6)

Kogu maailm ootab Oscarite jagamise tulemusi, kuid halvimatest halvimate filmide auhinnad ehk Kuldvaarikad on juba jagatud. Kõige rohkem preemiaid noppis film  "Viiskümmend halli varjundit", vahendas BBC.

See hinnati Kuldvaarika vääriliseks nii halvima stsenaariumi, halvima mees- ja naispeaosatäitja kui kõige kehvema filmipaari arvestuses.

Kõige halvema filmi tiitel läks siiski jagamisele ning lisaks  "Viiekümnele hallile varjundile" kuulutati võitjaks ka "Fantastiline nelik".

Kõige kehvema meeskõrvalosatäitja Kuldvaarika sai Eddie Redmayne, kes möödunud aastal võitis parima meespeaosatäitja Oscari. Redmayne´i saatis kriitikute turmtule alla roll filmis "Jupiteri tõus".

Täna õhtul kandideerib Briti staar jälle parima näitleja Oscarile. Ilmselgelt meeldib "Taani tüdruk" filmiasjatundjatele palju rohkem kui Jupiteri-film.

Oodatult ei tulnud keegi auhinnasaajatest oma preemiale järele. Nii vaprad on olnud vähesed. Näiteks käis 2010. aastal oma Kuldvaarikat kätte saamas näitleja Sandra Bullock.