TOTAALNE MUUTUMINE: «Minu iluravi on see, et me jalutame Taimoga palju, tegutseme koos aias,» ütleb poliitik Vilja Toomast.Foto: Alar Truu
Inimesed
27. veebruar 2016, 06:00

VILJA TOOMAST: lasin teha uue soengu ja meigi – ei mingit lõikust! (93)

Poliitik Vilja Toomast ütleb päev pärast presidendiballi, et tõepoolest, tema uut soengut ja imagomuutust märkasid teisedki: "Sain kolleegidelt õhtu jooksul päris palju komplimente, nad ei ole mind just väga sageli riigikogu saalis piduliku soenguga näinud." Soengumuutus sündis juuksuri ja abikaasa Taimo heakskiidul, Vilja sõnul arvestas ta mõlema soovitusi.

Totaalse muutumise taga olevat peale ilusalongis Desiree tehtud väga õnnestunud meigi see, et vabariigi aastapäeva vastuvõtuks valmistudes otsustas Vilja vahetada juuksurit. "Õigemini läksin oma kunagise juuksuri Victoria juurde tagasi."

Kuna niigi nooruslik Vilja nägi vastuvõtul välja tavapärasest kümme aastat noorem, on nii mõnigi iluspetsialist kahtlustanud, et ju on poliitik käinud ilukirurgide juures nägu kohendamas ja lasknud süstidega huuli korrigeerida.

"Ma ei ole ilukirurgide käe all käinud, ei mingit Botoxit! Ma olen oma eluga rahul, mul on huvitav töö ja armastav mees. Minu iluravi on see, et me jalutame Taimoga palju, tegutseme koos aias, tassime rõõmsal meelel puid. Sporditegemiseks viimasel ajal aega napib!"

Tundub, et inimeste tähelepanu proua Vilja imagomuutuse vastu mõjub komplimendina ning tõstab asjaosalise tuju veelgi.