Inimesed

Tõnu Aav: miks keegi ei õpetanud, et tüdrukule, kes tahab sinuga abielluda, võib ka ära öelda? (16)

LISA KOMMENTAAR

hr. Aav,võiksite tagantjärele naisele tänulik olla, et ta nii toredad lapsed sünnitas ja nii hästi nad üles kasvatas.28. veebruar 2016, 16:40
Olete uhke oma laste üle, aga kes nad siis sünnitas ja meheks kasvatas.
Nüüd niutsute, et kogu palga andsite naisele???
Ei mõista, ei mõista .........
Muudan oma arvamust sellest näitlejast!28. veebruar 2016, 11:02
VÄGA INETU JA MADAL on avalikult rääkida halba oma laste emast! T6nu Aav, Te ju kunagi abiellusite selle naisega ja saite temaga lapsed - kas relvaähvardusel v6i? Kes sundis v6tma naist, keda kohe üldse ei taha - ei suuda m6ista! Ja nüüd, kui abikaasa ja laste ema ei saa omalt poolt midagi öelda, tulete Te sellise madala jutuga. Isegi oma laste tunnetele ei m6tle, kui mustate nende ema - peaasi et pildile saada...Varem pidasin Teist lugu, enam mitte.
to Muudan oma arvamust sellest näitlejast4. märts 2016, 16:26
Kas see on siis halvasti rääkimine, kui tunnistab ausalt, et naine käis abieluga peale ? Miks inimene ei või oma elust ausalt rääkida ?
Valetama peab või ? Siis sa oled rahul ?
Ju kahetseb, et tossike oli ja allus teise tahtele.
Mõistan täielikult seda näitlejat ja tema tundeid.
Ma ise olen elus täielik tossike olnud ja teinud seda, mida keegi teine tahab, mitte mina ise.
hei vanamees!28. veebruar 2016, 09:20
lase vares korstnast välja lennata!
mammi27. veebruar 2016, 11:13
no tõesti. kas meil enam mehelikke mehi ei olegi? Jube on vaadata neid eidestunud vanamehi. Kas ühel vanamehel aastaid hiljem ei ole häbi oma laste ema avalikkue ees mustata? Ja selline edev kehkats, et aga pildile saada julgeb otsa vaadata ka oma lastelastele, kellede vanaema ta on kogu eesti rahva ees tümitanud. Irja ei saa ennast enam kaitsta.
hehh27. veebruar 2016, 08:52
Mehed in ikka uskumatud tahtetud kaltsud tugevate naiste ees. Aga Irja suhtes on see ülestunnistus ikkagi ebaviisakas, kuigi seda võib võtta ka kui karistust naisele, kes iga hinna eest oma tahtmist läbi surus.
Jaan27. veebruar 2016, 07:29
Diagnoos - topakas, edev. Palju õnne!
uu27. veebruar 2016, 06:20
aastad toovad tarkuse. Aga antud juhul ei ole toonud.
Lahkuminekuid enne abiellumist või pärast abiellumist on väga paljudel ja need on sellised õnnetused, et saadavad sind aastaid. Tihti ei saada sellest kunagi lahti. Mööduvad aastad, andestad ,harutad üksipulgi lahti selle sasipuntra kui sulle liiga tehti ja siis tuleb selgus, et see suhe
või abielu andis sulle midagi, andis õppetunnid,kasvatas sind mõistmise ja headuse suunas. .
Mis on see , mis sunnib sind aastakümnete pärastki tundma vaid kahetsust?
Jah, kui partner oli alkohoolik, ringiaeleja, julm, tundetu, madala arengutasemega... miski neist võib tõepoolest sind ainult kahetsust tundma panna ka aastate pärast?
Tean omast käest, kuidas võib olla, kuid olen ikka üles lugenud kõik hea- raasukesed ja jõudnud arusaamisele, et ta lihtsalt ei osanud teisiti. Ja ma ise ka ei osanud teisiti.
27. veebruar 2016, 03:23
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
tõde on valus27. veebruar 2016, 16:22
kuulata. Meeste tümitamine käib kogu aeg kõikjal naiste poolt, ja siis pärast virisevad. Miks negatiivsed mõisted on emased: õde-õelus, aga positiivsed isased: vend-vendlus?
kas27. veebruar 2016, 02:01
Vanasti vôtsid naised mehi? Ikka vastupidi nagu käis see asi. Ei saa aru, miks oli siis vaja vastutahtmist abiellu astuda? Hämmastav ülestunnistus, kuigi aus.
nüüd27. veebruar 2016, 02:17
väidetakse, et mehed pole mingid otsustajad.
Nüüd vist enam polegi. Vanasti vist mõned olid..., aga Aav siis mitte nende seas.
Jahimees on naine, aga saak on seevastu mees.
nüüd28. veebruar 2016, 20:55
väidetakse, et naine jääb ise ja üksi rasedaks.
24. jaanuar 2018, 15:23
jah. naist, kes ise pahatahtlikult mehele tite kaela määrib, ei karista keegi, aga meest, kes isadust omaks võtta ei taha, saab seaduste abil tümitada küll
Labane27. veebruar 2016, 00:41
Tjah, võib ju soovitada, et poegade ema oleks olnud õiglane säästa jne. Aga piisab öelda, et lugupidamine, isegi lihtsalt hea arvamus "läind nigu niuhti"
27. veebruar 2016, 00:14
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
lõputu28. veebruar 2016, 17:05
emaste nutulaul, nagu oli 50 aastat tagasi ja siiamaani :). Mehed on ikka kohutavad sead, ei oska meid, hävitajaid, hinnata?
arusaamatu?28. veebruar 2016, 21:02
mis sead? Siga ei peagi järglaste eest hoolitsema? Või mida täpsemalt üritad öelda? Sa sitt, ise ka emasest ja isasest sündinud, aga ikka näe elada tahad. Lausa nii hullult tahad, et kõik sulle miskit andma peavad ning vanemaks olema, aga sina näe vihkad oma järeltulijaid, kuna pead end raskelt isaseks. Diagnoos pole isane, vaid lihtsalt sita geneetikaga luuser. Ära enam lapsi tee, sa vihkad neid isegi!