Inimesed

"Vaadakem vastuvõtukleite kui kunstinäitust, mitte kui missivõistlust." (4)

LISA KOMMENTAAR

Kuri "kriitikute" kriitik26. veebruar 2016, 19:59
Hoiatus! Järgnev kommetaar võib olla "kriitikute" jaoks solvav, aga see on nende endi asi!
Alustaks "kriitikute" jaoks ühte tsitaadiga palju palju vaidlusi tekitanud isiku väljaöelduga: "Ma ei tunne, et kedagi solvasin, sest ei saa solvata inimest, inimene saab ise solvuda."
http://www.ohtuleht.ee/719891/kova-vene-matiga-raakisin-noh-jah-voibolla-on-see-ebaviisakas-aga-pole...
Kas te, "kriitikud" ikka saate aru, mida kommenteerite? Vist ei saa! See on Eesti Vaabariigi Presidendi aastapäeva vastvõtt, mitte mingi moedemostratsioon või iludusvõistlus.
Mis on see teie asi, kas see on teie arvates ilus kleit või ei ole! Kas keegi vastuvõtule tulnutest tuli sinna bikiniides või kunagise Marati toodangu uhutud pesus või Adidadese dressides? Ei tulnud ju keegi! No mitte ühtegi sobimatut riietust! Kõik, nii kleitide kandjad kui ka kleitide valmistajad, andsid endsast parima. Milles siis küsimus?
See, et teile ei meeldinud see ja see kleit, on absoluutselt teie isiklik arvamus ja selle kuulutamiseks pole vaja lehte joosta või iga leheneegri küsimisele vastata. Mingi vanatüdrukutele iseloomulik tähelepanu vajadus?
Ei tea kes, aga väga hästi on kunagi keegi öelnud, et kui ise ei oska, hakka kriitikuks. "Kriitikud", mitu kiitust saanud kleiti presidendi vastuvõtule kutsututele olete ise valmis teinud? Õige vastus- 0!
Kokkuvõtteks "kriitikutele"- pidage mokk maas, olge vait ja nautige järgimist aastapäeva vastuvõttu! Ja kui ikka mõni kleit kellegi seljas ikka nii üle viskab, siis arutage seda omasuguste vanatüdrukutega isekeskis.
26. veebruar 2016, 17:03
26. veebruar 2016, 14:30
Synnipäev ei saa olla kunstinäitus!!! Synnipäev on synnipäev !!
Lenna26. veebruar 2016, 13:18
kleit ilus ja ta ise ka, aga kaaslase taskus käed ja viikidega kalifeed on küll möödapanek ja mitte väike... Noor mees peaks ikka käsi niisama ka kanda jõudma.