“KAUNIS PAAR!” Moeekspertidelt said kiita nii värske esileedi Ieva Ilves, kes kandis läti moelooja Ingrīda Drāzniece kleiti, kui ka riigipea Toomas Hendrik Ilves. “Presidendi vest sobitus presidendiproua kleidiga imeliselt. Väga kaunis paar!” kommenteeris disainer Kätlin Kikkas.Foto: Rene Riisalu / Scanpix
Eesti uudised
25. veebruar 2016, 06:00

UUE ESILEEDI KLEIDIVALIK: kavalalt tagasihoidlik ja tagasihoidlikult ilus (153)

Mida arvavad Ieva Ilvese kleidist ja teiste vastuvõtuliste tualettidest moeloojad Kätlin Kikkas ja Kätlin Haak ning laulja Laura Remmel

Mida arvavad Ieva Ilvese kleidist ja teiste vastuvõtuliste tualettidest moeloojad Kätlin Kikkas ja Kätlin Haak ning laulja Laura Remmel? 

“Ieva Ilvese kleit sümboliseerib põhjamaisust. Lõige on minimalistlik ning kaunilt figuuri rõhutav. Ajatu elegants!” kiitis moekunstnik Kätlin Haak esileedi eileõhtust vabariigi aastapäeva vastuvõtu tualetti. Häid sõnu jagus teiselgi disaineril, tänavusel Hõbenõela nominendil Kätlin Kikkasel: “Väga kaunis ning lihtsa lõikega kleit. Sobib tema kaunile figuurile imehästi.” 

Õhtulehe palvel kommenteerisid vabariigi aastapäeva vastuvõtu kostüüme noored moeloojad Kätlin Haak ja Kätlin Kikkas ning laulja Laura Remmel, kes paistab silma omapäraste ja põnevate esinemisriietega. President Toomas Hendrik Ilvese uue abikaasa Ieva Ilvese hõbedane liibuva lõikega kleit pälvis kõigilt kolmelt kiitust.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99