Saund

SIIN TA ON: kuula Kerli Kõivu kauaoodatud singlit! (9)

LISA KOMMENTAAR

:)19. veebruar 2016, 22:31
Päris hää ju tegelt. Omamoodi ja unikaalne nagu ta isegi, kindla peale uus raadiohitt mõnda aega. Paistab, et vaimne puhkus on aidanud teha meloodia tasandil väikese stiilimuudatuse ja päris suure vokaalse küpsuse ja eneseületuse. Erinevalt mõnest teist, teab inimene, mis suunas minna edasi. Kellele ei meeldi, siis ära kuula. Närvid läbi, siis suvel matkavarustus kaasa ja metsa puid kallistama ja linnulaulu kuulama, sest kui laul lõppeb, siis on metsaveerel kiskjad lähedal. Üpris paljud saavad inspiratsiooni just loodusest ja kõigest muust, mis ümber ringi olemas ja rahulolu pakub. Vahemalt teeb midagi, mis meeldib ja mida armastab.
appi19. veebruar 2016, 19:39
jah, sinna kikindeköki kõrtsi ta sobib laulma...kõrtsilaulik, mis kõrtsilaulik. Üritab teha nii Gagad kui ka Madonnat, aga välja kukub umbes sama nagu naissoost Marco Tasane. Üle veerandi lihtsalt ei kannatanud kõrvad seda jura kuulata! Eks ta Eesti naaseski, sest USAs pole mingit läbilöögivõimet iialgi näha. Paras 500 euro eest kõrtsi laulma kutsuda, kus õllevines kannatab igasugust rämpsu kuulata
oh aeg19. veebruar 2016, 16:11
kui see on parim mida ta teha suudab, mingu metsa tagasi, tal on suurushullustus
ootasin19. veebruar 2016, 15:12
et kerli jätkab usas mingit indi stiili ala 4non blonds gooti stiil on liiga epu aeg mees võtta ja paar last elu kokkuvõttes targem kui feim
muidu19. veebruar 2016, 15:15
Elisabet Jõhvi19. veebruar 2016, 13:03
lKerlil on pea kõik lood ühtemoodi ning ühesuguse esitusstiili ja muusikalise intonatsiooniga.
Rabedad dramaatilisuseni viidud ,katkendliku ,klähviva ,selgelt taotusliku igas laulus kuuldava hingeldamis ja hingamisseiskuseni viidud häälitsustega pikitud,vahel ei saa aru ,tunne on nagu ei saa ära kakitud või "midagi ebamäärast ilmale toodud" !
See pea juba varsti paarkümmend aastat "Beatiful Inside" kostub vaid erinevates variatsioonides, pole midagi löövat ,uuenduslik -värske Kerli on jäänud kümne aasta tagusse "õhus kõndijaks".
Kõrgemat klassi ,maailmanimega lauljat tast vaevalt enam tuleb . Tulgu koju ,võtku eesti mees ,tehku lapsi seal Elva metsades ning tuuritagu nagu kõik teised meie 20-30 tähekest,majandab ennast ära ja võiks eesti keeles lugusid kirjutada.
Horros19. veebruar 2016, 12:37
Kuulasin siis ka sutsukese, et teada millest jutt käib. Vähe üle veerandi, rohkem ei jõudnud.
.
Njah. Võib - olla kellegile tõesti meeldib. inimene ju ikkagi püüab aga kas sellepärast peab nüüd kohe igapäev temast tuututama.
.
Koos Sildaaruga kaks tola.
norrakas19. veebruar 2016, 10:37
oleks vøinud vabalt kuulamata jåtta. heast muusikast on asi ikka våga-våga kaugel. pigem selline kodukootud soigumine, mida yritatakse mingi mystika påhe myya. viisi peab, aga muusikat peaks kyll keegi teine talle kirjutama, ta ise kahjuks ei kyyndi isegi eesti keskmisele tasemele.
olen kindel,19. veebruar 2016, 22:26
et siin ei kritiseeri keegi kes ise oleks "tegija" mingilgil alal.Vaadake pornot edasi ja taguge.....