Foto: www.instagram.com/powerliftingbarbie/
Müstika
18. veebruar 2016, 14:22

ILUKIRURGIA, KUNSTRIPSMED JA SUURED RINNAD: Eesti inim-Barbie avalikustab tele-eetris oma valgustkartvad saladused! (123)

Eesti inim-Barbie kirjutas oma blogis, et andis "Ringvaatele" pika intervjuu, milles avaldas ühe karmi ja šokeeriva saladuse enda mineviku kohta. 

Kuigi intervjuu veel eetrisse jõudnud ei ole, annab ta blogis lootust, et saade on eetris ilmselt sel nädalal ja lubab kõigile sellest ka teada anda. 

 

Make up and hair by @kerstinkessu #curls #superlongblondehair #powerliftingbarbie #kerstinkoortmakeup

A photo posted by Anne Smith (@powerliftingbarbie) on

Saladusest, mille naine avalikuks teeb, on tema sõnul teadlikud vaid neli inimest, kellest kaks on tema terapeudid. "Ja see teeb paljudele Teist ilmselt haiget ja ma ei saa sinna mitte midagi parata," kirjutab ta, vabandades ette ja lisades et teeb seda eesmärgiga head teha ning tundis sisemist vajadust rääkida asjadest nii nagu nad on.

"Et siin ühiskonnas midagi muuta ja MA EI KARDA ning tean mis vastutuse ma endale sellega olen võtnud!" sõnas naine blogis.

Lõpetuseks lisab ta, et mõistab, kui pärast saaded võib olla inimestel palju küsimusi ja kõik ei suuda tema juttu päriselt mõista. 

Mis on inim Barbie suur saladus, selgub ehk õige pea!

Vaata fotosid inim-Barbie'st SIIT!