Saund
18. veebruar 2016, 14:01

Klubis Studio astub üles tantsumuusika multitalent Breach

20. veebruaril külastab Tallinna ööklubi Studiot Briti tantsumuusika multitalent Ben Westbeech, tuntud ka kui Breach. Mees, kelle loomingu hulka kuulub nii festivalide megahitt "Jack" kui ka raadioeetrid vallutanud "Something For The Weekend". 

Breach on tuntud inglise produtsent ja DJ, kelle looming suundub viimastel aastatel pigem sügavate ning tumedate soundide poole, kuid samas säilitades talle omase souli ja jazzi vibe’i. Muusikagurmaan Kristel Aaslaiu sõnul on tegemist tõelise multitalendiga, kelle loomingus sulavad sujuvalt kokku väga erinevad muusika žanrid. "Breach on artist, kes ei tohiks külmaks jätta ühtegi tantsumuusikasõpra," lisas Aaslaid. 

Klassikalise muusika haridusega tšellist, klaverivirtuoos ja laulja Ben Westbeech jõudis esmalt laiema avalikkuse ette 2007. aastal, mil Gilles Petersoni uhiuue plaadifirma Brownswood Recordings alt tuli välja tema debüütalbum "Welcome to the Best Years of Your Life". 2011. aastal järgnes Strictly Rhythmi alt ta teine album "There's More To Life Than This", kus Westbeech tegi koostööd selliste artistidega nagu Soul Clap, Henrik Schwarz ja MJ Cole. Viimastel aastatel on ta esinenud peamiselt artistinime Breach all, kelle repertuaari kuuluvad "Jack" ja "Everything You Never Had" tõusid momentaalselt tantsumuusika edetabelite tippu ning püsivad kuulajate playlistides siiani. 

Esimest korda ametlikult Studio DJ puldis üles astuvat Breach’i toetab kodumaine raskekahurvägi Dave Storm, Mvp & Quest. Uksed avatakse südaööl. Rohkem infot SIIT!