Foto: Alar Truu
Galeriid
18. veebruar 2016, 10:17

GALERII | Vaata, kes käisid "Klassikokkutuleku" esilinastusel! (14)

Kolmapäeva õhtul esilinastus viimaste aastate oodatuim komöödia "Klassikokkutulek", mis on emotsionaalne ja rajult naljakas lugu meestest keskeakriisi lävel. Vaata Õhtulehe galeriist, kes staaridest olid esilinastusel kohal. 

Filmi peategelstateks on kolm keskkooliaegset parimat sõpra, kes üritavad enne klassi 25. aasta kokkutulekut endile tõestada, et noorus ei ole veel kuhugi kadunud. Peaosades säravad Mait Malmsten, Henry Kõrvits (Genka) ja Ago Anderson 

Mait Malmsteni sõnul olid filmivõtted emotsionaalselt vabastavad, kuid teraapiline osa algas jube enne võtete algust. “Väga kasulik on enesele teadvustada, et aeg kulgeb ka minu jaoks ja tuleb hakata leppima telefonikõnedega, kus tehakse ettepanek kehastada keskeakriisis meest,” naeris Malmsten. 

Film annab võimaluse heita lustlik pilk tüüpilise eesti mehe südamesse, kus nooruseuljus ei taha veel sugugi teed anda aastatega kogunenud elutarkusele. Nii on sellel veidral ja tormilised üleminekuajal pakkuda ohtralt valus-naljakaid olukordi, kuid armutu huumorimeel, eneseiroonia ja sõprus aitavad peategelastel toime tulla nii untsu läinud suhete, kõikuva enesekindluse, uute intiimtrendide, hirmutava spermaanalüüsi kui ka piinarikka klassikokkutulekuga. 

Peakangelaste kõrval astuvad üles kuumad noored staarid Mart Müürisepp, Märt Pius, Grete Klein, Kristiina-Hortensia Port ning kolmiku abikaasasid ja endisi kallimaid kehastavad säravad diivad Maarja Jakobson, Ülle Lichtfeldt, Marika Korolev, Kadri Adamson ja Maris Kõrvits.