Inimesed

"EESTI LAULU" PESAMUNA, 13AASTANE HELILOOJA LII: edasisaamine oli täielik üllatus! (19)

LISA KOMMENTAAR

A.B.18. veebruar 2016, 13:54
Minge ka peesse koos oma Eesti Lauluga.. Riiklikul tasandil selline määgimine ja pläma..Yks vääksub,teine piiksub,kolmas prääksub,ja kibekähku klopsitakse mingi nökerdis taustaks taha,kus siis kari isehakanud muusikaexperte zyrii näol pead noogutavad ja asja heaks kiidavad..Hei-hopsti-zyriiliikmed,kes on ise samasuguse andetu plämaga mööda kontsertlavasid tiirutanud trajektooril Tln-Trtu-Rapla Laululava-Viljandi..Pläma,mis on kvaliteetmuusikaga vörreldes "round zero".. Meedias yks poseerib,teine poseerib,kolmas vahib ylbelt..aga yle "lävepaku"ei kyyndi neist ykski.. Kogu see lollus ja andetus on nii yles promotud ja upitatud,et tervet rahvast on lollitatud,petetud ja meelitatud seda soga veel kuhugi kontsertmajja finaalis kuulama minema..Tulge maa peale.. Suund on täiesti metsa.Suure suuga seletavad,kohtunikuks trygivad ja tuntust jahivad need,kes muusikast ise mitte määdki ei tea..Teete sellest Eesti Laulust mingisuguse näruse ja odava(kuigi odav vist polnud) komisjonipoeurka kusagil 80ndate keskpaiku.. Eesti Laulu vöitja esindab Eurovisioonil tervet riiki!Ärge tehke nalja.. Ja kas eesti haritud muusikud,muusikaöpetajad ja öppejöud noogutavad ka praegusele tsirkusele tunnustavalt kaasa? Kui jah, siis tase..Minge ymberöppele.. Tigedaks teeb..
aga kui ?18. veebruar 2016, 14:28
Ka Teile antakse võimalus ju kuulata absoluutselt kõiki laekunud töid , mitte vaid neid kahtekümmet, mille see n.n zürii uups..parimateks tituleerides välja valis. Õigem oleks, kui rahval oleks võimalus kuulata absoluutselt kõiki laekunud töid. Võib-olla kaoks siis ka korruptsioon. Ja kindlasti Teie tuju oleks palju parem kui mõtlete "eesti laulule "
Kes21. veebruar 2016, 01:58
Natuke utoopiline on arvata, et keegi viitsiks kuulata üle 200 laulu, peale viie inimese, mitte vist väga palju, realistlikult mõelge palun, 200 laulu?? Eurovisioon on isegi pikk ja seal pole isegi 200 laulu.
hehh...18. veebruar 2016, 14:36
Täitsa nõus sinuga.Imestama paneb veel see,et taset kiidetakse taevani.No kas tõesti to Noorkuuga esinev tütarlaps oma matuselauluga oleks kõlbulik eestit esindama???? See on ainult üks näide nendest "klounidest". Kui selliseid "asju" finaali lastakse,siis pole ju midagi imestada,et päris muusikud ei taha sellise üritusega tegemist teha.Ei kujuta ju ette,et näiteks(lihtsalt näiteks) Ehala saadab konkurssile loo mis finaali ei pääse.Samas mingisugune "porno" pääseb.
zürii arvates19. veebruar 2016, 15:47
ainul "PÄRISMUUSIKUD" s,t kindla siseringi autorid-esinejad selles eurolaulu-raha-supis suplevad Tõesti masendav jsa hale tulemus. ja ainult hullemaks läheb uue hääletusssüsteemiga, kus zürii äraostmine s.o. korruptsioon saab veel rohkem tuult iibadesse.
ise teen.ise ka kiidan19. veebruar 2016, 15:50
aga kuna nad uut verd juurde ei lase ja paarituvad ka juba ainult oma kasti elanikega, siis ongi iga uus muusikute järelpõlv aina andetum,,ja ka laval jahmatavalt koledam , mõni nagu potist ülekerkiv tainas, võrreldes vanematega.
Ja mis18. veebruar 2016, 13:04
laulu kaasautor siis on? Ei maksa, et tasulist artiklit lugeda.
igal oma18. veebruar 2016, 12:36
Kirjutagu siin erinevate keelemurrete esindajad kuidas tahavad ! Eurolaulu esituste juures häirib see : "üks vööras mees lälks pöösast mööda ja küsis, kas vöib vötta see vööras vöi vöi ei vöi ?" Ühe hääliku selgeksõppimine ei tohiks olla ülejõukäiv .
Laulja18. veebruar 2016, 11:50
Väga keeruliseks on Pajusaarel see meloodia aetud ja kindlasti on seega üks kõige raskemini lauldav laul tänavuses valikus. Seega on Gertu tüdrukutest ainus , kes otseesitusega suurel laval välja veab ,ainsana ime- ilusa hääletämbriga on kenakene on ta ka. See kaas-autorluse värk on kahtlane..ehk hakatakse mõnele , kuulsuse järeletulijale jälle aegsasti teed sillutama. Teiste nais-solistide üles-alla käegakoogutamine on nii ajast ja arust, et kohe üldse ei taha neid laurasi vaadata..
Mida18. veebruar 2016, 12:06
Mis ajast on see mitmuse osastav nii vigaseks läinud? Ikka laurasi, majasi, autosi, kookisi ja jookisi. Kas õigesti rääkida ei oska?
vahest ehk ?18. veebruar 2016, 12:29
sellest ajast , mil mõeldakse paljusi analooge . Jukud-jaanid, miilid-maalid .
Uku18. veebruar 2016, 11:18
vähemasti laulja on ilus.
kurb18. veebruar 2016, 11:13
vaata või totravõitu tätte poega. Tundmatu Mati mulgimaalt oleks sellise lameduse eest pika puuga minema aetud
Jan18. veebruar 2016, 10:46
Kui mobiiliga kindustatud viisijupp oleks helilooming, siis vōiks seda igaüks teha. See ei ole loo kirjutamine, autoriks on neiut ikka liiga palju nimetada, kaasautoriks vōibolla küll.
korruptiivne eesti laul18. veebruar 2016, 10:02
täpselt nii, kui sel ei oleks figureerinud Pajusaare nime, ei oleks zürii ükski liige vaevunud seda lugu eriti kuulamagi. Samamoodi on ühtäkki mingi Paia Lõhmuse nime tõttu .mega-"laululooja".. Seega, kui oleks lugu olnud tehtud kahasse mõne tundmatu tegelasega, ja kasvõi sada korda parem, ei oleks sellest laiem üldsus iial midagi kuulnud. Hea, et vähemasti, et üks kena tüdruk ka tänu sellele loole pildis on.
n.18. veebruar 2016, 11:04
On jah nii. Ole kuitahes hea või andekas, ikka pääsevad püünesse need, kellel on mingi tuntum nimi tuttavaks/ sugulaseks. Nii väike riik, aga nii palju onupojapoliitikat ja ebaõiglust!
kõige kõige kõige18. veebruar 2016, 11:17
suurem "talent" on muidugist Nuudi poeg. See ajas heintega peeratuse moodi helisi välja , kus noodid ei püsinud isegi viisis. See oli ka talent, miks siis neiu ei võiks olla lausa helilooja !
Heli Si18. veebruar 2016, 12:07
vähemasti mitte MUUSIKAHELIDEKS !18. veebruar 2016, 14:33
helideks toonaseid prääksatusi nimetada ei tohi ! P.S Pajusaare lugu on enam-vähem. Pabbo esitus on enam-vähem. Loodetavasti suurel laval mõjub juba täiesti suurepäraselt.