Rootsi prints Daniel külastas 16. veebruaril kodukanti ja avas seal Perslunda uue koolimaja.Foto: Pelle T Nilsson / Vida Press
Maailm
17. veebruar 2016, 11:41

FOTOD | Prints Daniel avas kodukandis uue koolimaja (2)

Rootsi prints Daniel käis oma kodukandis Ockelbo linnas ja avas seal uue koolimaja. Prints sai seal kooliharidust.

Daniel Westling tunnistas Perslunda kooli uue hoone avamisel, et tunneb end väga eriliselt õnnelikuna, sest veetis selles koolis palju aastaid, vahendas The Local.

Rootsi idakaldal, ligi 200 kilomeetrit Stockholmist põhja pool Gävle ligidal asuvas Ockelbos on ligikaudu 3000 elanikku. Selles linnakeses sirgunud poiss armus kroonprintsess Victoriasse, kui töötas tema personaaltreenerina, ning temast sai Rootsi troonipärija abikaasa.

Aga Daniel ei ole iial unustanud seda, kust ta pärit on. Eile pärastlõunal näidati talle Ockelbo uut koolimaja, ta kõneles seal õpilastega ning näitas oma osavust palliplatsil.

Oma viimase etteaste avalikkuse ees enne märtsis ees seisvat sünnitust tegi kroonprintsess Victoria eelmisel nädalal Stockholmis peetud auhinnagalal.

Sünnituse arvatavat kuupäeva ei ole kuningakoda avaldanud, samuti ei ole kuninglik paar avaldanud, kas veebruari lõpul nelja-aastaseks saav printsess Estelle saab väikese õe või venna. "Mida ta tõesti tahab, on hamster!“ naljatas Victoria reporterite usutlemise peale, kumba Estelle soovib.