Foto: Facebook/Michael Winslow
Inimesed
17. veebruar 2016, 09:48

"Politseiakadeemia" Jones tuleb Eestisse nalja tegema! (1)

Ameerika Ühendriikide komöödiastaar ja beatbox’i meister Michael Winslow astub 15. märtsil üles Tallinnas.

Winslow, kelle repertuaari kuulub üle 10 000 heliefekti, annab tippklassi etenduse, lubab korraldaja Comedy Estonia.

Michael Winslow on mänginud enam kui 30 filmis. Sealhulgas ka kassahittides nagu “Spaceballs” ja “Gremlins”.

Sellele vaatamata teavad enamus inimesi teda siiski kultusfilmi “Politseiakadeemia” seeriast, kus Winslow kehastab koomilist tegelast nimega Larvell Jones, kellena ta heidab nalja nii kurjategijate kui oma ülemuste üle. Igaüks meist tunneb Michael Winslow kohe ära, kui näeb teda politseivormis.

Tema tee rahvusvahelise tuntuseni on juba omaette lugu. Michael kasvas üles Fairchildi lennuväe baasis, kuhu tal oli keelatud sõpru külla kutsuda.

Igavuse peletamiseks mõtles ta välja kujuteldavaid mängukaaslasi ning andis neile kõigile ka hääle.

Mõistes, et nende oskustega võiks tema tulevik olla meelelahutuses, hääletas ta Los Angelesse ning elas kodutuna Venice Beach’il, kuni viimaks võitis amatööride talendivõistluse “Chuck Barris’ Gong Show”.

Auhinnarahaga, milleks oli 516 dollarit ja 32 senti, ostis ta endale auto ja kodutuelu asemel hakkas ringi sõitma ning esinema erinevates väikestes klubides.

Režissöör Hugh Wilson ja produtsent Paul Manslanski avastasidki Winslow, nähes teda soojendusesinejana Count Basie Orchestra’le Long Beach teatris.

Sellele järgnes rahvusvaheline tuntus “Politseiakadeemia” filmides, kus Winslow oli muuseas ainuke näitleja, kellel oli roll kõigis seitsmes filmis.