Inimesed

Siima Škopi tütar: "Emal oli elu lõpuni inimeste suhtes soe ja armastav hoiak." (6)

LISA KOMMENTAAR

Triip15. veebruar 2016, 23:30
Fantastiline kunstnik, puhka rahus!
naisuke15. veebruar 2016, 23:11
On oluline, kas lp. Kunstnik sai oma eluajal tähtsaid autasusid ja tunnustust. Meil nii tavaline, et 40aastane saab elutööpreemia, aga 95aastane tähelepanu...
Aitäh tehtu eest, Lumivalgukese ja Pöial- Liisi eest! Rahulikku und!
Manda15. veebruar 2016, 11:26
Siima! Aitäh, Sulle ilusate piltidega kaunistatud lapsepõlve eest!
Jah15. veebruar 2016, 11:00
üks vähestest inimestest, kes oskas veel ilusasti joonistada.
Kaastunne15. veebruar 2016, 10:50
Fotol on proua Siima nagu lõuendile maalitud, imeliselt kena ja hingestatud, Silmad on hinge peegel ja nendes silmades on näha headust, tarkust ja rahu. Puhka rahus, mu lapsepõlve lemmikraamatute illustraator.
milline suurepärane ja andekas kunstnik 15. veebruar 2016, 10:49
OLI SIima Škop , väikese tüdrukuna ei saanud ma Lumivalgekese raamatut superilusate piltide pärast käest ära panna , imetlesin ja mõtlesin juba lapsena ,et kes küll nii hästi joonostada oskab , ilusamat Lumivalgekest ei olegi ma kuskil näinud ja päkapikud ja kõik loomad , millisrd ilmed , täpselt nagu filmis - nii elavad on kõik austatud kunstnik Siima Škopi joonistatud tegelased . Nii armas naine , aastaid ei teadnud ju üldse , kes on Siima Škop , milline ta on päriselus, see nii andekas ja nii paljusid lapsi rõõmustanud kunstnik . Suur suur tänu ja austus minu poolt, kes ma olen kohe 50. Aastane ja minu laste nimel ,sest kõik need suurepärased raamatud ., mis on Siima Škopi poolt kujundatud on meil kõik alles esmatrükist , Tulipunanee lilleke oli minu lemmik tükk Vanemuises tänu just raamatule ja küll on kahju ,et nii andekas js armas naine ei saanud elutöö preemiat - mis on veel parem laste ilumeele , headuse kasvataja , kujundaja kui mitte nii kaunilt joonistatud -illustreeritud raamatud. Õnneks elab Siima Škop igavesti edasi tema joonistatud tegrlastes , keda kõik lapsed ja ka vanemad armastavad , Täname Teid igavesti!