Foto: YouTube
Inimesed
14. veebruar 2016, 10:38

Strippar Marco uus venekeelne lugu räägib lesbisuhetest: paljude meeste seksfantaasiates ongi ju kaks armatsevat naist! (33)

Strippar Marco Tasane sai sõbrapäevaks maha järjekordse muusikavideoga. Seekord tegi strippar alternatiivset muusikat ja visuaali koos blondide suudlevate neidudega. Lugu on venekeelne ja räägib naisest, kes otsustab lesbisuhte kasuks.

Marco ütleb, et tema tolereerib samasooliste suhteid ning teda geid ja lesbid ei häiri. "Minu tutvusringkonnas on olnud selliseid inimesi isegi kolm, kes on olnud naisega abielus, lapsed saanud ja siis hoopiski koos meestega elama hakanud." räägib Marco. "Seksuaalsed eelistused on inimeste enda asi."

Strippar selgitab, et videos kaasa tegev Sushi-Lae aga lesbi pole. "Ta kehastus muusikavideos ümber nagu me kõik. Samas paljude meeste seksfantaasiates ongi ju kaks ilusat naist omavahel armatsemas," tõdeb Marco.

Kuidas Marco sellisesse videosse sattus? "Pärnu neiu ja tuttav Sushi-Lae tegi mulle pakkumise osaleda tema muusikavideos. Ta saatis mulle oma tehtud loo tausta, see meeldis mulle ja olin nõus," rääkis strippar ja lisas, et jäi nõusse, kuna Sushi-Lae erineb tavamassist ja on sarnaselt talle pöörane!

Vene keeles laulmine on Marco sõnul vahelduseks hea. "Vene keel oli mul koolis 5," märkis strippar.