Foto: Baltika Grupp
Inimesed
10. veebruar 2016, 10:11

FOTOD | MIDAGI IKKAGI SUSISEB? Evelin Ilves käis moepeol koos lõõtsamees Rikkeriga! (98)

Eile õhtul täitusid Baltika kontoriruumid suurejoonelise moepeoga, kust ei puudunud ka endine esileedi Evelin Ilves, keda oli saatmas lõõtspillimängija Siim Rikker.

Et vabariigi aastapäev on ukse ees, ei jäänud Publiku toimetusel tähelepanuta, et Evelini kõrvus särasid kuidagi tuttava moega ehted - justnimelt needsamas, mida ta kandis oma viimasel presidendiballil eelmise aasta veebruarikuus, mil seisis viimast korda presidendiprouana oma nüüdseks lahutatud abikaasa Toomas Hendrik Ilvese kõrval.

20. jaanuaril kirjutas Õhtuleht, et kuigi Evelin Ilves väitis mõni aeg tagasi, et suhtleb Siim Rikkeriga vaid internetis, on Evelini majanaabrid märganud muud – pidevalt on kohal ka Siim. Rikker palus aga toona privaatsust ja väitis, et kellegagi kokku ta kolinud pole.

Ka möödunud aastal ilmus meedias nagu seeni pärast vihma uudiseid sellest, et Evelin ja Siim käivad üritustel koos. Näiteks nähti neid Kalamaja päevadel ja Viru Folgil. Mingil ajal ühised tegevused aga justkui katkesid.

Kuid nagu näha - uuel aastal uue hooga!

Teisipäevast Baltika kontoripidu külastas stiilne ja nimekas moepublik, samuti astusid modellidena üles mitmed tuntud näod, teiste hulgas Beatrice, Eia Uus, Aljona Eesmaa, Reet Härmat, Anni Rahula ja Riina Suhotskaja.